anjamen 15.05.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Kasiu dzis orly sie wykazaly i moze skoncza cala dlubanine, jesli chcesz to dam Ci do nich numer jak Dejw wrociale Tobie do gk jeszcze chyba troche czasu zostalo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.05.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Aniu oj zostało, zostało , ale namiary zbieram, pieknie wyszło z tą "parterówką", poradź mi w czym tu iść na komunię ty chyba byłaś ostatnio na chrzcinach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witam słonecznie, właśnie sobie uświadomiłam, że w niedzielę idziemy na komunię, a ja nie mam co na siebie włożyć ostatnio wszystko na ostatnią chwilę odkładam, a bardzo tego nie lubię ciekawe jaka będzie pogoda w wersji ciepłej kupiła bym sobie jakąś tunikę i już Ok Kasiu, Kasiu, typowa z Ciebie kobieta i co szafa pusta? Ale dobrze Cię rozumiem Może na Zielińskiego się wybierz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.05.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Aniu oj zostało, zostało , ale namiary zbieram, pieknie wyszło z tą "parterówką", poradź mi w czym tu iść na komunię ty chyba byłaś ostatnio na chrzcinach??? nie dostalam powiadomienia, ja na chrzcinach bylam w spodnicy i zakiecie. ale tunika ze spodniami to zawsze dobry pomysl. jakies jasne kolory byleby nie biale bo Cie z komunistka pomyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.05.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 ale tunika ze spodniami to zawsze dobry pomysl. jakies jasne kolory byleby nie biale bo Cie z komunistka pomyla ; Przypomniało mi się, jak siostrzeniec szedł w kremowym garniturku do komunii. Zaraz po uroczystości wlazł na murek po bzach i upierdzielił się jak mały Kazio..... Na rozdanie obrazów już szedł w ciemnym garniturku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.05.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 No... wróciłam humor świetny, ciuchy nabyłam, a jak, dobrze wyglądałam to i humor ok rodzina mojego męża to świetni ludzie o budowach sobie porozmawialiśmy sami rozumiecie nie mogło się nie udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.05.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 No... wróciłam humor świetny, ciuchy nabyłam, a jak, dobrze wyglądałam to i humor ok rodzina mojego męża to świetni ludzie o budowach sobie porozmawialiśmy sami rozumiecie nie mogło się nie udać To super, nie ma to jak odpocząć przed .................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 21.05.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ja sie przyznam, że znikam "nie z Orbisem ale w góry..." wracamy dopiero w poniedziałek, mam nadzieję ze pogoda dopisze. Ze spraw budowlanych rozgryzam temat rekuperatora, prosze mnie uświadamiać jestem zielona w tym temacie A tutaj zamówiłam kapiele i masaże http://www.znajomi-z-wakacji.pl/files/Nocleg/381_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.05.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Po dzisiejszym dniu coś takiego by mi się przydało Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 21.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Po dzisiejszym dniu coś takiego by mi się przydało Super Ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.05.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 To jutro na basen we Wrocławiu A tak poważnie to będę miała kąpiel na działce, ja będzie padać, bo zakładamy siatkę leśną i montujemy garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.05.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Kasiu, gdzie w końcu kupiliście garaż i jaki duży? I co z ogrodzeniem kupiliście osobno siatkę i macie ekipę do położenia jej? Trzymam kciuki z dokładne położenie jej. Pilnuj panów i za nim zaczną robić. Zapytaj jak mają zamiar to zrobić i co z nierównościami na zemi, czy równo będzie od góry zrobiona siatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.05.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Jestem już i odpowiadam garaż kupiłam 2 x 3 z jednej z tych firm co kiedyś mi podałaś oni sa też na allegro, dzisiaj go przywieźli i zamontowali, zakup siatki odkładam na ostatni moment bo może wezmę łącznie z montażem. Ps. co do weekendu to byliśmy na Paprseku veni vidi vici a kąpiele jak zawsze boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.05.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Kasiu, kiedy będzie to ogrodzenie? Będą fotki? Co z budową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.06.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Kaśka, Kaśka - jak tam Wasze ogrodzenie? Czy udało Wam się przewieźć garaż? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.06.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Przywołana do tablicy uprzejmie donoszę: garaż stoi, ma się dobrze, mebelki ogrodowe zaklepane u znajomych, ogrodzenia niet może jak pogoda przestanie wariować i psuć mi szyki, architekt nr 2 załatwiony, ustalone co i jak, zobaczymy co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.06.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Kasiu - Zawsze to parę kroczków do przodu, Najważniejsze, to nie cofać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.06.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 U nas była mała cofka z architektem. Gratuluję PnB!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.06.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 U nas była mała cofka z architektem. Gratuluję PnB!!! A dzięki, dzięki Nowy architekt jest ok? polecony przez kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.06.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Polecana przez "sołtysa kierdziołka" od którego kupiliśmy dzialkę a z nim nie ma lekko tak że kobitka sprawdzona. A ja myśle czy aby wszystkie zmiany przemyślane, a może jeszcze o czymś nie pomyślałam?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts