Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kaśki.

Recommended Posts

W skrócie finału akcji tynki nie było ani w piątek ani nawet dzisiaj:(

i wcale mnie to nie dziwi raz że jest mokro i tynki nie schną a dwa ma się ten metraż..... a odbiór będzie i tak dopiero w środę jak Przemek wróci z Warszawy konferuje się

więc aktualnie jestem samotną matką na dwóch etatach

w pracy zawodowej szaleństwo 15 kończy się promocja kredytów i wszyscy sobie nagle przypomnieli, byłam w pracy nawet w piątek tzn. długiego weekendu nie było ale za to sobota i niedziela u mamusi, a dzisiaj szaleństwa c.d

a w pracy managera budowy : kupiłam styropian całe 66 paczek (normalnie hurt) 5 cm po 145 za m3 i grubą czarną 0,3mm folię z atestem po 100zł za rolkę i folię aluminiową pod podłogówkę tzn. hydraulik może zaczynać układać podłogówkę

na wiecej zakupów nie było czasu a jeszcze mi się przypomniało o rurze do kominka zakup na wczoraj i telefonie do p. od wylewek idę dzwonić.

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dawno Cię u mnie nie było:) ale przyznam że i ja po zmianie forum zglądam tylko do kilku dzienników sorrki

co do podłogówki to bedzie na całym dole (z wyątkiem garażu), a na górze tylko w łazience reszta grzejniki

zdjęć nie ma któreś z dzieci uszkodziło mi port na kabelek USB ale przegram fotki na laptopika i wkleję kiedyś.....

No masz Ci, z tymi ludźmi to tak jest - wszystko na ostatnią chwilę, co masz zrobić dzisiaj zrób pojutrze będziesz miał dwa dni wolnego - tak myśli większość Polaków - ehh.. szkoda gadać. Życzę wytrwałości w pracy i żeby do 15 szybko zleciał czas.

Na styropian to dobrą cene miałaś. Mój mąż kupił wczoraj po 148,84 za m3 "podłoga" też 5cm ale ile paczek to nie wiem. :)

Czekam na fotki.

rzutem na taśmę bo zasypiam na siedząco

TYNKI ZROBIONE tadammm odbył się oficjalny odbiór chwalę się (zdjęć niet)

jestem zadowolona z wykonania a i cena ok sufity gipsowo-wapienne ściany cementowo -wapienne z narożnikami i specjalnymi listwami przy oknach za 650 mkw w zaokrągleniu 17000 pln a teraz ma być ciepło i sucho żeby pieknie wyschły !!!

od jutra akcja podłogówka (miała być już dzisiaj ale folie z folnetu.pl nie dojechały na czas) jutro akcja układanie styropianu

ja jak zwykle skrót wydarzeń:)

tynki prawie suche

podłogówka ułożona

styropian się kładzie (chyba mi pęknie kręgosłup)

zapomniałam zapłacić faktury za materiał niech to szlak:(

wylewki umówione na wtorek 7500 zł za 250 mkw

a z rzeczy miłych

moje młodsze skończyło przedzkole i była big impreza pożegnalna a szkoła rejonowa ale basenem

starsze kończy podstawówkę (średnia jej wyszła 5,6:) chyba się jakiś bonus należy nie? ) a teraz pozostaje mocno trzymać kciuki żeby ją do wybranego gimnazujm przyjęli rejonowe to koszmar

jutro przyjeżdża moja mama na kontrolę inwestycji:) a wieczorkiem opera

Kasiu - po pierwsze i najważniejsze gratulacje dla córek !! A z taką oceną to Starsza napewno dostanie się tam gdzie chce :)

We wtorek widze że będzie "gorący" dzień. U Ciebie wylewki, u mnie montaż drzwi.

Wy na operę ( zazdroszczę ) ja ja sama z dzieciakami w domu bo mąż w Pradze na Metalice "odchamia" się po swojemu :lol:

dzisiaj cd układania styropianu no i cd montażu odkurzacza centralngo (jak widzę minę mojego męża to chce mi się śmiać) zabiera się za to jak za jeża a zrobił już cały dół teraz jeszcze góra

w sobotę przed drzwiami wejściowymi do domu wyrosła mi ogromna góra piachu (wylewkarz już działa) ku dzikiej radości Ani napiszę wprost właziła i zjeżdżała z niej na tyłku:)

ba wylewkarz był nawet w niedzielę rano!!! po klucze

dziękuję za gratulacje szczególnie te dla Karoliny:) a czy się dostanie to poważnie nie wiem trzeba czekać aż do 7 lipca

Ryska na t a k i koncert to ja też bym pojechała, trzeba było dać znać posiedziałybyśmy razem z dziećmi na placu zabaw pogadały:)

No tak górka i dzieci :) a Ania nie wpadła na pomysł robienia "aniołka" (jak zimą w śniegu ) ??? Bo moje chłopaki tak :eek:

A widzisz gdybym to ja wiedziała wcześniej że mąż jedzie sobie. A to mnie jak grom z jasnego nieba strzeliło :)

Trzymam kciuki za wytrwałość Twojego męża ! ;)

no dobrałam się do komputera od .d..... strony :), że też nie pomyślałam o tym wcześniej tak więc foty będą

Przemek wczoraj nie zrobił do końca odkurzacza utknął z młotem udarowym na dziurze w stropie a że strop solidny to akcja wylewki się przesunie na który dzień jeszcze nie wiem.

Chwalę się najpierw brama.

HPIM2865.jpg

HPIM2867.jpg

HPIM2869.jpg

Edytowane przez Kaśka73