ania klepka 17.02.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Kasiu gratuluję, napisz mi ile płaciłaś za więźbę i gdzie brałaś.PozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 17.02.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Piękne łacenie ! Gratulacje ! Tak, te 10 dni pogody (ja myśle o wyższej temperaturze) spokojnie by nas urządziło, a tu rano dzisiaj -6 Jaką dachówkę będziecie mieć ? (bo nie pamiętam ) Okna już wybrane ? Naszą ekipę co nam montowała okna spokojnie mogę polecać, dostawcę okien też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.02.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 to nie był mój dobry dzień (chyba jakieś licho mnie pod kusiło) nasz zaprzyjaźniony koparkowy dzisiaj był zarobiony po pachy zamówiłam innego za rozwiezienie 10 palet dachówki policzył sobie 150 pln i tak na pierwszy rzut oka ze 20 szt dachówek rozbitych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.02.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 to nie był mój dobry dzień (chyba jakieś licho mnie pod kusiło) nasz zaprzyjaźniony koparkowy dzisiaj był zarobiony po pachy zamówiłam innego za rozwiezienie 10 palet dachówki policzył sobie 150 pln i tak na pierwszy rzut oka ze 20 szt dachówek rozbitych Kasiu, to ten koparkowy rozbił te dachówki? Bo jak nie, to rób zdjęcia i proś o wymianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 20.02.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Małgosiu to koparkowy Mam już pół dachu na dachu "prawie na gotowo" bo nie dowieźli mi jeszcze klamr do gąsiorów, ogólnie coś hurtownia jest zakręcona jak słoik na zimę a tu wiosna już..... zamówiłam 4 okna 3 przywieźli 1 później ale idziemy do przodu a i kupiłam klinkier na kominy bardzo jestem ciekawa jak się zgra z dachówką no i ekipa muruje, murują również ścianki działowe na poddaszu tak że robota idzie pełną parą A my będziemy dzisiaj malować deskę czołową to już drugie podejście bo kolory na wzornikach ni jak nie mają sie do prawdy może tym razem się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 20.02.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 wklejam klinkier do poogladania cały czas się zastanawiam czy pasuje do dachu kurcze mój mąż nie ma takich problemów http://www.budrom.pl/Materialy/Cegla/Muhr/Nf%2005%20Eisenschmelz%20glatt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.02.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Kasiu Większość facetów nie ma tego problemu Super, że robota idzie pełną parą Wklejałaś już dachówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 20.02.2010 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 ale się dzisiaj napracowałam no padam.... dekarze chyba założyli że jak leży snieg to można śmiecić na max i już nie dawało się spokojnie przejść wokół domu ale dałam radę co do dachówki to ostatecznie mamy z Ruppceramika Opal antracytowa http://www.monier.pl/uploads/pics/opal_main.jpg no a Przemek dzielnie malował dechy tym razem wyszły dużo lepiej ale co do koloru to się nie wypowiem pożyjemy zobaczymy przemalujemy jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.02.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Czy to ta ostatnia? Z tym sprzątaniem, to do dzisiaj tak jest, wciąż coś układam i zamiatam i pewnie się już nie skończy, bo dużo metrów w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 21.02.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 (edytowane) czwarta wychodzi na to że dzisiaj będzie ten wyjatkowy dzień i nie bede na budowie ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca, kiedyś pojechałam o 20 aż nadzór sąsiedzki zadzwonił z inf. ktoś jest na waszej budowie i pytaniem: czy mam pogonić I bardzo wżna informacja moja ekipa już nas opuszcza (ale wrócą na ocieplanie) Edytowane 31 Marca 2012 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.02.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Ładna, jestem ciekawa, jak wygląda na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.02.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 nie najlepsze zdjecie tzn. zakurzone ale innego nie ma w czwartek podobno dach będzie w całości http://images48.fotosik.pl/264/139bc5674d64a8e8med.jpg i jeszcze jedno zdjęcie ale już zupełnie inny temat http://images36.fotosik.pl/151/e2080e1899953b34med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 23.02.