MRS.CONSTR. 21.06.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Jak wszyscy to ja tez Wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin i jak najmniej problemow z budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 25.06.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dzisiaj sie dowiedzialam ,ze u mnie tez musi byc nadzor archeologa podczas kopania . Kurcze juz zaczynam panikowac ,ze cos tam znajda i bede musiala placic za wykopywanie tego ......czegos....... i jeszcze mi pobojowisko zrobia na dzialce Czy ta osoba z nadzoru jest odgornie wyznaczana czy sami sobie kogos szukamy?????????bo jak sami to moze znajde jakas gape ,ktora nie bedzie sie przykladal do zagladania w lyche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.06.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dzisiaj sie dowiedzialam ,ze u mnie tez musi byc nadzor archeologa podczas kopania . Kurcze juz zaczynam panikowac ,ze cos tam znajda i bede musiala placic za wykopywanie tego ......czegos....... i jeszcze mi pobojowisko zrobia na dzialce Czy ta osoba z nadzoru jest odgornie wyznaczana czy sami sobie kogos szukamy?????????bo jak sami to moze znajde jakas gape ,ktora nie bedzie sie przykladal do zagladania w lyche O kurcze, prawdopodobnie musisz kogoś znaleźć ale Ci się trafiło, może nic nie znajdą , trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 26.06.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dzisiaj sie dowiedzialam ,ze u mnie tez musi byc nadzor archeologa podczas kopania . Kurcze juz zaczynam panikowac ,ze cos tam znajda i bede musiala placic za wykopywanie tego ......czegos....... i jeszcze mi pobojowisko zrobia na dzialce Czy ta osoba z nadzoru jest odgornie wyznaczana czy sami sobie kogos szukamy?????????bo jak sami to moze znajde jakas gape ,ktora nie bedzie sie przykladal do zagladania w lyche O kurcze, prawdopodobnie musisz kogoś znaleźć ale Ci się trafiło, może nic nie znajdą , trzymam kciuki No trafilo mi sie Jutro jade porozmawiac z sasiadami obok,ktorzy juz maja stany surowe za soba i zapytam jak to bylo u nich .....czy znalezli cos i kto nadzorowal....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.07.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Kasiu, co u Ciebie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 05.07.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Jestem już w domku za życzenia 18 bardzo dziekuję, urlop deszczowy ale i tak odpoczęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.07.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Jestem już w domku za życzenia 18 bardzo dziekuję, urlop deszczowy ale i tak odpoczęłam Witam Panią Katarzynę ale nas zaniedbałaś Spadam do łóżeczka, jutro opowiedz jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 05.07.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Dużeeee gratulacje Małgosiu i życzenia wielu lat w zdrowiu i szczęściu!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.07.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Dużeeee gratulacje Małgosiu i życzenia wielu lat w zdrowiu i szczęściu!!!!!! Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 07.07.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Kasia ,co nowego na budowie??????podziel sie wrazeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 07.07.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Na samej budowie to mokro i chwasty rosną rewelacyjnie, a od strony formalnej opiszę wieczorem bo czekam i nie chcę zapeszyć... ale dobrze. Archeologa mam wspaniałego jeśli potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 07.07.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Na samej budowie to mokro i chwasty rosną rewelacyjnie, a od strony formalnej opiszę wieczorem bo czekam i nie chcę zapeszyć... ale dobrze. Archeologa mam wspaniałego jeśli potrzebujesz Jasne ,ze potrzebuje .......jeszcze sie pytasz .....dawaj tu szybciutko namiar ,bo pewnie pod koniec wakacji bede potrzebowala................niestety papierki chyba szybciej sie nie zrobia .Jezeli masz dobrego i przystepnego architekta ,to rowniez poprosze ,bo nie moge sie do nikogo dodzwonic Z gory piekne dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 07.07.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Kasiu ,u mnie co prawda nie ma zadnego stanowiska archeologicznego,ale nadzor jest rowniez potrzebny ,bo plan zagospodarowania przestrzennego go przewiduje ,mam nadzieje ze u Was bedzie to szlo gladko i niczego tam nie znajda i tego Ci zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.07.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 wpadlam sie przywitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.07.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 wpadlam sie przywitac aniamen - kobieto, Ty to masz dobrze, nie zawracasz sobie już głowy takimi rzeczami jak my Jakaś woda, prąd, wykopy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.07.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 jak to nie mam takie same problemy budowlane, albo i jeszcze gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.07.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 jak to nie mam takie same problemy budowlane, albo i jeszcze gorsze Ja o domu, a nie o luksusie basenowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 07.07.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ja protestuję nie byłam na działce zmiesiąc to fakt ale dlaczeko cała zarosła po pas, całe koszenie i psikanie rundapem na wiosnę na nic, można zaczynać od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.07.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Kasiu - roślinki muszą rosnąć :) trzeba się nauczyć kosić kosą Michał mówi, że umie, już kosa w domu jest, ale chciałabym to zobaczyć , tylko nie słuchać, jak zacznie mięchem rzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.07.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Małgoś o koszeniu to proszę Cię nic mi nie pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts