Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

moje małżeństwo się niszczy!!!Pomóżcie!

sweet_baby18

Recommended Posts

• Odpowiedzi 107
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ładnie spisać z dialogami, obsadzić jolkę R i wujka jacykowa w rolach głównych - przebije nawet m jak mdłości

jeeezzzuuu.... niech sie ktoś podejmie :roll: .... zapłacę :D

Podejmę się - co mi tam, tylko niech mi ktoś powie, kim jest jola R!

ładnie spisać z dialogami, obsadzić jolkę R i wujka jacykowa w rolach głównych - przebije nawet m jak mdłości

jeeezzzuuu.... niech sie ktoś podejmie :roll: .... zapłacę :D

Podejmę się - co mi tam, tylko niech mi ktoś powie, kim jest jola R!

Jola R(utowicz) to ktoś, kogo na pewno nie chciałabyś znać. :lol:

Doda to przy niej wulkan dobrego smaku, talentu i intelektu. :lol:

A w tę produkcję ślczną to ja też wchodzę, zostanę współproducentem, jeśli się zacznie! Będę z zapartym tchem śledziła każdą minutę tej produkcji! :lol:

I niech do tego okaże się, że te sweet_baby18 oznacza, że mamy na forum osiemnastolatkę, to facetowi może grozić prokurator, bo 9 miesięcy ciąży + 4 miesiace po urodzeniu daje nam 17lat w momencie współżycia a z nieletnimi to chyba jest karalne o ile dobrze pamiętam.

Kkaralne prawnie jest ponizej 15 lat, natomiast

18 lat musi mieć kobieta i 21 mężczyzna jesli chcą zawrzec slub Kościelny

8)

nie, to nie wyglada na prowokację, to beznadziejne głupia dziewczyna pisze .... nie wyglada na to by miała zmadrzec :wink:

i nasze odpowiedzi niczego nie zmienią, pozostanie głupia, bo rozmiar tej głupoty jest tak duzy, że nawet jak trochę zmądrzeje, to nadal będzie głupia ...

eeeeee, jak to możliwe, że to dziewczę akurat tu trafiło? Mnie się widzi, że podpucha :roll: