Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kaśki.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to że mnie nie ma nie znaczy że za radą TMK dziubię otwory pod parapety.... jeszcze ich nie zamówiłam nie było kiedy

z Karoliną wszystko ok ale jest uparta i zostaje

tam gdzie ona jest mieszka moja przyjaciółka ma na wszystko oko, a dodatkowo aktualnie jest u niej na feriach nasza wspólna koleżanka pielęgniarka (siła fachowa:))

ten gips to tak na wyrost żeby koza na narty nie poszła (jak ją znam to pewnie tak) a z drugiej strony to już czwarty raz ta sama kostka najwyższa pora na radykalne działanie

Afrodyta napisz konkretnie co u Ciebie bo dalej nic nie wiemy oprócz tego że się porobiło

a opisusy są boskie i wiem że ciężkie w utrzymaniu robiłam wywiad i dziewczyn co je mają położone (ja ich na podłogę nie dam:) ) a ścienne potraktuję impregnatem x2 na wszelki wypadek

Edytowane przez Kaśka73

ale tu cicho...

a mnie dzisiaj nosi moja babcia ma jutro operację a że ma 80 lat to łatwo nie będzie, może jestem przeczulona ale za dużo tego wszystkiego na mnie spadło w grudniu dziadek teraz babcia chora.

z dobrych rzeczy to miałam się Wam pochwalić co wyczyniałam w zeszłym tygodniu (patrz foty)

i biorę się do pracy trzeba to posprzątać:)

HPIM3313.jpg

HPIM3315.jpg

HPIM3317.jpg

to nie bałaganik ani dołki to była niezła roz..... ale już wyrównane no i jest woda tzn. uzbroiliśmy się jak bomba:) czekamy na wybuch wiosny i do roboty

dzięki za życzenia przydadzą się

zmykam jadę zamówić parapety a póżniej objazdem do babci i do Karoliny zrobimy sobie w górach zakończenie ferii muszę podładować akumulatorki bo coś mi trzeszczą, ostatni było tam tak (patrz foto te małe ludziki w rogu to my i moja koleżanka)

toast za Was będzie grzańcem:)

DSC05628.jpg

Edytowane przez Kaśka73

Hej Afrodyta co u Ciebie ? :)

Cześć Meg, jakoś się kulam i wiosny wyczekuję, bo mi się przesilenie styczniowe juz uspokoiło.

Znaczy zawsze w styczniu odechciewa mi się nocnego biegania do pieca...

Afrodyta napisz konkretnie co u Ciebie bo dalej nic nie wiemy oprócz tego że się porobiło

a opisusy są boskie i wiem że ciężkie w utrzymaniu robiłam wywiad i dziewczyn co je mają położone (ja ich na podłogę nie dam:) ) a ścienne potraktuję impregnatem x2 na wszelki wypadek

Ano cósik mi kiełkuje we łbie ino wiosny czekamy, co by sprawdzić czy bydom jakie plony z tego;)

Kasiu, bo ja już myślałam, że bez wywiadu się urokiem załatwiłaś. Jak wiesz na co się piszesz, to ja już krzyczeć nie będę. Jeno współczuć za 5 lat tego szorowania, czego Ci absolutnie nie życzę.

Ale się urechotałam, otwieram zdjęcie, no meble jak meble, nie w moim guście i nagle mnie olśniło ............................................ płytki takie jak my mamy w kuchni hahahaha

Muszę napisać, że dalej mi się podobają i bardzo dobrze utrzymuje się je w czystości i łatwo się je myje. Jedynie kolor jaśniejszy, taki widzieliśmy jak szukaliśmy ich, gdy już się zdecydowaliśmy na nie :)

o właśnie! np. jak kupuję buty to zawsze pierwszy wybór te najdroższe w sklepie:(

w Domarze jedyny narożnik który wpadł mi w oko to ten za jedyne 15.000 z groszmi!!!!

podejrzewam ze to musi być jakiś defekt genetyczny czy jak? ale co innego podobać się a co innego dać się zwariować u mnie zwycięża zdrowy rozsądek chociaż znam dziewczyny mające po 50 i więcej par butów na które je nie stać z ogromnym debetem na koncie.....kupujące kolejną parę

ps. zmykam jedziemy na wystawę kotów

Edytowane przez Kaśka73