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 nie najlepsze zdjecie tzn. zakurzone ale innego nie ma w czwartek podobno dach będzie w całości http://images48.fotosik.pl/264/139bc5674d64a8e8med.jpg Nie, no zdjęcie rewelacyjne ! Conajmniej jakby latem robione - ehh tęskno mi do tego ciepełka na dworze Pogoda coraz lepsza Mówisz, że w czwartek ?? Przegonicie nas Klinkier pasuje, tylko nie rób białych fug, właśnie takie szare są najlepsze Kociak fajny, fajne ma futerko. Ja coraz częściej zastanawiam się nad kociakiem tylko nie mam pojęcia czy teraz czy jak już będziemy na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.02.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Kasiu, jaki fajny szarak! Zajrzalam sobie przypadkiem i znalazłam kumpla dla mojego łobuziaka (albo kumpelkę?)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 23.02.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Ryska Masz przewagę w postaci ślicznych okien moje się produkują jeszcze bo okazało się że mojego koloru już nie robią i mam wybrać inny sure Witam!!! ten Twój przystojniak już mi gdzieś wpadł wcześniej w oko bo masz go w atawarku jest bardzo ładny idealny dla Belli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.02.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Kaska gdzie Ty ten dom budujesz? na Hawajach? takie piekne niebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.02.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 sure Witam!!! ten Twój przystojniak już mi gdzieś wpadł wcześniej w oko bo masz go w atawarku jest bardzo ładny idealny dla Belli Tak mi się jakoś wydawalo, że kompatybilny!.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.03.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Kasiu - podbitka ładna, też bym taką chciała mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 02.03.2010 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 zrobiłam sobie dzisiaj dzień dziecka w końcu jestem swoim szefem od 2 m- cy to mi wolno chyba liczymy na nowo strop i albo to nic takiego albo mamy problem akcja dach zakończona trzeba się "przegrupować" na normalny tryb tak się wczoraj k..wiłam z oknami że aż niby miałam sobie wybrać inny kolor bo w moim juz nie robią we wzorniku z 14 kolorów no to przebieram i jest ok podoba mi się merantii ale przytomnie się pytam jak drzwi wejściowe czy dopasuję.... no nie bardzo ups zapaliła mi się kontrolka i pytam a co z kolorem rolet?? no też nie ma to po jaką cholere proponować np.okna meranti+rolety mahoń+prowadnice merantii jak by to kurde wyglądało i jeszcze w podtekście że marudzę a ja tylko nie jestem daltonistką tak naprawdę wybór jest w czterech podstawowych opcjach złoty dąb, orzech, ciemny dąb i mahoń i przy mahoniu zostanę staram się ogarnąć mieszkanie z naciskiem na staram rano walczyłam z plamami po bejcy na kożuszku (zawsze się gdzieś usmaruję) teraz się suszy zobaczymy jak wyschnie jeszcze dzisiaj czeka mnie wywiadówka kurcze mam wybrać gimnazjum dla Karolci a wieczorkiem do sauny z kumpelą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 08.03.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 zrobiłam sobie dzisiaj dzień dziecka w końcu jestem swoim szefem od 2 m- cy to mi wolno chyba No jasne że wolno, nawet szybko i trzeba ! liczymy na nowo strop i albo to nic takiego albo mamy problem akcja dach zakończona trzeba się "przegrupować" na normalny tryb Nie kumam czegoś dach macie a liczycie strop ?? tak się wczoraj k..wiłam z oknami że aż niby miałam sobie wybrać inny kolor bo w moim juz nie robią we wzorniku z 14 kolorów no to przebieram i jest ok podoba mi się merantii ale przytomnie się pytam jak drzwi wejściowe czy dopasuję.... no nie bardzo ups zapaliła mi się kontrolka i pytam a co z kolorem rolet?? no też nie ma to po jaką cholere proponować np.okna meranti+rolety mahoń+prowadnice merantii jak by to kurde wyglądało i jeszcze w podtekście że marudzę a ja tylko nie jestem daltonistką tak naprawdę wybór jest w czterech podstawowych opcjach złoty dąb, orzech, ciemny dąb i mahoń i przy mahoniu zostanę I wybrałaś jednolitość okien/prowadnic/rolet ? Robią się ? Ja z tych co im coś czas zżera Czasem zaglądam ale juz pisać to nie często mi sie zdarza. Co u Was teraz na tapecie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts