Paty 29.01.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Jestem ciekawa co z tym małżeństwem z tematu postu......uratowane czy pogrzebane na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 29.01.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 popsuło się pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.01.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 popsuło się pewnie nie no coś Ty ... bardziej nie mogło ... teraz to by się chyba już musiało rozpieprzyć na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 29.01.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Miało być "poniszczyło się " jak mawia Czesio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 29.01.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 no przecież to są czyjeś dzieci !!! Czyje ? też takich półgłówków ? Nieee, no wiecie - wiecie, prawda? W redakcjach oni tam siedzą w takich , za przeproszeniem, "gazetach" i jak korespondencji brak, to oni to wymyślają. Słowo!!! Wiem coś bliżej na ten temat, ma się te znajomości. A ubaw przy tym mają po pachy, co najmniej taki sam jak my... Potwierdzam - wymyślają i nawet horoskopy piszą. Pamiętam jak kiedyś kolega, pracujący w wydawać by się mogło poważniejszym Wydawnictwie, poprosił mnie abym napisała horoskop na sierpień - bo przecież w sierpniu się urodziłam , drugi kolega z listopada jest - też układał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 29.01.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 no to fajna praca .... tak wymyslać .... i za to pieniądze dostawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.01.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 no to fajna praca .... tak wymyslać .... i za to pieniądze dostawać. To ja chętnie wieczorami na pół etatu powymyślam, powiedzcie tylko co, komu i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 30.01.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 no to fajna praca .... tak wymyslać .... i za to pieniądze dostawać. To ja chętnie wieczorami na pół etatu powymyślam, powiedzcie tylko co, komu i gdzie od czego i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.01.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 ja też skuli wieloletniego podszywania na kafeterii .... mogę się pochwalić talentem wymyślactwa.... jakby mi ktoś zaproponował i zapłacił za gadanie o dupie maryni - chętnie sie udzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.01.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 ja też skuli wieloletniego podszywania na kafeterii .... mogę się pochwalić talentem wymyślactwa.... jakby mi ktoś zaproponował i zapłacił za gadanie o dupie maryni - chętnie sie udzielę zatrudnij się w sex-telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.01.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 no tak ...o dupie by było ... niekoniecznie maryni ....powiem Ci, że przemyśle ... jak sie zdecyduje to od razu dam Ci numer na priv ... pierwszy klient gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.01.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Jezoo, jak mnie mierzi tytuł tego wątku - aż musiałam się wyżalić ... Się niszczą to buty ze starości, a małżeństwo to se sami niszczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 30.01.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 no tak ...o dupie by było ... niekoniecznie maryni ....powiem Ci, że przemyśle ... jak sie zdecyduje to od razu dam Ci numer na priv ... pierwszy klient gratis no tak - kontrola dykcji i jęczenia musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.01.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 no tak ...o dupie by było ... niekoniecznie maryni ....powiem Ci, że przemyśle ... jak sie zdecyduje to od razu dam Ci numer na priv ... pierwszy klient gratis liczę na to i trzymam (na razie) za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 30.01.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Może mi kroś streści w 2ch zdaniach?! tłumaczenie dla facetów cześć to ja sweet _trol18 bla bla bla jest mi źleeee bala bla bla trenuję pisanie historyjek do bravo girl bla bla bla nikt mi nie pomoże? Ale ja nie jestem facetem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 01.02.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 yyyyyy po kobiecemu to ja kiepsko mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.02.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 no to fajna praca .... tak wymyslać .... i za to pieniądze dostawać. To ja chętnie wieczorami na pół etatu powymyślam, powiedzcie tylko co, komu i gdzie od czego i za ile Tylko cholery płacić nie chciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tridmax 14.04.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 i rośnie nam pokolenie bravo girl w domu nie bede miec żadnych kaszanek, robionych kiełbasek,marchewek..same konserwy - z tym sie chyba niewiele da zrobić. boszszee - skąd sie biorą takie dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.04.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Kolejna podpucha, podobna do tej z Audi Q5 i plazmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.04.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 a ogólnie straciłem 4 minuty swojego cudownego zycia na przeczytanie tego postu masz mi je oddać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts