Kaśka73 01.11.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Aniu to najzabawniejsza sytuacja jaka mnie dziasiaj spotakała uśmiałam sie że hej, zamiast napisać mi że z kredytem tak czy siak to napisałaś że p. Paweł przystojny ale to jeszcze nic ja człowieka na oczy nie widziałam meile, telefony itd. dokumenty oddawał mu mąż więc po Twoim poscie pytam ślubnego jaki jest p. Paweł a on w jednym słowem: przystojny nie miły, kompetentny....tylko przystojny no to ja już w śmiech, a mój mąż na to: a myślisz że czemu sam woziłem dokumenty ( co za zaufanie, musi być przystojny jak Adonis?!) Aniu teraz to i ja jestem aż zaciekawiona ale tym co załatwiłaś u "przystojniaka" A wogóle to witam się z Wszystkimi po kolei i z każdym z osobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.11.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 To i ja się uśmiałam, na Twoim miejscu też bym poszła ocenić jego urodę. Ja ze znajomymi byłam na wczasach - Włochy. Okradziono nas ( włamano się do mieszkania) i ukradli koleżance kasę, ale później musiała iść na policję zgłosić kradzież. Powiedzieli, ę ma przyjść za 3 godziny złożyć zeznania. Gdy wróciła okazało się, że policjant był bardzo przystojny, więc my wszyscy rem z nią poszliśmy, żeby go zobaczyć - rzeczywiście BYŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 01.11.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 a od małego nas uczą że liczy się wnętrze jak to jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.11.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 a od małego nas uczą że liczy się wnętrze jak to jest... - Myślę, że często na drugim miejscu Tylko jakoś nikt się do tego nie przyznaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 03.11.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 czy ja się już Wam chwaliłam że dekarz złożył mi propozycję 150 pln za mkw nie... to pewnie przez to że zapomniałam z wrażenia a z rzeczy dobrych robia się tarasy... nie, nie same przy pomocy mojej ekipy co zimna się nie boi no i ścianki kolankowe też a na piętrze wieje przemarzłam dzisiaj do kości a że tłuszczyku mało to zimno (8 rano na budowie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.11.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 czy ja się już Wam chwaliłam że dekarz złożył mi propozycję 150 pln za mkw nie... to pewnie przez to że zapomniałam z wrażenia a z rzeczy dobrych robia się tarasy... nie, nie same przy pomocy mojej ekipy co zimna się nie boi no i ścianki kolankowe też a na piętrze wieje przemarzłam dzisiaj do kości a że tłuszczyku mało to zimno (8 rano na budowie ) Kasieńko, proszę się ciepło ubrać !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 i koniecznie czapka, szalik, rekawiczki!!!! prosze dbac o siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 04.11.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Dobrze psze Pani tylko szaliczka nie miałam dzisiaj tez musze jechać sie przewietrzyc ale po południu to może mniej zmarznę muszę zobaczyć ściany szczytowe czy urosły i tarasy mam chyba dekarza i cieślę!? dwie niezależne firmy ale sie znają na szczęście to może nie bądzie zadnej spychologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.11.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 i poprosimy o uzupełnienie dziennika,żebyśmy wreszcie zobaczyły i uwierzyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.11.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 i poprosimy o uzupełnienie dziennika,żebyśmy wreszcie zobaczyły i uwierzyły Jestem za !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 04.11.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 uzupełnię jak się zrobi trochę spokojniej ale dzisiaj zmarzłam i zmokłam w sprawie dachu dalej nic pewnego jak myślicie czy to dobry pomysł czekać na dekarzy do stycznia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.11.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 uzupełnię jak się zrobi trochę spokojniej ale dzisiaj zmarzłam i zmokłam w sprawie dachu dalej nic pewnego jak myślicie czy to dobry pomysł czekać na dekarzy do stycznia? Kasiu - Musisz się zastanowić, czy pomału robić i czekać, do stycznia, czy odpocząć teraz i na wiosnę ruszyć z kopyta - zamówić już sobie ekipy i kto wie, czy nie pójdzie Ci szybciej, a mniej nerwów. Sama nie wiem, co ja bym zrobiła Wiem też, że jak się zacznie, to ciężko przestać - to już nałóg budowlany................ No to zdrowie na budowie a decyzja należy do inwestorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 04.11.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Kasiu do stycznia nie daleko, przed nami andrzejki, Mikołaj, Święta i Sylwester i masz styczeń , raptem 8,5 tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 04.11.2009 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 długo i nie długo ale ściany już stoją i mokną a to chyba nie jest dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 05.11.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 też się martwię tymi ścianami, trzeba je chyba ochronić folią . jeżeli dostanę kredyt to jeszcze zadaszymy w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.11.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 w sprawie dachu dalej nic pewnego jak myślicie czy to dobry pomysł czekać na dekarzy do stycznia? Dach raczej rób za jednym razem. Po sąsiedzku mamy jakąś budowę, zrobili w tym roku mury oraz położyli więźbę i koniec. Drewno było zaimpregnowane, już nie widać koloru solanki, aż szkoda patrzeć. Murom przez zime nic nie będzie, szybciej wyschną niż zamokły Na koniec ciekawostka Jeszcze przed budową pewnie nic bym nie zrobił, ale teraz... Jakaś "super" firma gazyfikuje naszą "wielką" wieś i fajnie. Wracam któregoś popołudnia do domu a tu w poprzek naszego wjazdu (i całej ulicy) rozłożona żółta wielka rura gazowa. Przy pozostałych domach robili przepusty pod bramami, a nam walneli w poprzek wjazdu Zawrócilem i szukam artystów, byli z pół kilometra dalej i juz pakowali się. Ja do nich spokojnie że mają 15minut na jej zabranie, a oni że ni hu hu... Nie miałem ochoty na sprzeczki, zakomunikowałem że zostało 12,5 minuty i przecinam rurę. W auto i pod dom. Rozciągam przedłużacz, szlifierka 230mm w łapki i czekam. Facet podjeżdza i robi oczy jak 5zł Pokazuje zegarek i czekam. Po paru minutach podjeżdza koparka, rozłączają rurę i odciągają całość na bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.11.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 TMK - musiałeś mieć minę terrorysty, że się wystraszyli hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 13.11.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Witaj, właśnie zaglądnęłam do Waszego dziennika - bardzo ładny domek A wnętrza, które wkleiłaś są śliczne! czuje to? kogoś z forum? Podkradłam dzisiaj kilka zdjęć ale nie mogłam się oprzeć http://img135.imageshack.us/img135/6903/img1053of9.jpg http://img162.imageshack.us/img162/4374/75334182rd1.jpg http://img403.imageshack.us/img403/7913/88203618fg8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 16.11.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 I jak tam Kasiu z dachem? Macie ekipę, czy czekacie do wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.11.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 mamy ekipę ale na styczeń to prawie jak na wiosnę a domek stoi czeka i moknie ( czasami dzisiaj nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts