ania klepka 09.07.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Mój mąż też ma co kosić, pokrzywy to tak zarosły, że były wyższe od mojej córki.Ale na szczęście 20 arów wykoszone. Robił to zwykłą kosą, ale ostatnio spalinową- nasz nowy nabytek.W tym roku mieliśmy swoje pierwszą wisienkę (jedna urosła), czarne porzeczki, truskawki i poziomki. Ale reszta drzewek ładnie rośnie - w końcu podlewane systematycznie z nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 10.07.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Otrzymałam decyzję s/w prac archeologicznych i pędzę dzisiaj do architekta, sprawdzę jak sprawy sie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 10.07.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Otrzymałam decyzję s/w prac archeologicznych i pędzę dzisiaj do architekta, sprawdzę jak sprawy sie mają. Jaka decyzja Kasiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 10.07.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Jak wybierzesz sobie archeologa, on załatwia papiery całą listę i składa u Wojewódzkiego Konserwatora Zabytków który w terminie do 30 dni wydaje decyzję i ją dołączasz do wniosku na PnB tego świstka mi brakowało a trochę się na to czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 10.07.2009 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 wróciłam wkurzona od architektki pędziłam z wywieszonym jęzorem do niej bo myślałam, tak przynajmniej mówiła, że już ma wszystko zrobione ostatni papier i oddajemy do starostwa a ona jeszcze wszystko ma rozmemłane, a ona wyluzowana jakaby nigdy nic i dopiero w przyszłym tygodniu wszystko zrobi jak ją znam to pewnie w piątek w starostwie teraz urlopy przeraża mnie wizja tych 65 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.07.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 wróciłam wkurzona od architektki pędziłam z wywieszonym jęzorem do niej bo myślałam, tak przynajmniej mówiła, że już ma wszystko zrobione ostatni papier i oddajemy do starostwa a ona jeszcze wszystko ma rozmemłane, a ona wyluzowana jakaby nigdy nic i dopiero w przyszłym tygodniu wszystko zrobi jak ją znam to pewnie w piątek w starostwie teraz urlopy przeraża mnie wizja tych 65 dni Wiesz Kasiu, mam wrażenie , że oni wszyscy tak się zachowują, co jest wku......rzające - delikatnie mówiąc Ale kasę to szybko chcą brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.07.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 jestem już dziwczynki przywiozłam Ki-ka była najpierw na kolonii a później razem z Anią u babci tak więc byliśmy sami .....trochę niegrzeczni... a teraz wracamy do normalności czekam na łaskawy telefon od architektki, że już skończyła i oczywiscie pojadę zobaczyć i sprawdzić co tam naprojektowała w poniedziałek powinnam mieć pierwsze wyceny robocizny, kurcze do firmy nr 1 nie mogę się dodzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 15.07.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Witam , pozwoliłam sobie zaglądnąć Proejkt bardzo funkcjonalny , trzeba przyznać , a co tam z adaptacja , ruszyło się coś Nasza papierologia tez trwała wieki Mimo że moja architekt to kuzynka, też przetrzymała mi projekt dwa miesiace, ale fakt, tak jak ja nazmieniałam, to inna by mnie wyrzuciła czekam na dobre wieści i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.07.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 zero zmian czekam.... biorę się ostro za wybieranie, zamawianie materiałów i ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.07.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 No dobrze przyznam się dzisiaj na chwilę zapomniałam o budowaniu i pojechaliśmy po pracy nad Bajkał ( ten nasz) było wspaniale trochę droga okropna po tych ulewach sama bym w życiu nie dojechała a póżniej zwiedzałam Kamieniec, Gajków ba nawet Dobrzykowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 17.07.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 No prosze niektórzy to maja dobrze a ja dzisiaj na budowie walczyłam z chwastami co by mi moich warzywek nie pożarły, a spiekłam sie przy tym.... Co z projektem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.07.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 No dobrze przyznam się dzisiaj na chwilę zapomniałam o budowaniu i pojechaliśmy po pracy nad Bajkał ( ten nasz) było wspaniale trochę droga okropna po tych ulewach sama bym w życiu nie dojechała a póżniej zwiedzałam Kamieniec, Gajków ba nawet Dobrzykowice W Dobrzykowicach mieszka mój kolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 19.07.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Małgosiu wiem bardzo go ( ich) lubię. Aktualnie potrzebuję kogoś kto zrobi mi kosztorys to mój cel na najbliższe dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.07.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Kasiu, to trzymamy kciuki mocno, mocno za powodzenie z papierkami Musi się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 21.07.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 no to czekam i mam wrażenie że budowa domu polega na czekaniu na coś lub kogoś a że nie lubię czekać to przewracam mieszkanie do góry nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 04.08.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Sprawy PnB nabierają kolorków co bardzo mnie cieszy, casting na wykonawców trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.08.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Kasiu - Jaką cenę najwyższą wam rzucono? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 04.08.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 jeździłam dzisiaj trochę po sklepach wszędzie pełno ludzi a w Castoramie kolejki o co chodzi? w papierach do PnB są jakieś zapytania jutro ścigam architektkę a denerwuję się strasznie bo jeśli jesień bedzie taka jak lato to się nie wyrobimy o ile wiem to sam fundament musi 2 tygodnie odleżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.08.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 jeździłam dzisiaj trochę po sklepach wszędzie pełno ludzi a w Castoramie kolejki o co chodzi? w papierach do PnB są jakieś zapytania jutro ścigam architektkę a denerwuję się strasznie bo jeśli jesień bedzie taka jak lato to się nie wyrobimy o ile wiem to sam fundament musi 2 tygodnie odleżeć Nie wiem jak to jest z tym czekaniem, ale my nie czekaliśmy. Tyle, że mamy wzmocnione fundamenty zbrojeniem. To zależy jak szybko chcą się ludzie wprowadzić i czy im małe pęknięcia na ścianach będą przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 04.08.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Małgoś chcesz powiedzieć że juz robicie sciany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts