sylwia13 03.12.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 podziwiam:D ja taz tak mam -pocieszylas mnie-ze Ty tylko sledzisz i czytasz czytasz -bo u mnie to samo.... skad wzieliscie taki kibelek dla robotnikow? gdzie taki sie zmawia? Witam, kibelek robiliśmy u znajomego stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 03.12.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Sylwia powiedz jak taki dziennik sie zaklada-przewodniczko Ty moja Hej!!! Wejdź w ten link http://forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=40 i wejdź w nowy temat i pisz,pisz.....wklejaj zdjęcia. Powodzenia i do następnego razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 04.12.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ależ zabolało. Rozumiem, że wspominasz kwestie cianki kolankowej. Skoro czujesz sie aż tak urazony to przepraszam. Opierałem sie na opinii i i wiedzy inspektora nadzoru bud. Nie sšdze by sie mylił. Nie bolało,nie lubie natomiast jak ktoś klepie byle klepać bo usłyszał w kolejce z babami coś. PB za często się zmienia i kilka razy musiałem tłumaczyć kierownikom ,że sa w błedzie po ostatnich zmianach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 04.12.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Hej!!!Poradźcie czy ciągnąć ściany,czy dać spokuj i czekać do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 04.12.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Hej!!! Poradźcie czy ciągnąć ściany,czy dać spokuj i czekać do wiosny. Cześć, jeżeli nie wiesz, czy te mury uda Ci się pokryć dachem, to chyba nie ma sensu budować, aby tylko budować. Ja w porównaniu do Ciebie w tym tygodniu zaczynam murowanie piętra, ale do świąt ma być dach, dlatego nie odpuszczam. Szkoda, żeby to wszystko do wiosny mokło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 04.12.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Napewno nie będzie dachu ani stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 04.12.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Napewno nie będzie dachu ani stropu. No to chyba reszta na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbosa 04.12.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 1.12.2006 Dzień wylania chudziaka i zakonczony stan zero na rok 2006 http://www.krisport.pl/allegro/budowa/16.jpg pod kibelek tylko jedno podejście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbosa 04.12.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Pozostawić same ławy fundamentowe powyzej przemarzania to ..."do odważnych Świat nalezy". Czy zdecydowanie kolega już się zdecydował czy aby demagogia przestała leżeć w jego naturze? Chyba,że kolega już to Prawo Budowlane troszkę poczytał. nie PB a Warunki Techniczne a pozostawić możesz - Twoja sprawa łacznie z Twoimi konsekwencjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 04.12.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Pozostawić same ławy fundamentowe powyzej przemarzania to ..."do odważnych Świat nalezy". Czy zdecydowanie kolega już się zdecydował czy aby demagogia przestała leżeć w jego naturze? Chyba,że kolega już to Prawo Budowlane troszkę poczytał. nie PB a Warunki Techniczne a pozostawić możesz - Twoja sprawa łacznie z Twoimi konsekwencjami wiem, ze jesli sciagnie sie humus przed zima i nie postawi fundamentow łacznie z ich zasypaniem, to na pewno przemarznie to co bedzie odkryte, a to podobno jakis dramat jest dokladnie o co chodzi to nie wiem (blondynka jestem ), ale wiem, ze tak robic nie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbosa 04.12.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 nie dramat, co przemarźnie odkryte, tylko to co pod spodem jeżeli jest wilgotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 04.12.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Pozostawić same ławy fundamentowe powyzej przemarzania to ..."do odważnych Świat nalezy". Czy zdecydowanie kolega już się zdecydował czy aby demagogia przestała leżeć w jego naturze? Chyba,że kolega już to Prawo Budowlane troszkę poczytał. nie PB a Warunki Techniczne a pozostawić możesz - Twoja sprawa łacznie z Twoimi konsekwencjami Panie kolego to akurat dotyczyło całkiem,całkiem innego wątku z którym akurat warunki techniczne nie mają nic wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
allamartinek 04.12.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 nosz sluchajcie-piszecie piszecie ze mi juz wlosy deba staja mam nadzieje ze to nie marna robota byla to wylanie law. bo dlaczego wczesniej zescie nie mowili? uuuuuuuuu my na szczescie humusu zesmy nie sciagneli-a na dniach przykryjemy te lawy folia i obsypiemy ziemia myslicie ze to i tak tragedia bedzie z tymi lawami do wiosny przez ta zime???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acent 04.12.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Pozostawić same ławy fundamentowe powyzej przemarzania to ..."do odważnych Świat nalezy". kurde-ale o co chodzi???-nie powinno sie tak czynic? my wylalismy lawy i zostaja tak na zime-a wiosna pojda bloczki i cala reszta???] to zle ze lawy na zime? Jeśli brak ściany fundamentowej i wszystko nie zasypane to żle i bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 04.12.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Jężeli zasypiecie ziemią tak by nie zamarzło to co pod ławami to możecie spokojnie spać.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acent 04.12.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Jężeli zasypiecie ziemią tak by nie zamarzło to co pod ławami to możecie spokojnie spać. Pozdrawiam. Czyli od 80 do 130 cm ziemi na ławy żeby na wiosnę wszystko odkopać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 04.12.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 W Warszawie zawsze gorąca atmosfera , wystarczy 0,5 metra ziemi,sama ława min 35 cm razem 85 cm . "bedzie dooobrze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acent 04.12.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 OK.rozwiązanie sprawdzone i ekonomicznie uzasadnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 04.12.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Reasumując, efekt cieplarniany ma też wpływ na technologie budowy. Jeżeli cała zima będzie tak ciepła to na wiosne do każdej palety bloczków-paczka styropianu gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 06.12.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Hej! Listopadowicze! Wątek stygnie. Zapracowani, robią fundamenty i nie mają czasu zajrzeć na forum! Ja cieszę się już ścianami fundamentowymi , smucę wodą w których one muszą stać Ale ponoć mam się tym nie martwić, tak też czynię Popatrzcie tylko - to jest 6 GRUDNIA he, he, słoneczko i ze 12 na plusie http://www.komiksownia.republika.pl/dzialka/06_12_06_bloczki2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts