Megana 13.09.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 dzisiaj problemy budowlane to pikuś ... Pan pikuś Damy radę, zawsze jest wyjście awaryjne, trochę tylko trzeba dołożyć, ale wyjście się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 13.09.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Nie zapeszając ekipę mam świetną !!! robota im się w rękach pali, aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.09.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Nie zapeszając ekipę mam świetną !!! robota im się w rękach pali, aż miło Kasiu - To życzę równie szybkiego postawienia murów jak u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 13.09.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 ale KB jakiś zblazowany może ich razem w kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.09.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 ale KB jakiś zblazowany może ich razem w kosmos Pewnie trzeba byłoby duuuuuuży statek kosmiczny dla większej liczby kierowników :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 14.09.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Nie zapeszając ekipę mam świetną !!! robota im się w rękach pali, aż miło Wypluj to, wypluj!!! Trzymam kciuki I czuję się co najmniej zaproszona, jak Ty sie możesz czuć na nasza czerwona ławeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 14.09.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 teraz to jestem taka wypluta że nawet nie pomyślałam ani razu o Twojej ławeczce jutro 7 30 zalewamy zbrojenie, wstawanie o 6 jest zabójcze samo w sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.09.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 teraz to jestem taka wypluta że nawet nie pomyślałam ani razu o Twojej ławeczce jutro 7 30 zalewamy zbrojenie, wstawanie o 6 jest zabójcze samo w sobie... Kasieńko, dasz radę wstać, bo musisz zrobić zdjęcia dla nas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 14.09.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 zdjęcia mam, nawet dużżżo i od dzisiaj będę je upubliczniać Małgosiu Ty masz ściany z porothermu? jeśli tak to gdzie kupiłaś i po ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.09.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 zdjęcia mam, nawet dużżżo i od dzisiaj będę je upubliczniać Małgosiu Ty masz ściany z porothermu? jeśli tak to gdzie kupiłaś i po ile Kasiu, u Szostaka w Trzebnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.09.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 fumdamenty już som na budowie lekka przerwa techniczna idę uzupełnić dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 16.09.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 hej dziewczyny,Małgosiu, my porotherm tez mamy od Szostaka tylko kupowaliśmy w Obornikach.Kasiu gratuluję fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.09.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 cześć porothermowa grupo Aniu a jak u Ciebie co już robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.09.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 cześć porothermowa grupo Aniu a jak u Ciebie co już robisz? Kasiu, a gdzie fotki ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.09.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 no bendom ale uzupełnianie dziennika idzie mi słabo o pustakach myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.09.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 no bendom ale uzupełnianie dziennika idzie mi słabo o pustakach myślę Kasiu - A z czym masz problem, jeśli chodzi o dziennik i zdjęcia? Coś podpowiedzieć Ci trzeba może? Czy po prostu brak czasu?\ Pustaki stoją sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.09.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Z pisaniem dziennika to poprostu brak sił jestem tak zmęczona fizycznie jak bym sama budowała. Od 2 dni ostra jazda w/s bloczków nigdzie nie ma, albo są po 3,6 podobno któryś producent ma przerwę 2 tygodniową i o bloczkach po 2,44- 2,8 nie ma co marzyć. Szukałam nawet na allegro ale z tą ofertą Mega1000 to ściema oni też tylko pośredniczą, a bloczki dostarczone z Opola wcale nie będą tanie Słabo to widzę a bloczki potrzebne na już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 19.09.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Zaglądnęłam sobie i muszę powiedzieć, że domek sie szykuje bardzo fajny Życzę znalezienia bloczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 20.09.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Afrodytko witam w moich progach ja też myślę że kiedyś ten domek będzie fajny bloczki się znalazły, oczywiście nie same, no i chwilę to trwało, ale za to beton B20 w cenie 3 zł do tego 5m gotowej zaprawy i 3 rolki foli izolacyjnej to wszystko jutro o 7 rano ma się znaleźć na budowie no ja niestety też majster już dzwonił ( to miło) i jutro rano ekipa zaczyna murowanie ścian fundamentowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.09.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Afrodytko witam w moich progach ja też myślę że kiedyś ten domek będzie fajny bloczki się znalazły, oczywiście nie same, no i chwilę to trwało, ale za to beton B20 w cenie 3 zł do tego 5m gotowej zaprawy i 3 rolki foli izolacyjnej to wszystko jutro o 7 rano ma się znaleźć na budowie no ja niestety też majster już dzwonił ( to miło) i jutro rano ekipa zaczyna murowanie ścian fundamentowych No oto do dzieła Kasiu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts