trabi-wrc 04.09.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 bo ona taka zagubiona jest... Kaśka daj już spokój ... kto jej nie zna ten tego nie pojmie, choćbyś z pokazywaniem tłumaczyła zawiłości jej osobowości i wybujałego ego. Ja do dziś mam ciarki jak o niej myślę ... ale nie na ręcach, tylko włosy mi się jeżą na grzbiecie i budzi się we mnie instynkt myśliwego. Podobnie się dzieje jak wspominam murarza i tynkarzy. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 04.09.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 MAM PnB!!!!!!!! http://www.gmina.poddebice.pl/cms/zalaczone_pliki/mini_szampany.jpg Dziękuję Wam!!! Jeszcze raz - gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZuzankaT. 06.09.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Gratulacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 06.09.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ZuzankaT dostałam namiar "na dobrego i niedrogiego" projektanta przyłącza wody jeśli jeszcze potrzebujesz to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZuzankaT. 06.09.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 ZuzankaT dostałam namiar "na dobrego i niedrogiego" projektanta przyłącza wody jeśli jeszcze potrzebujesz to daj znać Ja projekt przyłącza już mam a szukam firmy która to przyłącze mi zrobi ale dzięki za pamięć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 06.09.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Kasiu - gdzieś przegapiłam ten moment Ale teraz nadrabiam i serdecznie gratuluję PNB No to teraz do roboty kochana!!! Czekam na zdjęcia z placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 07.09.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 zamówiłam koparkę i jeszcze chyba ze 100 innych rzeczy, oj zacznie się mam nadzieję, że pogoda będzie ładna. Plan jest SSO- SSZ trzymajcie kciuki (mocno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.09.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 dobry wieczór uuuuuuuu Kasia to trzeba strasznie mocno kciuki trzymać za powodzenie planu co niniejszym czynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 07.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 zamówiłam koparkę i jeszcze chyba ze 100 innych rzeczy, oj zacznie się mam nadzieję, że pogoda będzie ładna. Plan jest SSO- SSZ trzymajcie kciuki (mocno) cześć pilnuj koparkowego aby nie poprzestawiał palików z wytyczenia law Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.09.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 temat na dzisiaj: studnia tak będzie najszybciej, niestety w PnB nie mamy wody, a miała być (jestem pewna)mam już projektanta przyłącza, ale to potrwa, samo uzgadnianie w ZUD że o wykonaniu nie wspomnę...tak więc robimy studnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.09.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Studna prawie umówiona ale na poniedziałek. Odezwała się p. architekt zdziwiona że nie dzwonię że mam PnB ano mam Byłam w tartaku w/s więźby czy 630 netto to dobra cena? jaki mieliście ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 09.09.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Popijam szampana otwartego z okazji PnB Sączę, sączę i tak się zastanawiam - jak to się u nas stało, że nie mieliśmy akcji pt. "uzgodnienie zjazdu" albo choćby jazdy z geodetą... Nie, żebym sie nie cieszyła... Co to, to nie U nas się pewnie zaczną takie historie przy odbiorach wedle zasad równowagi A już mamy jednego pewniaka (przyłącze prądu w innym miejscu projektowane, a w innym wykonane)... Trzymajta się kochani i niech Wam się pazurki i ząbki nie stępią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.09.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Studna prawie umówiona ale na poniedziałek. Odezwała się p. architekt zdziwiona że nie dzwonię że mam PnB ano mam Byłam w tartaku w/s więźby czy 630 netto to dobra cena? jaki mieliście ostatnio? Kasiu, bardzo dobra cena za więźbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 10.09.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ...ogary poszły w las... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.09.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Miłego polowania hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.09.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 jestem, ąle tylko po to żeby powiedzić że padam, jutro meldunek na placu boju 7 30 czy ja po to się tyle uczyłam, żeby wstawać skoro świt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.09.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 jestem, ąle tylko po to żeby powiedzić że padam, jutro meldunek na placu boju 7 30 czy ja po to się tyle uczyłam, żeby wstawać skoro świt Hej Kasieńko :) My też jutro na budowę trochę posprzątać - samo nie chce się posprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 13.09.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Oglądaliście mecz siatkówki huuura nasi mają złoto!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.09.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Oczywiście, właśnie wręczają im puchar i medale hurrrra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 13.09.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 dzisiaj problemy budowlane to pikuś ... Pan pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts