Ryska1719503950 15.02.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 A te płytki na ostatnim z 3-ch zdjęć sa inne niż na pierwszym ? Jeśli tak to jak dla mnie to fajniejsza struktura jest na 3-cim zdjęciu. Kolorek też ładny , taki że na długo posłuży Mebelki ładnie wyglądają w dębie. Coraz bardziej przekonuję się do tego całego wenge, chociaż jak słyszę tą nazwę to mam gęsią skórkę. Ostatnio z BRW znajoma kupiła biurko i po złożeniu stwierdziła z meżem, że to jednak nie ikea , także pomyśłnych śrubek życzę. Ale co tam, dom prawie skończony to z meblami sobie nie poradzicie ? Co do płytkarza to my tak jak Agagaj dzisiaj zawożę dzieci do mojej mamy na cały tydzień a w drugim tygodniu jedziemy z Anią w góry a Karolina na obóz narciarski:) Taka to sobie pożyje ...... echh... A ja coraz bardzie przekonuje się do zdania z podpisu Agagaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.02.2011 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 co do płytek (bo na zdjęciach to jednak tego nie widać) to kolory są dwa jeden taki piaskowy drugi bardziej żółty i jak sprytnie Ryska zauważyła dwie struktury krateczka i takie paseczki?! dużo listew dekoracyjnych co do koloru to wybrałam piaskowy a strukturę chcę pomieszać (te krateczki to pewnie trudno umyć więc jako ozdoba) + listwy mam pomysł czy nie kupić zupełnie innych kafli na podłogę imitujących deski? takie jak na tej listwie (co na foto) jasne drewno bo cała jednakowa łazienka to będzie sraczkowata 9 lutego minęło 1,5 roku jak się budujemy tak sobie właśnie przypomniałam.... wkleję jeszcze fotkę to zobaczycie ile jest możliwości z tej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 15.02.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 My mieszkamy praktycznie od sierpnia. I wcale nie porzuciłam forum. Kogo ja widzę? Wpadłem się przywiać i pożegnać. Niestety ktoś z adminów skasował mi cały wątek z moimi komentarzami i nawet nie rączą podać przyczyny... Jak kuba bogu... Jak ktoś chce namiar do mnie, to proszę na PW o info. Jeszcze przez parę dni posprawdzam skrzynkę i się "odsubskrybuje" stąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.02.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Tomku w zeszłym tygodniu szukałam Twoich komentów ale nie znalazłam i pomyślałam że już się wyautowałeś po angielsku mam do Ciebie pytanie czy i o ile dłuższe kupiłeś parapety wewnętrzne no i u kogo bo chcę takie same.... PS. widziałam Cię na całkiem innym forumie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.02.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Tomek, a ja myślałam, że Ty sam się wyautowałeś Podaj e-maila do siebie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 15.02.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 widziałam Cię na całkiem innym forumie:) Na innym jeszcze zobaczysz, to przy olewactwie adminów wogóle lub rzadko (przepadło kilkaset postów). Zresztą częściej siedzę na forach fotograficznych itp w końcu trochę luzu Chociaż w planach następna budowa... Anglikiem nie jestem i pożegnam sie przed wyjściem Parapety z Bielan Wrocławskich, kamieniarz na początku od strony Domasława, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.02.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 jaka budowa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 15.02.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 jaka budowa???? Jak tak dalej pójdzie ze spłacaniem kredytu, nie wiem czy tego nie sprzedamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.02.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Mam nadzieję, że nie będzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 15.02.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Tragedii nie ma, ale życie od wypłaty do wypłaty robi się męczące. Jakby kurs franka spadł za ileś tam miesięcy i był kupiec, to wystarczyłoby na spłatę kredyty i przynajmniej stan surowy może trochę mniejszego domku. Na razie gdybanie... Albo szukam dobrze płatnej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.02.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Przenieś się do nas do komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.02.2011 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 A ładnie to tak Tomka zabierać???! a wogóle to ciekawe TMK, agagaj, XX wszyscy chcą się drugi raz budować to jakiś wirus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.02.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Wiesz jak jest, pierwszy dom dla wroga, drugi dla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.02.2011 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 (edytowane) TMK u mnie to by groziło rozwodem..... widziałeś jaki mój mąż najeżony na to całe budowanie a co do kasy to ostatnia transza idzie jak woda (ba właśnie robię przyłącze) może dlatego? nawet gruba koperta od św. Mikołaja nie pomoże no może na kuchnię starczy,a reszta chyba z bieżących zarobków a to za 5 lat będzie mam jeszcze jedno rozwiązanie (ale łamię się nad tym już rok ) czy nie sprzedać domu po moich dziadkach ale wiem że by tego nie chcieli zresztą musiałabym spłacić rodzinkę..... Edytowane 16 Lutego 2011 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.02.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 TMK u mnie to by groziło rozwodem..... widziałeś jaki mój mąż najeżony na to całe budowanie Jak nie miał nic do powiedzenia, to co się chłopu dziwić? Wykańczanie z wypłat jest bolesne, coś o tym wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.02.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 no mówić nic nie musiał, miał się tylko podpisać na umowie kredytowej...... Tomek a tak budowlanie i o znowu parapetach odpowiedziałeś mi na drugą część pytania pierwsza była taka czy parapety wewnętrzna kupuje się szersze niż okno o 2-3 cm czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.02.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Tak jest u nas, parapety wkuwałem w ścianę z każdej strony (dłubanina jak są osadzone narożniki). Moim zdaniem bezpieczniej, parapet nie do ruszenia i jakoś tak... standardowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 20.02.2011 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 sprawy budowlane opiszę jutro dzisiaj tak prywatnie wczoraj rano (10.30) wysłałam moją Karolinę na obóz narciarski a już dzisiaj o 12 telefon ze szpitala!!!!! na szczęście to tylko zwichnięcie nogi w kostce (jeździła na sankach?!) ma opatrunek gipsowy, nie chce wracać do domu, czekamy do jutra.... jechać po nią czy nie? i jak tu sobie cokolwiek planować..... miało być tak miło siedzimy w domu i czekamy na telefon ps . już się po ryczałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.02.2011 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Cześć Kaśka! Kurcze niefajna przygoda. Tak z Małgosią rozmawiamy i myślimy, że trzeba by się więcej dowiedzieć co się Karolinie stało i jak to należy leczyć. Różnie to bywa - zawieźli do lekarza, gips założyli ale.... Nie chcę Ci mieszać ale kurde jak coś źle zrobią to Karolina całe życie będzie miała kłopoty. Jako gówniarz skręciłem nogę w kolanie - nawet u lekarza nie byłem ale noga dokucza mi czasami dość mocno Jak masz niedaleko (?) to może warto pojechać do niej i zobaczyć co i jak. Albo tu z jakimś lekarzem się skonsultować? Pozdrawiamy Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.02.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Wieki mnie nie było na FM...wiem... Ale nie mogę Ci nie powiedzieć o OPIRUSIE NIE KUPUJ!!!!!!! Tego cholerstwa nie doczyścisz nawet szczoteczką do zębów, a podłoga wygląda jak szara i wiecznie brudna.Jako nowo położone robi piękne wrażenie, ale tylko na początku, jak wszystko co nowe.Miałam to na wystawce w salonie i koszmarnie wyglądało. STANOWCZO ZABRANIAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts