Kaśka73 28.11.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 jeśli wieje z "kontaktu" tzn. że trzeba go wyjąć opiankować niskorozprężającą pianką mój sąsiad w zeszłym roku opiankował tak wszystkie w domku jak było - 21C i zaraz nas uświadomił żeby tak kazać zrobić elektrykowi jak tylko zabraliśmy się za elektrykę a nie jak zrobi się - 21C:) TMK i chyba tak zrobię, a te z LM poprostu oddam ups.... a co do gatunku to jak oceniasz? czy rzeczywiście dobrze zrobione? Rysko problem z oknem jest o tyle duży że jest tam zbyt mało miejsca na profil (po prawej ok.3 cm ) foty są dla R.K. ma mi coś mądrego podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.11.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 TMK i chyba tak zrobię, a te z LM poprostu oddam ups.... a co do gatunku to jak oceniasz? czy rzeczywiście dobrze zrobione? Dobre pytanie Najtańsze to drugi gatunek, na każdym kaflu są 1-2mm odpryski. Najczęściej miałem pod spodem, w tyle (wchodzi pod okno) lub z boku (zafugowane). Mi to nie przeszkadzało, ale są szczegółowe jednostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 07.12.2010 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 (edytowane) zdjęcia płytek parapetowych dla Ryski, sławne drzwi garażowe, a tak wygladał nasz domek w trakcie ocieplania i po czyli aktualnie..... no przed śniegiem:) Edytowane 7 Grudnia 2010 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 08.12.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Dzięki My to taki ceglany kolor wybierzemy pod dachówkę. Ładny domek, fajnie wygląda jak jest ocieplony . A to okno w kuchni jest super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.12.2010 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Ryska tak mi pisz to miód na serce inwestorki (chyba każdej)?! taka pociecha w obliczu ilości prac które jeszcze przed nami Dzisiaj zadzwonił pan instalator od gazu ( tenże sam co poprzednio budując gazociąg rozwalił nam drogę= zamienił ją w bajoro) a jaki był miły jest 9 dni po terminie ciekawe:) co będzie? mam jeszcze do zrobienia instalację tzw. wewnętrzną mam już zmienione pozwolenie budowlane (jeśli ktoś będzie szukał projektanta do gazu to mam takiego co szybko sprawnie sam załatwia cena ok) konkretnie:to mam kupić skrzynkę gazową więc podjadę do jakiegoś marketu zobaczę może są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.12.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 ale tu cicho wszyscy tyklo czytaja nikt nie pisze? znalazłam w sieci taką stronę ze zdjeciami Damiana wkleję całą może mnie nie oskarżą o naruszenie praw autorskich:)podoba mi się mój projekt teraz jak zobaczyłam go wykończonego to nawet badzo!!! http://pprojekt.pl/projekt441-damian__181_5_m,opinie.html?t=1213 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 14.12.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Łał. Rzeczywiście ładnie. Choć mogłoby być ciut jaśniej To Ty masz taką wielką łazienkę na górze ?? Jeśli tak to zazdaszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.12.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Z okazji Świąt życzymy : - dużo kasy ( bo tego zawsze mało) - uśmiechu ( bo człowiek zdrowszy jest ) - zdrowia ( bo wtedy ma się inne problemy) - wypoczynku ( bo wypoczęty człowiek jest... patrz wyżej ) - dużo prezentów pod choinką ( bo miło patrzeć na roześmiane twarze bliskich) - miłości ( bo z kochaną osobą łatwiej znieść wszystkie problemy.................. i w zimie jest o kogo ogrzać nogi Małgośka i Michał http://www.systemc.pl/domek/2010/12/swieta2.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 25.12.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Lśni dokoła choinkowy blask, niebo pełne śniegu, niebo pełne gwiazd. Niech Święta radością wypełnią Wasz dom. A Nowy … Rok blasku doda Waszym dniom. życzą TMK'i http://img638.imageshack.us/img638/6492/noel0205978131.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.12.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 spóźnione..........ale od serca:) http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Sy-x1XGJVtI/AAAAAAAAFVg/pte9RVyNMUw/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 25.01.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 cześc co tam nowego słychać, skrzyneczka gazowa jest ?, dlaczego nie mam zdjęć do podglądania postępów budowlanych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.01.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Patrzę tak po forum i mam wrażenie, że część forumowiczów w sen zimowy zapadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 30.01.