Afrodyta 08.04.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 To powinnaś mieć mój nr. Wyślij mi SMS-a ze swoim i juz będzie git. Za chwilę będę wiedzieć co i jak, więc można nad terminem pochylić czoło:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 08.04.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam Was dziewczyny.Mi miejsce spotkania obojętne, dopasuję się. Kasiu my tez wybraliśmy okna Jezierskiego ,termin realizacji 7-8 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.04.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 wcina mi odpowiedzi Aniu u nas montaż 16 kwietnia czyli 6 tygodni od zamówienia mam nadzieję że okna będą warte tego oczekiwania Afrodyta sms wyślę jeśli chodzi o termin ja wolę w tygodniu np. piątek po południu czy ja się już chwaliłam że mam przyłącze prądy i tablicę zamontowaną małe coś a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.04.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Oj cieszy, cieszy, tylko te rachunki za prąd budowlany jakoś mniej cieszą. Ale jak to miło, jak CYWILIZACJA własna zawita na budowę Wysłałam priva, poszło lepiej jak ostatnio:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.04.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 może i poszło ..... ale nie doszło napisz raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.04.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.04.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 może i poszło ..... ale nie doszło napisz raz jeszcze W takim razie wpadnij do mnie, wkleiłam mejla, bo już mnie męczy wysyłanie znikających wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.04.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 (edytowane) wszystko nam się sypie już myślałam że mam dobrego elektryka ale jak Pan stwierdził że nie wie w jakiej kwocie się zamkniemy z materiałem to padłamtynkarz dodał że za 22 bez materiału może robićciekawe czy chociaż okna przyjadą w piątek??? Edytowane 27 Kwietnia 2010 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.04.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Kasiu, nie poddawaj się, szukaj dalej. Pierwszy płytkarza tez chciał 10 tyś, a znaleźliśmy za 7,5 tyś. Jak chcesz to dam Ci namiary na Piotrka, który kończył nam elektrykę - telefon 792122111. Trochę zakręcony, ale zrobił i jest ok. Przynajmniej zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 14.04.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) dzisiaj już mi trochę lepiej ale w pierwszej chwili to szok mam niestety określona kasę na budowę i wizję przeprowadzki we wrześniu... tak tylko gdzie??? czekam więc na wycenę od drugiego elektyka i porównam ten wydaje się być bardziej konkretny (oby) w tak zwanym międzyczasie doczekałam się pana na pomiar bramy garażowej (po miesiącu) i mimo tego że machnął sie w wymiarach o 7 cm w długości bramy (ale podziękował mi za czujność) to i tak ją zamówię (tzn. taką jak ma być większą) żeby mieć to z głowy ale tak sobie kurde myślę że takie bramy to ja mogę już sprzedawać wiem o nich więcej o niej niż ten pan który mi ją sprzedał, ale mam taką jak chciałam nawet z klamką i dodatkowym ryglem chociaż tyle:) jutro czekam na ostateczne potwierdzenie czy w piątek będą okna bo zaczeliśmy juz montaż alarmu więc te okna to już sprawa pilna!!! firmie od okien się wydaje że jak zadzwonią w czwartek to ja już w piątek będę miała czynny alarm i elektryka kóry to podłączy może za dużo wymagam ale na budowie tak z dnia na dzień to można się poopalać przy dobrej pogodzie a nie zgrać trzy ekipy Małgosiu dziękuję jak by co to skorzystam:) Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.04.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 I co, okna są czy jeszcze się migają? Z przeprowadzką do września to macie ciśnienie...Jest to do zrobienia, ale czas nie chce poczekać na zwlekające ekipy, a szkoda:cool: Ja w kwestii innej wpadłam. Po prośbie... Jak będziesz dzyniać do ani klepki, to poproś aby dała znać, co ze spotkaniem.Ech te niedochodzące mejle:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.04.2010 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 hura!!! są okna jutro montaż Afrodyta ok zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.04.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 gratulacje okienek Kasiu Czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.04.2010 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 montaż trwa wczoraj od 9- 18 a dzisiaj może szończą o 15 jestem padnięta wczoraj byliśmy na budowie do 1 w nocy bo uruchamiali nam alarm, był również p. hydraulik ma nam zrobić wycenę no a dzisiaj będzie elektryk musimy zaznaczyć pstryczki elektryczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 17.04.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Nie żałuj sobie z pstryczkami, lepiej ciut za dużo niż odwrotnie ps. trochę nie na temat, ale jak widzi Wam się nowe forum? Mnie lekko szl..trafia... Teraz zrobiłem wpis do swojego dziennika i musiałem wyciąć część "mordek", bo traktowane są jak obrazki i włącznie ze zdjęciami osiągnąłem szaloną liczbą 10 Ale piesa wrzuciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 19.04.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Cześć kasia wiadomość poszła na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 19.04.2010 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 cześć kochani powoli zaczynam się przyzwyczjać do tego nowego forum ale to rewolucja i myślę że wiele osób przestanie zaglądać.... Tomek ale masz pięknego wilka!!! Bea meila wyobraź sobie otrzymałam normalnie szok zaczynamy elektrykę i trzeba sie określić gdzie co ma być normalnie kapcie spadają bo jak sobie zaplanować łazienkę na górze na którą będę miała kasę może za 5 lat??? na próbę wkleje fotkę Belli ( może dam radę) a jutro pokażę okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 19.04.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 cześć kochani powoli zaczynam się przyzwyczjać do tego nowego forum ale to rewolucja i myślę że wiele osób przestanie zaglądać.... Tomek ale masz pięknego wilka!!! Bea meila wyobraź sobie otrzymałam normalnie szok zaczynamy elektrykę i trzeba sie określić gdzie co ma być normalnie kapcie spadają bo jak sobie zaplanować łazienkę na górze na którą będę miała kasę może za 5 lat??? na próbę wkleje fotkę Belli ( może dam radę) a jutro pokażę okienka Piękna to jest kicia Mam słabość do kotów, a one do mnie Tylko małżowina zapiera się, że żadnego kota w domu.... Może i dobrze, u żadnego z sąsiadów kot nie wytrzymał dłużej niż 2 lata, zmotoryzowanych kretynów śmigających 80-100km/godz przy naszym ograniczeniu do 40km nie brakuje. Łazienką nie przejmuj się, niech elektryk wyprowadzi główne punkty tj oświetlenie górne, boczne, pod wentylator i jakieś gniazdko. Przed zrobieniem łazienki kable zawsze można przesunąć tak gdzie będzie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.04.2010 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Witaj !!! ja też chodze po omacku po nowym forum..........wszystkiego się ucze........ ale co tam !!! ..jakoś przywykniemy!! kotka masz cudnego i czekamy na fotki okienek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 20.04.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Witam Jak tam okna ? - dawaj fotki Czekam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts