Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kaśki.

Recommended Posts

w sprawie zdjęć :oops:

u nas znowu leje :evil: :evil: :evil: ekipa uciekła o 15

ale nad garażem już ułozone bekli i pustaki, muszę dokupić stal bo mamy strop jak na bunkier i braknie stali :wink:

A kierownik budowy czy nadzór budowlany będzie to odbierał przed zalaniem :roll: ,nie wiem dokładnie kto to robi,bo u nas nadzór i kierownik to była jedna i ta sama osoba.Jak się zjawiała,to nigdy nie wiedziałam jako kto :lol:

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie wiem :roll: ,ale taki ktosiek powinien być chyba na budowie,żeby robić wpisy w dzienniku budowy,a poza tym jak załatwisz później odbiór budynku :roll: ? Tak czy owak będziesz musiała znaleźć kogoś takiego co zrobi odpowiedni wpis i też sobie zażyczy za to. A Twój KB nie nalegał,nic nie mówił o nadzorze budowy :roll: .

A teraz z innej strony,gdzie są zdjęcia i nowe wpisy w dzienniku :roll: :wink: :lol:

ale się zamieszało o 9 zadzwonił dekarz (nawet ze mną nie rozmawiał kazał tylko przekazać) że poprzesuwały mu się terminy z powodu pogody i on u nas nie da rady zrobić dachu nie w tym roku :evil:

SZUKAM DEKARZA !!!!!

Ale GAD - i co masz go jeszcze po nogach całować, że zadzwonił i przekazał wiadomość :evil: :evil: :evil:

Kasiu, coś widzę, że humor to masz na całego wisielczy :(

Zamiast cieszyć się tym stropem, to Ty marudzisz :evil:

Zobacz jakie inni mają problemy. Tak więc Kasieńko, będzie dobrze troszkę później , ale wybudujesz :) :) :)

Uśmiechnij się :) :) , wiem że Ci ciężko, ale dasz Radę.

I proszę szybko uzupełnić dziennik !!!! :wink:

zmęczona jestem tą budową poprostu i zwykłym ludzkim chamstwem

ale MAMY STROP tadam.....

http://images36.fotosik.pl/107/8956cb657743fe04m.jpg

radość odbiera wizja zrobienia ponownie drogi na nasz koszt :evil:

i to tylko do czasu następnego kopacza= oszołoma= WAJERGAZ pan twierdzi że u nas żadnej drogi nie było...nie

do lania betonu musiałam zamówić pompę 32 metry chyba dam mu rachunek

ps dekarza nadal niet :cry:

i to jest najgorszw

Najpiekniejszy strop na świecie, a właścicielka stropiona :o

Jak Ci kiedyś opowiem historię o naszym przyłączu ciepłowniczym i węźle, wszystkie Twoje troski o drogę dojazdową miną :wink:

Mam furię w oczach na samą myśl.

Jak już jesteśmy przy błocie...

Sprzedaliśmy nasze kombi i kupujemy terenówkę (ja nie żartuję). Starego grata z napędem na cztery koła, byle sobie nie biegać po 150 od asfaltu jak świnie w błocie na naszą budowę.

Trzymaj się cieplutko

Rano dzwonię do MK i szantażem go :wink:

Chyba teraz przełomowy okres przed zimą, bo wszyscy chcą pozamykać budowy, a fachowcy nie nadążają i reglamentuja swa robotę...

Może coś Ci pisałam o węźle, ale sprawa się skomplikowała jak w brazylijskiej telenoweli. Nie mam wymiennika i nie wiem jaki kupić i gdzie. I nie chce mi się już o tym myśleć.

Chociaż o kominek jestem spokojna :wink:

Mąż patrzy na mnie wiernymi oczami jak stary kundelek, bo on pojechał do prawie Francji, rzuci na stół 2,5 klocka i martw się babo o wymiennik. Ja mu próbuję coś tłumaczyć, jak działa i co powinno być w jakiej konfiguracji, a on dalej tu kundlowate oczy na mnie. :lol:

Ja się muszę na wszystkim znać, zamówić, wydzwonić, a on się może tylko spierać na budowie i wciskać kity :wink: Facet jeden :wink:

Kasia piękny strop :o :o :o hura,ciesz się masz strop :lol: :lol: :lol:

Trzymam kciuki ,abyś jak najszybciej znalazła dekarzy :roll:

Co do drogi,to przykre,ale czasami są nieplanowane wydatki,u nas koparkowy rozwalił gazociąg,choć miał mapkę z naniesioną siecią :evil: 3 wsie i jedna dzielnica miasta nie miała gazu,a rachunek za naprawę usterki szkoda gadać :evil: :evil: :evil: .

Głowa do góry będzie dobrze :wink: :lol: