agagaj 14.12.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Aga ja cały czas na podglądzie, tylko pisać nie zawsze się chce:) Znam to doskonale.. ciągle kombinujemy skąd wziąć złoto na skończenie domu Czekanie paru miesięcy na zwrot VATu nas nie ominie... Na razie odpoczywam, majstruje przy piecu, montuje jakieś lampki itp. Zaraz po świętach robię schody wewnętrzne wraz z ich punktowym i automatycznym oświetleniem Fajne takie schody podświetlone My będziemy kombinować przez następnych kilka lat. Szczególnie, że na 5 osobową rodzinę dysponujemy materacem 90x200 sztuk 1, łóżkiem piętrowym bez materaców... No może jeszcze mamy kuchenkę elektryczną wolno-stojącą, która nie zmieści się do kuchni w domku, i inny sprzęt agd nie potrzebujący wymiany na nowszy model. I... to by było na tyle. Więc ciesz się, że zbierasz powoli na lampki i inne bajery ps. zajrzyj do mnie do dziennika to się dowiesz kto zrobił elewację Dużo czytania nie ma jak zwykle No przecież pisałam, że elewacja sama się zrobiła... Ty tylko zapłaciłeś Ja powzięłam śmiertelnie poważne postanowienie - nie wpuszczać już na budowę żadnych ekip. I słowa dotrzymam. Zaproszę tylko elektryka, bo porządny z niego koleś, a mamy jeszcze osprzęt do zamocowania. Tylko jego głowa ogarnie te niuanse, bo mąż mi raczej osiwieje na tych 10 krzyżowych Tak szczerze... Marzy mi się nowa budowa, a zostawienie tej w pizdu Już ja bym wiedziała, co i jak Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.12.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 [ Tak szczerze... Marzy mi się nowa budowa, a zostawienie tej w pizdu Już ja bym wiedziała, co i jak Pozdrawiam cieplutko Jak ja na te słowa czekałam,widzę,że nie tylko ja mam takie pomysły ,plany i marzenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 14.12.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Jasne, że nie tylko Ty Poczekaj, zaraz pojawią się następni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.12.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Jasne, że nie tylko Ty Poczekaj, zaraz pojawią się następni Inwestorzy niedokończonych domów ,marzący o nowym domu łączcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 14.12.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Wróciłam d...a mi zmarzła Ekipa murarzy rozszalowuje jak leci i murują schody Cieśla robi jakąś ścieme nie będzie rozładowywał więźby ręcznie ok jego sprawa, zamówil sobe dźwig ale postawił warunek więźba ma przyjechać dwoma samochodami jeden po drugim i po paczkowana jeszcze drugie auto to byśmy wynajęli ekstra ale pakowac więźbę tak to chyba tylko w ERZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 14.12.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Jasne, że nie tylko Ty Poczekaj, zaraz pojawią się następni Jesteśmy!!! NASTĘPNI Nowy, trochę mniejszy, gdzieś w górach i tak dopilnowany że wszystkie patałachy i znajomi królika aż by stękali na nasz widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 14.12.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No przecież pisałam, że elewacja sama się zrobiła... Ty tylko zapłaciłeś Ja powzięłam śmiertelnie poważne postanowienie - nie wpuszczać już na budowę żadnych ekip. I słowa dotrzymam. Nawet mi nie mów... Na skończenie wybraliśmy z kredytówki na złodziejskich warunkach Kryzys kuźwa... Jak tak dalej pójdzie, to chyba zacznę nocami łazienki kleić u ludków... Fajne takie schody podświetlone Oj widzę Aga że Ci wyobraźnia zaszalała Kuchnie przerobiłem za 400zł, to na schody więcej nie dam Chce wkuć 5 punktów świetlnych (z 15zł/szt), do tego dwa czujniki ruchu (z 7zł/szt), na stopnice i podstopnice tnę "dechy" z 25mm OSB (mam) i albo pójdzie na całość wykładzina, albo w najlepszym wypadku coś a'la deska trójwarstwowa lub tani parkiet Na tym etapie nie zależy mi już na jakimś super nie-wiadomo-co na schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.12.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 [: Kryzys kuźwa... Jak tak dalej pójdzie, to chyba zacznę nocami łazienki kleić u ludków... To poproszę o zapisanie mnie w kolejce oczekujących Fajne takie schody podświetlone też mi się to marzy tylko na ścianach chciałabym tynk chropowaty pasami układany?robiony np.o szerokości 1m w odstępach co 3 stopnie,a na bokach tych pasów z tynku były by halogeny skierowane w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 14.12.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A u mnie jutro zaczną robić dach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.12.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.12.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Hej Kasiu, trzymam kciuki, żeby wszystko poszło jak zaplanowałaś.Pomyśl o jakimś trociniaku może, żeby się ogrzewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 14.12.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Kryzys kuźwa... Jak tak dalej pójdzie, to chyba zacznę nocami łazienki kleić u ludków... To poproszę o zapisanie mnie w kolejce oczekujących Uważaj, bo jak dziura w kieszenie się sama nie zatka, to od stycznia będę spełniał swoje groźby ps i gratuluje A u mnie jutro zaczną robić dach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 14.12.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A u mnie jutro zaczną robić dach..... Dalej trzymam kciuki postawił warunek więźba ma przyjechać dwoma samochodami jeden po drugim i po paczkowana jeszcze drugie auto to byśmy wynajęli ekstra ale pakowac więźbę tak to chyba tylko w ERZE hmm.... zapakowana w folię strecz, sznurkiem snopowiązałkowym czy tasiemką z kokardkami i papierem w mikołaje ? jasno określił się jak ma być zapakowana ? Może tak ? http://img175.imageshack.us/ifs/8488/img522/4/prezent2aj7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.12.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Wróciłam d...a mi zmarzła Ekipa murarzy rozszalowuje jak leci i murują schody Cieśla robi jakąś ścieme nie będzie rozładowywał więźby ręcznie ok jego sprawa, zamówil sobe dźwig ale postawił warunek więźba ma przyjechać dwoma samochodami jeden po drugim i po paczkowana jeszcze drugie auto to byśmy wynajęli ekstra ale pakowac więźbę tak to chyba tylko w ERZE niektóre tartaki pakują więźbę gdy zamawialiśmy resztę więźby w innym tartaku,to przyjechała powiązana taśmami osobno np krokwie,osobno łaty,kontrłaty ,deska okapowa i pakowanie było w cenie więźby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 15.12.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 niektóre tartaki pakują więźbę wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 15.12.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 niektóre tartaki pakują więźbę wielkie Hi, hi Ja tak popakowaną więźbę (wszystko w osobnych wiązkach) ściągałem z Niemiec, impregnowana ciśnieniowo i tańsza niż w u nas moczona w korycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 15.12.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 To trzeba było chwalić się wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 15.12.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 To trzeba było chwalić się wcześniej Nie ma czym - hurtowna pośrednicząca splajtowała, a o więźbie pisałem w swoim dzienniku. Zresztą to było 15 miesięcy temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 15.12.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 To może o takiej jaką opisuje TMK myślał Kasiu Twój spec od dachu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.12.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Kasiu, jak tam nie zamarzłaś na tym mrozie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts