Megana 09.06.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Polecana przez "sołtysa kierdziołka" od którego kupiliśmy dzialkę a z nim nie ma lekko tak że kobitka sprawdzona. A ja myśle czy aby wszystkie zmiany przemyślane, a może jeszcze o czymś nie pomyślałam?! też tak mamy, cały czas się zastanawiamy, czy aby w realu to co wymyślone, to będzie ok , a czy okna nie za małe itd itp.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 12.06.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Dzien dobry przyszlam sie przywitac [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.06.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Ja też witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 17.06.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam koleżanki, my też mamy PNB, zbieramy oferty na materiały i zaczynamy z końcem czerwca. Dwie noce nie spałam bo myslałam o oknach w kuchni czy nie za dużo. Znalazłam ładne mebelki do naszego układu kuchni.Z moją nogą coraz lepiej, chyba w poniedziałek odwołam zabieg (oby nie zapeszyć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.06.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 To bardzo dobre wieści, aż Ci troszeczkę zazdroszczę, że już zaczynasz a ekipę masz umówioną, jeśli się sprawdzą to może u mnie by też budowali ja myślę, że sierpień/ wrzesień zacznę podaj mi do nich namiar, Ania a jaki ty budujesz domek bo ja jakoś nie kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 17.06.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Kasiu budujemy domek dogodny 148a z muratora: http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=504&IdKolekcji=&powierzchnia_od=&powierzchnia_do=&kondygnacja=&nazwa=dogodny&symbol=&x=34&y=7&nr=3 jeżeli ekipy się sprawdzą podeślę namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.06.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Kasiu budujemy domek dogodny 148a z muratora: http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=504&IdKolekcji=&powierzchnia_od=&powierzchnia_do=&kondygnacja=&nazwa=dogodny&symbol=&x=34&y=7&nr=3 jeżeli ekipy się sprawdzą podeślę namiary. I ja też się przywitam chociaż padam na pyszczek ze zmęczenia i zaraz zaryję nosem w klawiaturkę . Aniu gratuluję PNB super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.06.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witam się słonecznie w domu mały kocioł, właściwie to wszyscy się pakujemy, ale kazdy jedzie w inną stronę ania klepka no to teraz wiem, że jest jeszcze ktoś kto ma mieć tak duży dom jak ja projekt fajny, dobry rozkład pomieszczeń, ile +- masz cenę robociznę ekipy i jaką masz powierzchnię dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 18.06.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Kasiu, w projekcie dokonaliśmy trochę zmian. Inny rozkład ma góra, tj. jeden pokój został zlikwidowany, dzieki temu została powiększona łazienka, zrobiliśmy garderobę i pralnię.Na dole powiększylismy gabinet o tą wnękę. Robocizna 42 tys. z dachem (dach 220 m), była tez wycena na 60tys. ale generalnie dach kształtował się w cenie 17-18 tys. (dwuspadowy).Już czujemy ten początek, przegladanie ofert materiałów itp.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.06.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Aniu Ci Twoi budowlańcy to już mi się podobają ze względu na cenę ja mam większy dach 260 mkw podaj mi ich namiary poproszę ich o wycenę robocizny, a jak będziesz miała ceny na bloczki, stal itp to pisz porównamy bo ja też się rozgladam i mam już parę fajnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.06.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Cześć dziewczynki Aniu, też przymierzaliśmy się do tego projektu, ale kuchnia była z tyłu, a my chcieliśmy z przodu, ale lggie, też mamy :) nad garażem Ja to się nie nadaję do szukania materiałów Michał trochę się zajmuje wyszukiwaniem, ale na razie to tak tylko informacyjnie. Byliśmy oglądać dachówki w Budinpolu" ( blisko Nowego Dworu), ale wogóle nie są przygotowani do sprzedaży pokazujemy im dachówkę, która nas interesuje, a Pni nie wie jak się nazywa i pokazuje nam reklamówkę ze zdjęciem 3x3 cm i każe nam sobie wybrać, żenada po prostu żenada. W końcu zrobili nam wycenę dachówek, ale nie tych co chcieliśmy tragedia. Zaproponowali nam też bloczki - Dla informacji podaję również cenę bloczka betonowego 14/25/38 cm BETARD - 2,89 zł/szt netto loco budowa - nie wiem po ile są w innych miejscach. Kasiu, wentylację będziemy mieć grawitacyjną ( cokolwiek to nie znaczy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 18.06.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Jutro podeślę Wam wyceny materiałów, bo mam nadzieję, że będę miała też z Krzemienieckiej. beton chyba będziemy brali z Oleśnicy a bloczki betonowe z Miejskiej Górki, ale to wszystko jeszcze chyba.My wentylacje też będziemy mieli grawitacyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.06.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ja czekam na decyzję administracyjną w/s mojej archeologii a to może trwać do 30 dnino to czekam jak na wyrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.06.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ja czekam na decyzję administracyjną w/s mojej archeologii a to może trwać do 30 dni no to czekam jak na wyrok Czytam Twój dziennik i chyba mi umknęło - co z tą archeologią?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.06.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Jestem posiadaczem stanowiska archeologicznego archeolog nadzoruje mi wykopki pod fundament termin oczekiwania na stosowny papierek 30 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.06.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Jestem posiadaczem stanowiska archeologicznego archeolog nadzoruje mi wykopki pod fundament termin oczekiwania na stosowny papierek 30 dni O kurcze, to trzymam kciuki, żeby nic nie wykopali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 19.06.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 ja czekam na decyzję administracyjną w/s mojej archeologii a to może trwać do 30 dni no to czekam jak na wyrok Jak nie siedzi cały czas, to pogoń budowlańców i faceta od koparki, aby nic nie widział, nawet jak będzie jakaś skorupa U mnie także było stanowisko, wysłałem pismo z podaniem dnia rozpoczęcia robót i czekałem na nich. Z rana lało i facet nie zjawił się, oczywiście humus został ściągnięty. Późnij reszta wykopów - skrzyni ze złotem nie było, kosteczek też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.06.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Przeniesione z mojego dziennika :Kasiu73 - pamiętałam o Twoich ( 18 ) urodzinach - wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjlepszego, dużo zdrowia, uśmiechu, słońca, spełnienia marzeń i szybkiego bezbolesnego wybudowania się. Sto lat Kasiu.Przesyłamy buziaczkihttp://www.systemc.pl/domek/0906/roza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 21.06.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Kasiu, to i ja dołączam się do życzeń urodzinowych. Wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń, dużo zdrówka, miłości i pogody ducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.06.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Kasiu ode mnie tez wszystkiego najlepszego i bezbolesnego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts