kamlotek 06.10.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 nie dobrze ztym przestojem ,a ścianki działowe będziesz robiła w tym roku i czy też z porothermu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.10.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 po cholere te hutrownie nazywaja sie...hurtownie?? skoro i tak na materiał zawsze trzeba czekac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 po cholere te hutrownie nazywaja sie...hurtownie?? skoro i tak na materiał zawsze trzeba czekac??? Wiesz Kalu, też się nad tym często zastanawiałam, przecież nic w tych hurtowniach nie ma, co potrzebuje człowiek od ręki na budowę N wszystko trzeba czekać. Najbardziej zszokowana byłam, jak powiedziano nam, że trzeba czekać na drzwi 6 tygodni. Masakra. To wszystkie okna do całego domu zrobili w 3 tygodnie, więc co to takie 2 pary drzwi Kasiu, kurcze, czemu Ci Twoi budowlańcy muszą mieć połówki, a nie obtłuką sobie całego bloczka i na dodatek robią sobie przestój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 06.10.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Coś z hurtowniami jest krucho, myślę że przeinwestowały i teraz bida... nawet 2- 3 palety pustaka, cementu na zamówienie to wstyd ba i jeszcze nawet 30% zaliczki a majstry zrobiły ile mogły z 38 i 25 całych i czekaja na resztę materiału całe zamieszanie przez to że nie powiedzieli w zeszłym tygodniu o połówkach pustaka i przez urlop pana w hurtowni troszkę winy jest po stronie majstra, ale pytałam nawet KB czy nie kupić nie po co, a tu dwa dni trzeba czekać bardzo się denerwuję normalnie chora jestem robi się co raz zimniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.10.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Coś z hurtowniami jest krucho, myślę że przeinwestowały i teraz bida... nawet 2- 3 palety pustaka, cementu na zamówienie to wstyd ba i jeszcze nawet 30% zaliczki a majstry zrobiły ile mogły z 38 i 25 całych i czekaja na resztę materiału całe zamieszanie przez to że nie powiedzieli w zeszłym tygodniu o połówkach pustaka i przez urlop pana w hurtowni troszkę winy jest po stronie majstra, ale pytałam nawet KB czy nie kupić nie po co, a tu dwa dni trzeba czekać bardzo się denerwuję normalnie chora jestem robi się co raz zimniej. Rozumiem, że się denerwujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 07.10.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Coś z hurtowniami jest krucho, myślę że przeinwestowały i teraz bida... nawet 2- 3 palety pustaka, cementu na zamówienie to wstyd ba i jeszcze nawet 30% zaliczki a majstry zrobiły ile mogły z 38 i 25 całych i czekaja na resztę materiału całe zamieszanie przez to że nie powiedzieli w zeszłym tygodniu o połówkach pustaka i przez urlop pana w hurtowni troszkę winy jest po stronie majstra, ale pytałam nawet KB czy nie kupić nie po co, a tu dwa dni trzeba czekać bardzo się denerwuję normalnie chora jestem robi się co raz zimniej. że się wtrącę, spokojnie, nie w taką pogodę budują. A teraz do meritum, przez przypadek zauważyłem, że macie przeszklony wykusz kuchenny. Nie wiem jak u was z zapotrzebowaniem na wysokość blatu kuchennego, ale ja przez niedopatrzenie i musiałem zrezygnować w podwyższenia mebli kuchennych. Murarze zrobili standardową wysokość otworu okiennego i pod nim już tylko zmieści się standardowy blat inny wejdzie w światło okna. A szkoda bo miejsce "nad" było Pozdrowionka, Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.10.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Dzięki za uwagę jutro zabaczę jak to wygląda co do wysokości na której zaczyna się okno kuchenne póki co czy w też macie/ mieliście tak wysokie ściany 2,6 + strop- podłoga= 2,7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 09.10.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam i pozdrawiam Dołączam się do gratulacji stanu "0" chciaż to dawno było Miło czytać jak powstaje nowy domek Panowie dalej murują ? Połówki dojechały ? U nas lekki zastój chociaż codziennie coś robią to roboty nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.10.