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 po 1. Bardzo serdecznie dziękuję za życzenia te tutaj i te SMS!!! były dla mnie w tym trudnym czasie szczególnie ważne. Ja o Was też myślałam tak więc: tego samego i jeszcze więcej dobrego x2:) po 2. Tak instalacja gazowa jest już i ma się dobrze czekamy na papiery od KB po. 3 Mój mąż w przypływie nie wiem czego dokończył kanalizację (ba nawet mnie zmusił do pomocy o Boże było + 10C na szczęście) po. 4. mamy drzwi wejściowe tadam.... zdjecie specjalnie dla BeaWrc:) ps. Ryska tak kiedyś bedę miała taką łazienkę tzn. w projekcie jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 07.02.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 ... były dla mnie w tym trudnym czasie szczególnie ważne. ?? Ładne macie drzwi wejściowe. Takie drzwi były u nas 3-cie w kolejce do zamontowania Gaz już macie, znaczy się skrzynkę i insatacje, kanrurki też, to co teraz robicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.02.2011 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 co my teraz robimy....... no ja ostatnio mam na głowie cały dom pracę i 2 dzieci bo mój Przemek albo się szkoli w stolicy albo ma wykłady i tak w kółko no i jeszcze wszyscy mieliśmy grypę przeziebienie zapalenie oskrzeli i ucha kazdy coś innego duży wybór w aptece się ucieszyli:( z wyjatkiem 3 pomieszczeń mam już wszystko zaplanowane ( postaram się wklejać zdjecia żeby był pogląd i czekam na podpowiedzi) co i jak i rozgladam się za ekipą kafle, K-G itd mam już umówionego hydraulika zrobi nam przyłącze wody moze nawet w przyszłym tygodniu bo to wstyd tak się wybudować bez wody nie? kupiłam po 1 kaflu podłogowym muszę wybrać kolor są dwie możliwości no i muszę zobaczyć czy są łatwe w utrzymaniu czystości a i najważniejsze dzisiaj zawożę dzieci do mojej mamy na cały tydzień a w drugim tygodniu jedziemy z Anią w góry a Karolina na obóz narciarski:) takie kafle wybrałam do małej łazienki ps. Gajka odezwij się co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.02.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Jeśli interesuje Cię ekipa od kafli, to mogę polecić Ci Pana Jarka.Pogadać zawsze możesz- to nic nie kosztuje. Płytkarz nazywa się Jarosław Wojtkówtel. 662132627e-mail - [email protected] Powołaj się na Małgorzatę Poloczekpewnie kładłby u nas płytki, ale dla nas każda cena była za wysoka i wzięliśmy tańszego( nie koniecznie lepszego) coś za coś, a podobało nam się jak kładzie ( jest certyfikowanym glazurnikiem).Z tego co wiem jest nawet ubezpieczony od tego co robi. Kładzie nie tylko płytki, ale przede wszystkim.Porządna firma.Byliśmy już na takim etapie, że każda stówka to była na wagę złota,więc nie mogliśmy się zdecydować Jeśli będziesz chciał jeszcze coś wiedzieć, to pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 13.02.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Hej Kasieńko Ty mnie faktycznie myślami musisz do siebie ściągać Nie dostaję powiadomień, a przylazłam do Ciebie Na PW odpiszę jutro rano (słowo honoru) Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 14.02.2011 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 po 1. czy te płytki są aż takie brzydkie że ani słowa komentarza (ja je chcę kupić poważnie)??????może podpowiecie czy dać je też na podłagę czy inne ciemniejsze? po 2. Małgosiu jeśli masz od Pana ceny to wyślij mi na priva po 3. Gajka rano już minęło!!!! po 4. kupiłam Karolinie meble sama wybrała z BRW Doors (nawet się ucieszyłam że nie będą drogie ale chyba ciut za szybko) kolor dąb milano (są jeszcze w kolorze wenge:)) tak więc czeka mnie składanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.02.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Dowiem się o ceny, a gdzie Ty te płytki pokazujesz?Aaa płytki mi się bardzo podobają, ja je wczoraj pooglądałam i podobały mi się, ale zapomniałam napisać, bo przypomniało mi się o płytkarzu hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 14.02.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Nie uwierzysz, że przez większa część dnia nie było u mnie prądu Brak kawy i dostepu do netu to główna moja dzisiejsza bolączka Płyteczki również mi się podobają. A są podłogowe w kolorze takim jak listwa dekoracyjna? My mieszkamy praktycznie od sierpnia. I wcale nie porzuciłam forum. Mypinki mieli rewelacyjnego płytkarza za 60 zł/m2. Tylko to podobno dużo... Nie wiem czy mało czy dużo, bo sami sobie pokleiliśmy płytki... Takie z nas dzielne robaczki Jak sie zmienia zdanie co dwa dni nie można zawracać ludziom głowy... Już prawie odpisałam na PW Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts