BeaWroc 17.08.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Cześć Kasik...mam nadzieję, że sińce już troszkę mniej bolą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 21.09.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 pora odkurzyć te zapiski:) pomalutku, bardzo pomalutku ale coś tam robimy pomalowaliśmy już na gotowo garderobę i pokoje dziewczynek Ania zielony Kika brąz mam pomysł do Ani na jedną ścianę pod skosem nakleję tapetę żeby go trochę ożywić bo taki poważny się zrobił od przyszłego tygodnia akcja przedpokój na górze:) jak pomalować sufit nad schodami???? to jest wyzwanie ściany tapetujemy kotłownia uzbrojona koszt 16.000 wstrzymuje nas jeszcze grzejnik w łazience i możemy odpalać (jak zwabić na montaż hydraulika jak??)na ostatnim zdjęciu miejsce na grzejnik i okno w łazience czy nie powinno tam być parapetu? potrzebuję speca do montażu drzwi i parapetów zewnętrznych jestem na jutro umówiona z jednym zobaczymy czy to spec przez duże S ze spraw gdzie mnie boli a gdzie nie:) ogólnie zdrowie (oprócz kataru) ok, siniaki i otarcia zniknęły, zostały uszkodzone kręgi i no... jestem lekko? zdołowana dziękuję bardzo za podtrzymywanie na duchu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.09.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Kasiu, kolorki ładne Ja z tych spokojnych , to kolorki spokojne mi się podobają koszty tych wszystkich urządzeń powalają na kolana, ale bez nich nie można się obejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 21.09.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Kasia, ja dopiero doczytalam, ze mieliscie wypadek.Boze!Dobrze, ze Wam sie nic takiego nie stalo. Kolorki sliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.09.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Moim zdaniem parapet nie potrzebny - kafelki załatwiają sprawę. Kuruj się! Te kręgi pewnie Ci dają mocno w kość pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 21.09.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Kasia, najważniejsze że jest lepiej, mimo, że powoli. Co do kręgów, to może jakiś dobry masazysta by pomógł (jakby, co to mam namiar). Chyba, że to poważniejsza sprawa. Też uważam, że nie ma sensu dawać parapetu. A z tapetą to może być dobry pomysł, ale chyba taką bardziej spokojną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 22.09.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Cześć Kasiu:-) wpadłam zobaczyć jak łazienka, a tutaj czytam, że mieliście wypadek:o Dobrze, że jesteście cali. Pozdrawiam mocno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 26.09.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Hej, hej dawno mnie tu nie było, oj dawno, ale wracam do działalności forumowej Fajny kolorek ten zielony, taki spokojny. W łazience nie wciskałabym pod okno parapetu, masz ładnie wykafelowaną wnękę okienną i wystarczy. A jakbyś się już uparła, to on tam się zmieści pod oknem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 04.10.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 06.10.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Cześć Kasik, przepraszam za brak zdjęć podschodowych ale w swojej "mądrości" :bash:wywiozłam usb do pracy a teraz jestem, na tygodniowym L4 więc zdjęcia są ale w aparacie jak tylko przechwycę kabel, to zapodam... Jak tam schodki, na kiedy umówiliście montaż ? p.s. bez parapetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 21.10.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 ciąglę sobie obiecuję że napiszę co robimy bo coś ciągle jednak robimy mimo różnych przeciwności typu rehabilitacja kręgosłupa i sprawy sądowej która już wkrótcemieliśmy jednak podwójnego pecha raz że wypadek dwa że ten facet to policjant:( mozecie sobie wyobrazić co sie dzieje ....jeszcze chwila i się okaże że sami w siebie wjechaliśmy cholera Bea zrobiłam już zdjęcia "pod schodami" sorry że dopiero teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 21.10.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 to faktycznie podwójny pech. Trzymam kciuki za pomyślne zakończenie sprawy. A to sprawa cywilna czy karna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 24.10.2011 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 (edytowane) sprawa o wykroczenie... resztę wpisu skasowałam kto chciał przeczytał Edytowane 26 Października 2011 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 26.10.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 (edytowane) wklejam zdjęcia tej niby piwniczki wyszła całkiem zgrabnie ale jak zamontować do niej drzwi to dalej nie wiem:) biały pokój to będzie gabinet z malowaniem na kolorowo wstrzymują nas parapety będzie w brązach- beżach ten czekoladowy to pokój Karolci Edytowane 26 Października 2011 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.10.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 a te drzwi do piwniczki to mają być przed schodami czy za schodami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 26.10.2011 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 optymalnie to przed schodkami ale czy się zmieszczą?! kurcze 3 tydzień czekam na projekt kuchni i mam dość jeśli pan pracuje w takim tempie nad projektem to ile będę czekać na meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.10.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 może nie dosłyszał, że Ci zależy na czasie? ja dziś dzwoniłam się upomnieć o zgodę na zmiany w projekcie - sądząc po głosie, pani była zdziwiona, że ja je chcę szybko... nie wiem, czy się zmieszczą, ale żeby sobie kto zębów nie wybił - ja mam teraz takie wejście do piwniczki, że jest mały podeścik i zaraz schodki, nawet my z mężem czasami ostro hamujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 02.11.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 (edytowane) Tataraczku Pan to raczej z tych złotoustych których omijamy szerokim łukiem.... do dziś się nie odezwał zebrałam się w sobie i pojechaliśmy zamówić parapety te po które JECHALIŚMY wtedy w sierpniu co nie dojechaliśmy (nasza sprawa ma się dobrze czekamy na opinię biegłego) Parapety mają być 14.11 nie mogę się wprost doczekać, wybrałam jednak ivory brown powinny pasować do okien, mają takie rudo-brązowe paski czy ja już się chwaliłam że mam parapety zewnętrzne? Edytowane 2 Listopada 2011 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.11.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 fajny pan co do drzwi do piwniczki - po tych zdjęciach to trudno stwierdzić, czy się zmieszczą. parapetami się nie chwaliłaś. a jeśli nawet, to nie dość głośno dawaj więcej fotek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 06.11.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Cześć Kasik opróżnij pocztę na priva. Oglądnęłam zdjęcia piwniczki, wyszła bardzo fajnie z tymi płytkami , w dalszym ciągu nie wiem jak rozwiązać problem drzwiowy jak dla mnie pokoiki bardzo ładne....,parapecik też mnie się bardzo podoba czekam na c.d. ja już nie ma co fotografować.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts