daggulka 27.01.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 a co to za Jolka R? wpisz se w goglach "jola koń" ... na pewno znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.01.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 a co to za Jolka R? Joli nie znasz? Ale to nie ta z "dzień dobry ....." a powinienem znać? znaczy czy kultularne ludzie muszą jom obowiązkowo znać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 27.01.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ...znaczy czy kultularne ludzie muszą jom obowiązkowo znać? Dla celow poznawczych i gradacji "beznadziei" - i ofszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Sok 27.01.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 I to też nie ta z "Jolka, Jolka, pamiętasz..." Jola R. to Jola R.! Kulturalne ludzie muszą jom znać! Bez dwóch zdań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.01.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No to żem nie kultularny. Nie znam Jolki R., ani nie kcem znać następczyni Jolki R.Znam za to Jolkę Sz. To moja kuzynka. Ma czym oddychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 27.01.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 sweet_baby18 - bez psychologa nie da rady. Skoro rodzice przyszli na chrzciny, to może przyszliby popilnować córeczki, a Ty poszukaj pomocy u pychologa. Napewno jesteś bardzo zmęczona, a to nie pomaga w racjonalnym myśleniu. Myślę, że Twój mąż, ma bardzo dużo cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ładnie spisać z dialogami, obsadzić jolkę R i wujka jacykowa w rolach głównych - przebije nawet m jak mdłości jeeezzzuuu.... niech sie ktoś podejmie .... zapłacę Podejmę się - co mi tam, tylko niech mi ktoś powie, kim jest jola R! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.01.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 NIE KARMIĆ TROLLA (Jola Rutowicz - słynna baaaardzo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.01.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 też nie kojarzę Joli R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.01.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jola R to synonim bezdennej głupoty - pusta jest jak bęben.Wrzuć w goglarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ładnie spisać z dialogami, obsadzić jolkę R i wujka jacykowa w rolach głównych - przebije nawet m jak mdłości jeeezzzuuu.... niech sie ktoś podejmie .... zapłacę Podejmę się - co mi tam, tylko niech mi ktoś powie, kim jest jola R! Jola R(utowicz) to ktoś, kogo na pewno nie chciałabyś znać. Doda to przy niej wulkan dobrego smaku, talentu i intelektu. A w tę produkcję ślczną to ja też wchodzę, zostanę współproducentem, jeśli się zacznie! Będę z zapartym tchem śledziła każdą minutę tej produkcji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 27.01.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jola R to synonim bezdennej głupoty - pusta jest jak bęben. Chyba obraziłaś bęben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 27.01.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 I niech do tego okaże się, że te sweet_baby18 oznacza, że mamy na forum osiemnastolatkę, to facetowi może grozić prokurator, bo 9 miesięcy ciąży + 4 miesiace po urodzeniu daje nam 17lat w momencie współżycia a z nieletnimi to chyba jest karalne o ile dobrze pamiętam. Kkaralne prawnie jest ponizej 15 lat, natomiast 18 lat musi mieć kobieta i 21 mężczyzna jesli chcą zawrzec slub Kościelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.01.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 prowokacja bełkotliwa jak dla mnie ide do ogrodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 27.01.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 nie, to nie wyglada na prowokację, to beznadziejne głupia dziewczyna pisze .... nie wyglada na to by miała zmadrzec i nasze odpowiedzi niczego nie zmienią, pozostanie głupia, bo rozmiar tej głupoty jest tak duzy, że nawet jak trochę zmądrzeje, to nadal będzie głupia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Kurczę, zacofana jakaś jestem, bo nie słyszałam o Joli Rutowicz!Jednkowoż po tych rekomendacjach jestem pewna, że szkoda mojego cennego czasu na bliższe zapoznawanie się z tą sławną postacią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 27.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 sorry słodka beibi, nikt Ci tu nie pomoże, za późno jest sie uczyć, przesrałas juz początek swojego zycia ...zadbaj o kolejne etapy, bo bedziesz beczec do końca zyciaszkoda, że rozumu na wage w sklepie nie sprzedaja .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 27.01.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 nie, to nie wyglada na prowokację, to beznadziejne głupia dziewczyna pisze .... nie wyglada na to by miała zmadrzec i nasze odpowiedzi niczego nie zmienią, pozostanie głupia, bo rozmiar tej głupoty jest tak duzy, że nawet jak trochę zmądrzeje, to nadal będzie głupia ... eeeeee, jak to możliwe, że to dziewczę akurat tu trafiło? Mnie się widzi, że podpucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 27.01.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 a kto by podpuszczał, ktos z forum ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Też myślę, że to podpucha. Takie gąski raczej nie łażą po forach budowlanych, tylko po internetowych targowiskach próżności i innych blogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts