kamlotek 20.10.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 w sprawie zdjęć u nas znowu leje ekipa uciekła o 15 ale nad garażem już ułozone bekli i pustaki, muszę dokupić stal bo mamy strop jak na bunkier i braknie stali A kierownik budowy czy nadzór budowlany będzie to odbierał przed zalaniem ,nie wiem dokładnie kto to robi,bo u nas nadzór i kierownik to była jedna i ta sama osoba.Jak się zjawiała,to nigdy nie wiedziałam jako kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 20.10.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a to dobre u nas nadzór i kierownik to była jedna i ta sama osoba.Jak się zjawiała,to nigdy nie wiedziałam jako kto u mnie jest tylko KB ale może warto mieć rownież nadzór budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.10.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 20.10.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ale o co chodzi? o inspektora nadzoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.10.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 o inspektora nadzoru budowlanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 20.10.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 rozumiem że Ty posiadasz takiego i czy to dobre rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.10.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Nie wiem ,ale taki ktosiek powinien być chyba na budowie,żeby robić wpisy w dzienniku budowy,a poza tym jak załatwisz później odbiór budynku ? Tak czy owak będziesz musiała znaleźć kogoś takiego co zrobi odpowiedni wpis i też sobie zażyczy za to. A Twój KB nie nalegał,nic nie mówił o nadzorze budowy . A teraz z innej strony,gdzie są zdjęcia i nowe wpisy w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 21.10.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ale się zamieszało o 9 zadzwonił dekarz (nawet ze mną nie rozmawiał kazał tylko przekazać) że poprzesuwały mu się terminy z powodu pogody i on u nas nie da rady zrobić dachu nie w tym roku SZUKAM DEKARZA !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.10.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ale się zamieszało o 9 zadzwonił dekarz (nawet ze mną nie rozmawiał kazał tylko przekazać) że poprzesuwały mu się terminy z powodu pogody i on u nas nie da rady zrobić dachu nie w tym roku SZUKAM DEKARZA !!!!! Ale GAD - i co masz go jeszcze po nogach całować, że zadzwonił i przekazał wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 21.10.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ba dzwonił koło 17 czy wiadomość do mnie dotarła i że w styczniu to ma wolne terminy....... w styczniu to a strop się układa, nawet dzisiejsza akcja z zakupem stali temu układaniu nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.10.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Kasiu, coś widzę, że humor to masz na całego wisielczy Zamiast cieszyć się tym stropem, to Ty marudzisz Zobacz jakie inni mają problemy. Tak więc Kasieńko, będzie dobrze troszkę później , ale wybudujesz :) Uśmiechnij się :) , wiem że Ci ciężko, ale dasz Radę. I proszę szybko uzupełnić dziennik !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 29.10.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 zmęczona jestem tą budową poprostu i zwykłym ludzkim chamstwem ale MAMY STROP tadam..... http://images36.fotosik.pl/107/8956cb657743fe04m.jpg radość odbiera wizja zrobienia ponownie drogi na nasz koszt i to tylko do czasu następnego kopacza= oszołoma= WAJERGAZ pan twierdzi że u nas żadnej drogi nie było...nie do lania betonu musiałam zamówić pompę 32 metry chyba dam mu rachunek ps dekarza nadal niet i to jest najgorszw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.10.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Hurrra Gratulacje Kasiu, masz strop, napisałaś na Grupie Wrocławskiej, że szukasz dekarzy? Trzymam kciuki za znalezienie. Spytamy jutro naszego GM, czy nie wie nic o jakiś dobrych dekarzach. Chcesz namiary na naszych pasików??Z tego co wiem mają robotę, ale spróbować zawsze można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 29.10.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Najpiekniejszy strop na świecie, a właścicielka stropiona Jak Ci kiedyś opowiem historię o naszym przyłączu ciepłowniczym i węźle, wszystkie Twoje troski o drogę dojazdową miną Mam furię w oczach na samą myśl. Jak już jesteśmy przy błocie... Sprzedaliśmy nasze kombi i kupujemy terenówkę (ja nie żartuję). Starego grata z napędem na cztery koła, byle sobie nie biegać po 150 od asfaltu jak świnie w błocie na naszą budowę. Trzymaj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 29.10.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 SZUKAM DEKARZA!!! Aga o węźle nic nie wiem? ps do Psików dzwoniłam Małgos moze Ty zapytaj do p. M. K. też Aga może Ty zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.10.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 SZUKAM DEKARZA!!! Aga o węźle nic nie wiem? ps do Psików dzwoniłam Małgos moze Ty zapytaj do p. M. K. też Aga może Ty zapytaj Kasiu - Jutro zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 29.10.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Rano dzwonię do MK i szantażem go Chyba teraz przełomowy okres przed zimą, bo wszyscy chcą pozamykać budowy, a fachowcy nie nadążają i reglamentuja swa robotę... Może coś Ci pisałam o węźle, ale sprawa się skomplikowała jak w brazylijskiej telenoweli. Nie mam wymiennika i nie wiem jaki kupić i gdzie. I nie chce mi się już o tym myśleć. Chociaż o kominek jestem spokojna Mąż patrzy na mnie wiernymi oczami jak stary kundelek, bo on pojechał do prawie Francji, rzuci na stół 2,5 klocka i martw się babo o wymiennik. Ja mu próbuję coś tłumaczyć, jak działa i co powinno być w jakiej konfiguracji, a on dalej tu kundlowate oczy na mnie. Ja się muszę na wszystkim znać, zamówić, wydzwonić, a on się może tylko spierać na budowie i wciskać kity Facet jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.10.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ja się muszę na wszystkim znać, zamówić, wydzwonić, a on się może tylko spierać na budowie i wciskać kity Facet jeden Ach Ci mężczyźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.10.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Kasia piękny strop hura,ciesz się masz strop Trzymam kciuki ,abyś jak najszybciej znalazła dekarzy Co do drogi,to przykre,ale czasami są nieplanowane wydatki,u nas koparkowy rozwalił gazociąg,choć miał mapkę z naniesioną siecią 3 wsie i jedna dzielnica miasta nie miała gazu,a rachunek za naprawę usterki szkoda gadać . Głowa do góry będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 30.10.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witaj Kasiu, w sprawie dekarza zadzwoń do Darka Frasa, jego brat robi dachy.Byłam u Pana Pawła w sprawie kredytów, przystojny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts