gorx 27.01.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam serdecznie, Macie może pomysł jak najestetyczniej wykonać drzwi do wejścia do lukarnu na poddaszu? Macie może namiary na jakąś firmę w Poznaniu gdzie mieliby pokazane rozwiązania na tego typu drzwi? http://up.programosy.pl/foto/poddasze_min.jpg dzieki za porady i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 27.01.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 może jakaś roleta z prowadnicami po tym skosie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorx 27.01.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Myślę, że roleta byłaby ok. Trociu, wiesz może gdzie w Poznaniu doradzono by mi w tym temacie? /pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 27.01.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Myślę, że roleta byłaby ok. Trociu, wiesz może gdzie w Poznaniu doradzono by mi w tym temacie? /pozdroNie mam pojęcia, z Wrocławia jestem Ale przejedź się i poszukaj sklepów z oknami - pewnie też mają rolety Tylko, że na moje (w zależności od stylu wykończenia wnętrz), to takie drewniane (rzymskie się chyba nazywają) można by tam dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts