Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kaśki.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...

No to gratulejszyn !!! skrzynka fajna rzecz :D

Super że dach sie robi :D , mój też :D, jakieś fotki czy cóś zamieścisz ?

Bo ja to uparciuch jezdem i nie wkleje fotki dopóki całego dachu nie będzie :D

Kiedy u Was z dachu zejdą ?

Dzisiaj jest ciepełko to niech siedzą dłuuugo :D

• 3 weeks później...

Jaki tam sen :wink: byliśmy wszyscy w górach, młode śmiga na nartach aż miło patrzeć więc musieliśmy choć na chwilę wyskoczyć odsapnąć.

Już jesteśmy po urlopiku i od 2 dni walczymy dalej z dachem, dzisiaj znowu pada, dekarz pewnie klnie na czym świat stoi, aż boje się jechać na budowę

a potrzebuję tylko 10 dni dobrej pogody :x

Jaki tam sen :wink: byliśmy wszyscy w górach, młode śmiga na nartach aż miło patrzeć więc musieliśmy choć na chwilę wyskoczyć odsapnąć.

Już jesteśmy po urlopiku i od 2 dni walczymy dalej z dachem, dzisiaj znowu pada, dekarz pewnie klnie na czym świat stoi, aż boje się jechać na budowę

a potrzebuję tylko 10 dni dobrej pogody :x

Ja zaczynam dostawać ku........ cy już z tym śniegiem. Poszłam do OBI po trochę farby, jak wyszłam to samochód cały zasypany :evil: :evil: :evil:

Dla pocieszenia kupiłam sobie dzisiaj cebule lilii czerwonych do posadzenia pod domem, ale kiedy ja je posadzę, jak wiosny nie widać :roll:

Już myślałam że skończą dzisiaj łacenie dachu a tu telefon że brakło foli ok 15 metrów :o kurcze kupiłam o 100mkw więcej niż powierzchnia dachu i jeszcz brakło

a wogóle to potrzebują już na jutro rano, no świetnie!!!! może komuś zostało trochę foli Tyvek????

ale domek już ładny... chwale się ( zdjęcie z piątku)

http://images42.fotosik.pl/173/8d9ade16b1a18149med.jpg