anjamen 03.02.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 tu bedzie moj drugi dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 07.02.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Cześć witam weekendowo i zmykam na zakupy, ponieważ mam dziś luz wysłałam męża na zajęcia dla mężów i idę kupić sobie wiosenne buciki na poprawę humoru są jeszcze wolne miejsca może któraś podeśle swojego ZAPROSZENIE NA WARSZTATY DLA MĘŻCZYZN Kurs jest dwudniowy i obejmuje następujące zagadnienia: DZIEŃ PIERWSZY 1. JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją. 2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH? Dyskusja. 3. RÓŻNICE POMIĘDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ. Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów. 4. NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJĄ, SAMODZIELNIE KIERUJĄC SIĘ DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU? Debata panelowa z udziałem ekspertów. 5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA Linia pomocy i grupy wsparcia. 6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych miejscach a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania. 7. ZAPAMIĘTYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓŹNIENIA Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego. DZIEŃ DRUGI 1. PUSTE KARTONY I BUTELKI - LODÓWKA CZY KOSZ? Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne. 2. ZDROWIE - PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROŹNE DLA ZDROWIA. Prezentacja PowerPoint. 3. PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ. Wspomnienia tych, którzy przeżyli. 4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI. Gra na symulatorze. 5. DOROSŁE ŻYCIE - PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJĄ MATKĄ A TWOJĄ PARTNERKĄ Ćwiczenia praktyczne i odgrywanie ról. 6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH. Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe. 7. TECHNIKI PRZEŻYCIA - JAK ŻYĆ, BĘDĄC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE. Dostępni indywidualni psychoterapeuci. 8. CHOINKA - CZY MUSI STAĆ DO WIELKANOCY. Telekonferencja z udziałem Świętego Mikołaja. Dobre nie? No to pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.02.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Bardzo mi się podoba tematyka szkolenia. Chętnie zapiszę swojego małżonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.02.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 to szkolenie to cud jakiś czy cuś tzn. wracam z zakupów po 3h lżejsza o niezłą sumkę, a w domku mąż ugotował obiad, ale jaki(brokuły zapiekane w serze, z pieczarkami nadziewanymi z ziemniakami po chłopsku i winko) mieszkanko odkurzone tulipany w wazonie dla mnie no cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.02.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Czemu u nas nie ma takich kursów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 to szkolenie to cud jakiś czy cuś tzn. wracam z zakupów po 3h lżejsza o niezłą sumkę, a w domku mąż ugotował obiad, ale jaki(brokuły zapiekane w serze, z pieczarkami nadziewanymi z ziemniakami po chłopsku i winko) mieszkanko odkurzone tulipany w wazonie dla mnie no cuda łoooo takiej to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.02.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Aniu nie narzekaj u Ciebie też dobrze, a u mnie powoli wsio wraca do normy,wiesz z tym namierzaniem to może jednak inny nick? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.02.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ale pogoda nic mi się nie chce byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.02.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 u nas też paskudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 u nas sypie snieg ale mam jutro wolne wiec mam to w doopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.02.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 dzisiaj już mi lepiej nawet śnieg mnie juz nie rusza załatwiam dzisiaj hurtem wszystkie sprawy jak leci mam już dośc tych papierów A wieczorem jeszcze goście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.02.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 imprezka sie szykuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.02.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 no.. należy mi się grzeczna dziewczynka jestem załatwiam papiery budowlane bankowe itp itd ba nawet materiał to pora na impre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.02.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Wszystko pozalatwiane? mozna zaczynac budowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.02.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 (edytowane) właściwie to tak, ale nie wiem czy zaczniemy, wszyscy ciągle że kryzys, już nie da się tego słuchać daje sobie czas do czerwca i zobaczę.Ania masz już nową ekipę? Edytowane 12 Września 2011 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.02.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 mam, juz od wtorku dziala, wlasnie rozmawialam z panami, no i jestem zachwycona, ciiii zeby nie zapeszyc. pieknie robia, az milo popatrzec.... i na koniec pytaja gdzie maja smieci wyrzucac, bo lubia po sobie sprzatac, a ja im na to ze im worki przywioze i i bede sobie gdzies wywozilo te smieci, bo nasz kubel to sie w mig zapelni. a oni na to zebym przyniosla worki, a oni sie zaopiekuja smieciami. mowia do busa sie wrzuci i gdzies wyrzuca gdyby ludzie nie gadali o tym kryzysie to bym go nie odczula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.02.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Aniu gdzieś czytałam o Twoich wakacjach w Chorwacji napisz mi co i jak może pojadę znowu bo bardzo lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.02.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 napisz maila to nawet fotki Ci wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.02.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 dużo miłości nie tylko z okazji walentynek http://img25.imageshack.us/img25/3183/walentynkibp0.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 20.02.2009 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 nie tylko działkę mi zasypało komentarze też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts