Kaśka73 06.11.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 poczta już działa:) dzisiaj była wielka próba czy nasz kot uruchamia alarm czy nie wyszło ze nie więc nie musimy wymieniać czujek ale Bella bardzo nie lubi nowego domu (chyba jest za duży) bardzo się stresuje jak ja zabieramy i miauczy uruchomiliśmy już ogrzewanie na stałe tzn.podłogówkę drugi obieg grzejniki jeszcze nie jest zbyt ciepło nie żebym narzekała już dawno nie było takiego listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.11.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 zdaje się, że w 2008 był rekordowy ciepły listopad- mój sąsiad wtedy przez zimę dom wybudował a kot się z czasem przyzwyczai - podawajcie jej coś mega dobrego do jedzenia, żeby jej się dobre kojarzenia z nowym miejsce utrwaliły, do kociego serca najłatwiej przez żołądek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 07.11.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Kaśka - mi kiedyś 2 alarmiarzy tłumaczyło że nie ma takich czujek których nie wzbudziłby kot Wszystko jest podobno tylko kwestią czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.11.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 a mnie znajomy alarmiarz mówił o czujkach "inteligentnych", które można nauczyć nie reagowania na określone kształty/gabaryty. bujał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 07.11.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Tatarak - może jak się ma jednego, małego i nieskaczącego kota, to tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.11.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Tatarak - może jak się ma jednego, małego i nieskaczącego kota, to tak... eee nie ma nieskaczących kotów są? bujasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 07.11.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Są jakieś pewnie... leniwe Kanapowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 07.11.2011 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 ta..... mój kot spokojny, jasne jak śpi (zresztą ze mną w nogach)to jak albo kot albo alarm? dziewczyny jak to u Was działa co z alarmem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.11.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 to spokojny... mój ostatnio śpi przytulony do mojej czaszki...mąż stwierdził, że nie robimy alarmu i już. ja w sumie mam wrażenie, że im więcej zabezpieczeń, tym głębiej się wpada w paranoję na tle zagrożeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 21.12.2011 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 (edytowane) Wszystkiego dobrego z okazji Świąt!!! http://images40.fotosik.pl/1285/0dcb5df741235f9amed.jpg Edytowane 4 Stycznia 2012 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 24.12.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://img513.imageshack.us/img513/3992/kartkabozenarodzenie7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 02.01.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 witaj Kasiu imienniczko:) tylko że ja z Poznania ( nie jest jeszcze tak daleko do Wrocka) przybiegłam do Ciebie od Tataraka zaczęłam poczytywać Twoje komentarze, jest tego sporo a'propos kota u nas alarm pod kota robiony zobaczymy co z tego wyniknie biegnę dalej do twojego dziennika na 5 stronkę i pozdrawiam Kacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 04.01.2012 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) witam imienniczkę (Kaśki fajne babki są) odpoczęłam Świątecznie poszalałam Sylwestrowo na śniegu i naprawdę pełna entuzjazmu chciałam budować dalej z mocnym postanowieniem że pierdołami to ja się nie dam wyprowadzić z równowagi, a tu: 1. Pan od półek k-g sufitów itp wycenił się uprzejmie na 2.800 robocizna 1.000 materiał to aż przysiadłam, w tej kwocie to mam ze 2 sprzęty do kuchni np. tą zabudowę pod tv co na fotce robocizna 800, materiał 350 ba nawet mój mąż powiedział że woli wziąć urlop i zrobić samemu a serio czekam na inne wyceny 2. przed Świętami zamówiłam 3 worki gładzi, miały być przed Sylwestrem ale wiadomo nie dojechały, w ten poniedziałek zadzwoniłam czy pamiętają i czy będzie tak środa czwartek max i mam czekać dzisiaj kontrolnie pytam a tu duuupa gładź będzie ale w poniedziałek a gładź potrzebna na jutro i jak się tu nie wkurzać??? dla poprawy humoru zamówię mikrofalę i szafkę do wiatrołapu:) Edytowane 4 Stycznia 2012 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.01.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 a tu co tak cicho??? gładź kupiłam w innej hurtowni na budus jestem obrażona do dzisiaj nikt się nie odezwał trudno trzeba dbać o klienta:( szafkę do wiatrołapu kupiłam, ba nawet ją skręciłam (myślałam że ikea ma najłatwiejsze na świecie meble do montażu, byłam w błędzie jysk jest tak prosty, że aż banalny nawet prawdziwa blondynka da radę) foty w załączeniu planuję dokupić jeszcze komodę??! na te upiornie białe ściany planuję taką tapetę podoba mi się niezmiennie od dawna będzie na ścianie na wprost drzwi reszta gładka w odcieniu pomarańczowym lub brązu (zobaczymy co lepiej pasuje obstawiam pomarańcz) a mikrofala do odbioru w czwartek w wawie model taki jak na zdjęciu mam już piekarnik i lodówkę uff... wybór nie jest łatwy jeszcze płyta zlew bateria .....itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.01.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 jesli moge cos doradzic.....to podklej te koszyki od spodu kółkami z filcu aby nie rysowały Ci szafki przy wyciaganiu! wiem co mówie.....bo mam taka szafeczke w łazience, tyle, że białą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.01.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 wiem wiem widziałam w sklepie tam jest jakaś śrubka okrutnie wystaje:(jak się mieszka???? (zazdraszczam) podglądam twoje zapiski regularnie (moi znajomi startują na wiosnę z balem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.01.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Kaśka, ten budus to gdzie? żebym wiedziała, kogo omijać. jakie masz tynki wewn.? i gdzie kupowałaś materiały na nie? fotka w poście 113 pokazuje ścianę pod tv? wypasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.01.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 od końca na zdjęciu to tylko wzór ma być coś w takim kształcie i inne oświetlenie co do rozmiaru to mój mąż szaleje tv 52 cale 56 może 100:) (są takie wogóle)z tyłu głowy mam jeszcze zamysł na obłożenie tego kamieniem takim jak kominek i wzorek miedzy kaflami a deskami ale zobaczę w trakcie czy nie będzie tego za dużo ściana będzie ciemno zielonajeden z wykonawców od k-g chwalił mi się że teraz to się wykłada sztruksem.... ale taka modna to ja nie jestem a budus z brucknera kupiłam tam sporo materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.01.2012 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 rzut poddasza wklejam bo mam wątpliwości jak już pisałam u Tataraka czy całą górę zrobic z jednych paneli czy pokoje dzieci inne korytarz inny do kolorów schodów i nasza sypialnia inna? u mnie nie ma pomieszczenia nr 17 jest długi korytarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.01.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Kasia, ja z tym osprzętem. Kupujesz sama czy przez elektryka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts