Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kaśki.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wcina mi odpowiedzi

Aniu u nas montaż 16 kwietnia czyli 6 tygodni od zamówienia mam nadzieję że okna będą warte tego oczekiwania

Afrodyta sms wyślę jeśli chodzi o termin ja wolę w tygodniu np. piątek po południu

czy ja się już chwaliłam że mam przyłącze prądy i tablicę zamontowaną małe coś a cieszy

wszystko nam się sypie już myślałam że mam dobrego elektryka ale jak Pan stwierdził że nie wie w jakiej kwocie się zamkniemy z materiałem to padłam

tynkarz dodał że za 22 bez materiału może robić

ciekawe czy chociaż okna przyjadą w piątek???

Edytowane przez Kaśka73

dzisiaj już mi trochę lepiej ale w pierwszej chwili to szok mam niestety określona kasę na budowę i wizję przeprowadzki we wrześniu... tak tylko gdzie???

czekam więc na wycenę od drugiego elektyka i porównam ten wydaje się być bardziej konkretny (oby)

w tak zwanym międzyczasie doczekałam się pana na pomiar bramy garażowej (po miesiącu) i mimo tego że machnął sie w wymiarach o 7 cm w długości bramy (ale podziękował mi za czujność) to i tak ją zamówię (tzn. taką jak ma być większą) żeby mieć to z głowy ale tak sobie kurde myślę że takie bramy to ja mogę już sprzedawać wiem o nich więcej o niej niż ten pan który mi ją sprzedał, ale mam taką jak chciałam nawet z klamką i dodatkowym ryglem chociaż tyle:)

jutro czekam na ostateczne potwierdzenie czy w piątek będą okna bo zaczeliśmy juz montaż alarmu więc te okna to już sprawa pilna!!!

firmie od okien się wydaje że jak zadzwonią w czwartek to ja już w piątek będę miała czynny alarm i elektryka kóry to podłączy

może za dużo wymagam ale na budowie tak z dnia na dzień to można się poopalać przy dobrej pogodzie a nie zgrać trzy ekipy :(

Małgosiu dziękuję jak by co to skorzystam:)

Edytowane przez Kaśka73

I co, okna są czy jeszcze się migają?

Z przeprowadzką do września to macie ciśnienie...

Jest to do zrobienia, ale czas nie chce poczekać na zwlekające ekipy, a szkoda:cool:

Ja w kwestii innej wpadłam.

Po prośbie...

Jak będziesz dzyniać do ani klepki, to poproś aby dała znać, co ze spotkaniem.

Ech te niedochodzące mejle:evil:

Nie żałuj sobie z pstryczkami, lepiej ciut za dużo niż odwrotnie :)

ps. trochę nie na temat, ale jak widzi Wam się nowe forum? Mnie lekko szl..trafia... Teraz zrobiłem wpis do swojego dziennika i musiałem wyciąć część "mordek", bo traktowane są jak obrazki i włącznie ze zdjęciami osiągnąłem szaloną liczbą 10 :D Ale piesa wrzuciłem :D

cześć kochani powoli zaczynam się przyzwyczjać do tego nowego forum ale to rewolucja i myślę że wiele osób przestanie zaglądać....

Tomek ale masz pięknego wilka!!!

Bea meila wyobraź sobie otrzymałam normalnie szok

zaczynamy elektrykę i trzeba sie określić gdzie co ma być normalnie kapcie spadają bo jak sobie zaplanować łazienkę na górze na którą będę miała kasę może za 5 lat???

na próbę wkleje fotkę Belli ( może dam radę) a jutro pokażę okienka

HPIM2590.jpg

cześć kochani powoli zaczynam się przyzwyczjać do tego nowego forum ale to rewolucja i myślę że wiele osób przestanie zaglądać....

Tomek ale masz pięknego wilka!!!

Bea meila wyobraź sobie otrzymałam normalnie szok

zaczynamy elektrykę i trzeba sie określić gdzie co ma być normalnie kapcie spadają bo jak sobie zaplanować łazienkę na górze na którą będę miała kasę może za 5 lat???

na próbę wkleje fotkę Belli ( może dam radę) a jutro pokażę okienka

Piękna to jest kicia :) Mam słabość do kotów, a one do mnie :D Tylko małżowina zapiera się, że żadnego kota w domu.... Może i dobrze, u żadnego z sąsiadów kot nie wytrzymał dłużej niż 2 lata, zmotoryzowanych kretynów śmigających 80-100km/godz przy naszym ograniczeniu do 40km nie brakuje.

Łazienką nie przejmuj się, niech elektryk wyprowadzi główne punkty tj oświetlenie górne, boczne, pod wentylator i jakieś gniazdko. Przed zrobieniem łazienki kable zawsze można przesunąć tak gdzie będzie potrzeba :)