kamlotek 30.11.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Jeśli dach nie odeskowany to membrana. Ja mam membranę AquaTec 3 warstwową. Tyvek,Dorken bardzo dobre firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 30.11.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 no folia z głowy Tyvek Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 03.12.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no folia z głowy Tyvek Pro to co teraz rozważasz ? U nas aktualnie wyceniają się rynny. W oknach połaciowych więcej niż miałam nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 03.12.2009 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Teraz to ja pracuję jako pomocnik Św. Mikołaja dla 23 przedszkolaków..... no i jeszcze dwójki moich własnych mam pełne ręce roboty zupełnie nie wiem co kupić młodszej córci (ona chce kota), ze starszą nie było problemu lista życzeń miała 17 punktów na szczęście mogłam sobie wybrać ja mam rabat 35% na okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 04.12.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ja się dzisiaj czuję tak jak bym już dostała prezent od Mikołaja bo dostałam korektę faktury za pustaki na 3.500 (niezły prezent) będzie na okna połaciowe (wezmę do łazienki wysokoosiowe tylko nie mówcie mojemu mężowi) Polecam p. Łukasza ma bardzo dobre ceny i sam zaproponował zwrot a trochę duzo tych pustaków zostało (to był jedyny zakup w/g wyliczeń z projektu resztę liczę sama) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.12.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołaja zostawiam;))http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 07.12.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Mikołaj który był u mnie TAK nie wyglądał niestety był tradycyjny...... ale za to przyniósł TAKI prezent http://images47.fotosik.pl/235/c28508efe0225b2fm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.12.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Mikołaj który był u mnie TAK nie wyglądał niestety był tradycyjny...... ale za to przyniósł TAKI prezent http://images47.fotosik.pl/235/c28508efe0225b2fm.jpg wooooow, cudniaczek, to brytyjski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 07.12.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 no.... nie wiem kto sie bardziej cieszy ja dzieci czy mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.12.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Śliczności, ale rozkoszniara - ale żeby nie być wredną w stosunku do naszej Megusi, to nasza jest najpiękniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 07.12.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Jak za kotami nie przepadam, to ten jest śliczny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 10.12.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Jadę na budowę mam spotkanie z cieślą który przełozył termin rozpoczecia prac na 14 zobaczymy co z tego dobrego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 13.12.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 I w końcu jest wystarczajaco zimno żeby moja ekipa ruszyła przyjadą jutro rozszalować domek w co ja mam się jutro ubrać na inspekcję żebym nie zamarzła na kość kurcze czułam że tak będzie oni na bank lubią marznąć ja nie a we wtorek wchodzi cieśla( nie zapeszam) tak więc 2 ekipy na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 13.12.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 przyjadą jutro rozszalować domek w co ja mam się jutro ubrać na inspekcję żebym nie zamarzła na kość kurcze czułam że tak będzie oni na bank lubią marznąć ja nie proponuje termofor pod grubą kurtką -najepiej puchową i na to wszystko jeszcze kożuch na długo nie wystarczy, ale jakieś pół godziny powinnas dać radę a we wtorek wchodzi cieśla( nie zapeszam) tak więc 2 ekipy na raz na wtorek to samo, tylko postaw namiot żeby sie schowac przed mroźnym wiatrem, cieśla tak szybko nie skończy nic innego do głowy mi nie przychodzi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 13.12.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 myślałam jeszcze o owinięciu się puchową kołdrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 13.12.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 w co ja mam się jutro ubrać na inspekcję żebym nie zamarzła na kość kurcze czułam że tak będzie oni na bank lubią marznąć ja nie Mam takie samo zmartwienie Posiadasz na stanie jakiś wełniany sweterek? Ja już uplanowałam warstwy "na cebulke", bo mnie też jutro koczowanie na budowie czeka. Trzymam kciuki za jutro i pojutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 13.12.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Aguś ja się zapakuję w kurtkę i spodnie narciarskie, buciki tzw. w góry ale to i tak mało ps może piersiówkę też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 13.12.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Aguś ja się zapakuję w kurtkę i spodnie narciarskie, buciki tzw. w góry ale to i tak mało ps może piersiówkę też Termosik herbatki z prądem? Zacytuje pewien kawał z forum ogrzewania, jakoś tak to było: - Ile zużywasz węgla? - Jeden worek. - Na dobę? - Nie na cały sezon! - Niemożliwe! Jak masz ustawiony piec? - Piec mam wyłączony, a jak zmarznę to biorę ten worek i chodzę tak długo aż się zagrzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 13.12.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Oooo kogo moje oczy widzą Avatar nowy jakiś i nie poznałam Znaczy elewacja zrobiła się sama Tomku?? A teraz takie pytanie ni z gruszki, ni z.. Czy ja dobrze pamiętam, że kleiłeś swoje okna dachowe szczelnie z membraną taśmą?? Bo mój małż kochany mówi, że na tym poddaszu to nic nieee trzeeba. Wełnę się tylko rozpakuje i gotowe Kasia jak wyskoczysz ekipie z flaszką piersiówką, to pomyślą że oni też mogą A może oni tak lubią zimną aurę dla "rozgrzewaczy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 13.12.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Oooo kogo moje oczy widzą Avatar nowy jakiś i nie poznałam Znaczy elewacja zrobiła się sama Tomku?? A teraz takie pytanie ni z gruszki, ni z.. Czy ja dobrze pamiętam, że kleiłeś swoje okna dachowe szczelnie z membraną taśmą?? Bo mój małż kochany mówi, że na tym poddaszu to nic nieee trzeeba. Wełnę się tylko rozpakuje i gotowe Aga ja cały czas na podglądzie, tylko pisać nie zawsze się chce:) Jest parę dzienników które śledzę (taki z maltańczykiem też ), parę wątków na "zrób to sam" itp działach i ciągle kombinujemy skąd wziąć złoto na skończenie domu Czekanie paru miesięcy na zwrot VATu nas nie ominie... Na razie odpoczywam, majstruje przy piecu, montuje jakieś lampki itp. Zaraz po świętach robię schody wewnętrzne wraz z ich punktowym i automatycznym oświetleniem Przy oknach ma być wszystko szczelne i baaardzo dobrze ocieplone, albo będzie później przemarzać. Okno rzeczywiście łączyłem z folią taśmą, gdzieś to wyczytałem i teraz tak naprawdę nie pamiętam powodów. Ale jak się nie znam, to komuś musiałem uwierzyć ps. zajrzyj do mnie do dziennika to się dowiesz kto zrobił elewację Dużo czytania nie ma jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts