Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kaśki.

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pora odkurzyć te zapiski:)

pomalutku, bardzo pomalutku ale coś tam robimy

pomalowaliśmy już na gotowo garderobę i pokoje dziewczynek Ania zielony Kika brąz

mam pomysł do Ani na jedną ścianę pod skosem nakleję tapetę żeby go trochę ożywić bo taki poważny się zrobił

od przyszłego tygodnia akcja przedpokój na górze:) jak pomalować sufit nad schodami???? to jest wyzwanie ściany tapetujemy

kotłownia uzbrojona koszt 16.000 wstrzymuje nas jeszcze grzejnik w łazience i możemy odpalać (jak zwabić na montaż hydraulika jak??)na ostatnim zdjęciu miejsce na grzejnik i okno w łazience czy nie powinno tam być parapetu?

potrzebuję speca do montażu drzwi i parapetów zewnętrznych jestem na jutro umówiona z jednym zobaczymy czy to spec przez duże S

ze spraw gdzie mnie boli a gdzie nie:)

ogólnie zdrowie (oprócz kataru) ok, siniaki i otarcia zniknęły, zostały uszkodzone kręgi i no... jestem lekko? zdołowana

dziękuję bardzo za podtrzymywanie na duchu:)

DSC00305.jpg

DSC00307.jpg

DSC00335.jpg

DSC00328.jpg

DSC00348.jpg

Kasia, najważniejsze że jest lepiej, mimo, że powoli. Co do kręgów, to może jakiś dobry masazysta by pomógł (jakby, co to mam namiar). Chyba, że to poważniejsza sprawa.

Też uważam, że nie ma sensu dawać parapetu. A z tapetą to może być dobry pomysł, ale chyba taką bardziej spokojną.

Hej, hej :) dawno mnie tu nie było, oj dawno, ale wracam do działalności forumowej :)

Fajny kolorek ten zielony, taki spokojny.

W łazience nie wciskałabym pod okno parapetu, masz ładnie wykafelowaną wnękę okienną i wystarczy. A jakbyś się już uparła, to on tam się zmieści pod oknem ?

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

ciąglę sobie obiecuję że napiszę co robimy bo coś ciągle jednak robimy mimo różnych przeciwności typu rehabilitacja kręgosłupa i sprawy sądowej która już wkrótce

mieliśmy jednak podwójnego pecha raz że wypadek dwa że ten facet to policjant:( mozecie sobie wyobrazić co sie dzieje ....

jeszcze chwila i się okaże że sami w siebie wjechaliśmy cholera

Bea zrobiłam już zdjęcia "pod schodami" sorry że dopiero teraz

wklejam zdjęcia tej niby piwniczki wyszła całkiem zgrabnie ale jak zamontować do niej drzwi to dalej nie wiem:)

biały pokój to będzie gabinet z malowaniem na kolorowo wstrzymują nas parapety będzie w brązach- beżach

ten czekoladowy to pokój Karolci

DSC00481.jpg

DSC00482.jpg

DSC00471.jpg

DSC00398.jpg

DSC00395.jpg

Edytowane przez Kaśka73

może nie dosłyszał, że Ci zależy na czasie? ja dziś dzwoniłam się upomnieć o zgodę na zmiany w projekcie - sądząc po głosie, pani była zdziwiona, że ja je chcę szybko... ;)

nie wiem, czy się zmieszczą, ale żeby sobie kto zębów nie wybił - ja mam teraz takie wejście do piwniczki, że jest mały podeścik i zaraz schodki, nawet my z mężem czasami ostro hamujemy ;)

Tataraczku Pan to raczej z tych złotoustych których omijamy szerokim łukiem.... do dziś się nie odezwał

zebrałam się w sobie i pojechaliśmy zamówić parapety te po które JECHALIŚMY wtedy w sierpniu co nie dojechaliśmy (nasza sprawa ma się dobrze czekamy na opinię biegłego)

Parapety mają być 14.11 nie mogę się wprost doczekać, wybrałam jednak ivory brown powinny pasować do okien, mają takie rudo-brązowe paski

czy ja już się chwaliłam że mam parapety zewnętrzne?

Ivory Brown Lot IVB3.jpg

Edytowane przez Kaśka73

Cześć Kasik :)

opróżnij pocztę na priva.

Oglądnęłam zdjęcia piwniczki, wyszła bardzo fajnie z tymi płytkami , w dalszym ciągu nie wiem jak rozwiązać problem drzwiowy :(

jak dla mnie pokoiki bardzo ładne....,parapecik też mnie się bardzo podoba :) czekam na c.d.

ja już nie ma co fotografować..........