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Hej! Murarze murują, parter już prawie jest, dzisiaj dojechały ostatnie nadproża, w poniedziałek jeszcze jakieś drobiazgi no i akcja kominy i tu mały zawał bo ja o kominach wogóle to myślałam na końcu po stropie (tak mi wychodziło z umowy z majstrem) ale przecież one rosną od podłogi no i teraz szybko i rozsądnie muszę coś wybrać i kupić... no to ide się dokształcać.... jakie kominy kupiliście co wybrać? ps nadproży na góre dalej niet 2,5 szt 1 i 3,25 szt 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.10.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witaj u mnie będzie komin leiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.10.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 chyba już pójdę spać mam dość tych kominów, bedą mi się w nocy śnić, rano muszę podzwonić i coś zamówić ania klepka mi podpowiedziała hurtownię mają naprawdę dobre ceny i obsługę serio Po południu jadę za to na 40-stkę bedzie wesoło (raczej) o budowie nikt nie będzie rozmawiał nalezy mi się mała imprezka... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.10.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Jak tam imprezka, jak nic nie napisałaś od 9-tego, to chyba bawiłaś się super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.10.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 oj..... główka bolała rano.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.10.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 oj..... główka bolała rano.... My jak jeździliśmy na imprezy firmowe, to tak robiłyśmy, ale jedna z koleżanek nie wiedziała. Na następny dzień wszystkie na śniadanko, świeże, rześkie, głodne, a koleżanka do nas - Jak to się dzieje, że ja tak się źle czuję, a Wy wszystkie takie, jakbyście nie piły A druga odpowiada - To trzeba było ............apapki do japki , jak się kładłaś spać i dzisiaj nie byłoby śladu po bólu głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.10.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Małgosiu uśmiecham się ale to moje zatoki sie odezwały a nie nadmierne spożycie kurcze czekam na wyceny dachu i przygotowywałam się na mały szok cenowy ale ile mam czekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.10.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Hej rozumiem zatoki parszywa sprawa,ale żeby już stały ściany,a zdjęć w dzienniku nie było ,proszę szybko powklejać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.10.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Małgosiu uśmiecham się ale to moje zatoki sie odezwały a nie nadmierne spożycie Upssss, to współczuję i jak dzisiaj sobie przypomnę jak ostatnio cierpiałam z powodu zatok, to rozumiem cię dobrze kurcze czekam na wyceny dachu i przygotowywałam się na mały szok cenowy ale ile mam czekać.... A jakie ceny Ci rzucili, jeśli możesz to napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.10.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 cześć u nas wykluł się parter a nie było łatwo w tym deszczu (dzięki chłopaki) i zapalenie zatok sama się prosiłam byłam dzisiaj 2 h na budowie a lało i wiało, ale efekty są imponujące ( przynajmniej dla nas!!!!!!) http://images47.fotosik.pl/213/3b6f7eaa1ea636d1m.jpg A i mam pierwsze wyceny materiału na dach (ta tańsza to sama dachówka) 18.000- 29.000- 32.000 Ania za kominy masz u mnie dobre winko Małgosiu masz jakieś sprawdzone sposoby!? zanim głowa mi odpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 13.10.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 TRZYMAM CIĘ ZA SŁOWO? TO ILE TAM KOSZTOWAŁY TE KOMINY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.10.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 cześć u nas wykluł się parter a nie było łatwo w tym deszczu (dzięki chłopaki) i zapalenie zatok sama się prosiłam byłam dzisiaj 2 h na budowie a lało i wiało, ale efekty są imponujące ( przynajmniej dla nas!!!!!!) http://images47.fotosik.pl/213/3b6f7eaa1ea636d1m.jpg A i mam pierwsze wyceny materiału na dach (ta tańsza to sama dachówka) 18.000- 29.000- 32.000 Ania za kominy masz u mnie dobre winko Małgosiu masz jakieś sprawdzone sposoby!? zanim głowa mi odpadnie Super, ale murki Ci urosły Kasiu, strasznie zimno i mam nadzieję, że panowie budujący ciepło się ubierają, żeby skończyć Ci budowanie Co do zatok, niestety pomogły mi tylko antybiotyki Rozgrzewałam piasek w mikroweli , wsypywałam do woreczka płóciennego i na "pysk" . Gdzieś miałam od koleżanki jeszcze jakiś przepis ( nawet pisałam komuś na forum), ale nie mogę znaleźć kurcze kartki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts