Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kaśki.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja to troszkę przeginam z kupowaniem porcelany, ale aktualnie są inne wydatki i nic mnie nie rusza chociaż zobaczcie sami czy nie cudna?

co do kota to lubię pooglądać cudze a mój spokojnie w domku

na wystawie był okropny tłok jak na nową halę wystawową to żenada

w tym roku były piękne: bengalskie i ociaty!!!! ale były też sfinksy :( kotów było chyba z 400

Ryska dostałaś mojego wścibskiego maila?

ze spraw budowlanych jak mój mąż i spółka w tym tygodniu nie wezmą się za K-G to wylatują z roboty:) he he

filiżanka.jpg

Ryska dostałaś mojego wścibskiego maila?

eeeee nie :)

a co ? a co ? :D

Kota to lubię pogłaskać, przytulić, posłuchać jak mruczy itp. a tak żeby oglądać i nie dotknąć to nie bardzo. Dlatego nie chodzę na wystawy psów, kotów, ptaków itp. Chociaż na ptaki to bym się wybrała bo nie mam chęci ich pogłaskania :)

Z tym wywalaniem to bym była raczej ostrożna, gdzie Ty teraz znajdziesz na szybko speców od K-G ?

U nas kończą sie schody kończą i końca nie widać. W zeszłym tygodniu chory był tokarz od tralek i czekaliśmy na sklejenie sklejek. Wczoraj miały być zamontowane 2 schody do salonu. Mąż już je rano widział i był pewien że je zamontują ale jak przyjechaliśmy popołudniu do domu to ani stolarzy ani stopni :( Pewnie znów coś nie wyszło hmmm.... :x

co do głaskania to jak jestem z Anią sprawa jest załatwiona możemy głaskać itd:)

problem jest taki że pitbulle też jak była mniejsza to pochodziła do takiej besti z hasłem jaki słodki piesek a ja schodziłam na zawał

z tym K-G to chodzi o czas no bo ile można się z tym bawić to ostatnia taka brudna robota:(

wczoraj walczyłam wokół domu chyba się przeforsowałam okropnie się dzisiaj czuję a pracę to ledwo co widać ale pomierzyłam sobie poziomy i przed domem musimy zebrać po całości 25 cm ziemi bo nam wyrósł taki garb po tych wszelkich wykopkach bo przecież każdy koparkowy wie lepiej co i jak wysoko

przy ogrodzeniu niestety łopata i grabie a resztę to za jednym zamachem jak będziemy korytować pod podjazd bo trzeba bedzie od razu wywieźć nadmiar ziemi

dobrze że mieliśmy podzieloną działkę tam gdzie budowa i tam gdzie rośnie trawa bo nigdy bym tego nie posprzatała

dobrze że mieliśmy podzieloną działkę tam gdzie budowa i tam gdzie rośnie trawa bo nigdy bym tego nie posprzatała

też bym tak chciała, ale wszyscy mnie straszą, że nie da rady, bo ogród chcę przed domem, więc akurat tam, gdzie będzie idealne miejsce do rozładunku hdsów itp :( a jak dużą masz działeczkę?

u nas 1150 mkw ale strefa ogródkowa za domem za domem niestety przed domkiem meksyk sto razy sprzątany i ciągle syf... ups bo to idealne miejsce na rozładowywanie i składowanie

oddzieliliśmy się w momencie ściagania humusu duuuuża haładą ziemi (niektóre ekipy to nawet nie wiedziały ze to nasze ) i tam nie śmieciły a przed domem spokojnie wystarczyło miejsca jest 8-9 mertów

jeśli chcesz ogród to rób sobie ale za domem

Ostatnio łażę z głową w chmurach ;)

Dodałam jeszcze jedna fotkę na której Karolcie lepiej widac..

Widzisz jaki świat mały ;)

Mam dwie kocice: Norweską Leśną i Devonkę Rex. Od listopada. Konrad sie nakręcił, a ja nie protestowałam. Za to zażądałam swojego kota:)

Pies w schronisku ;) Po diabła mi pies i dwa koty :p

Kachnaaa.. Nie wiem jak Ty, ale ja już czuję zapach kiełbasek z grilla jak się tylko cieplej zrobi ;) Nie wymigacie się, nie niee..

Buziaki

Aga jestem za!!! tym norweskim to mi zaimponowałaś piekne są:)

ps. ciągle czekam na skrót z ostatniego pół roku!!!!!

u nas trwa kasting na K-G i za cholere nie mogę pojąć czy to zmowa czy jak cena 7000 (jak u Małgosi za elewację) normalnie magiczna liczba za przykrecenie i szpachlowanie to chyba dużo za tydzień pracy ja tyle nie zarabiam?!!! a z drugiej strony to sami będziemy się z tym bawić z miesiąc brr.....

coś jest nie halo z moją pocztą skrzynkę wyczyściłam ale chyba dalej echo