Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kaśki.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zaglądać czasami zagląda :) A że się mieszka i powoli zapomina o forach budowlanych, jak każdy... Ja od czasu "ulepszenia" forum oraz zaciśnięcia grupy adoracji na wroclawskiej, odpuściłem sobie to forum, a za to jestem na paru innych :) Do Ciebie, do Gosi i paru innych zerkam co jakiś czas.

adoracja na wrocławskiej? ciekawe spostrzeżenie

szkoda własnie, że nie wpisujesz się tam - doswiadczenie zawsze mile widziane

Nic ciekawego, od powrotu "założyciela" wypisało się stamtąd na tyle dużo osób, które lubiłem czytać, że także odpuściłem sobie. Mam wrodzoną awersję (czyli jestem wredny z natury) na lanserów i do potakiwaczy ;) Uprzedzając, nie piszę o wszystkich...

Nic ciekawego, od powrotu "założyciela" wypisało się stamtąd na tyle dużo osób, które lubiłem czytać, że także odpuściłem sobie. Mam wrodzoną awersję (czyli jestem wredny z natury) na lanserów i do potakiwaczy ;) Uprzedzając, nie piszę o wszystkich...

i teraz nie wiem, czy jestem lanserem, czy potakiwaczem:o

Uprzedzając, nie piszę o wszystkich...

Madeleine

stanę w obronie Tomka zaznaczył uprzejmie ze nie o wszystkich ma takie zdanie i wogóle zyskuje bardzo przy bliższym poznaniu..:)

Wojtek

otwarłam sobie własnie pudełeczko czekoladek z B.(bardzo dobre) i tak mi się przypomniało że miałam Ci napisać o montażu podłóg co i jak ale to dopiero jutro jak mój Przemek wróci z warszawy bo on jest w temacie

mam wycenę od Arka jest ok

i teraz nie wiem, czy jestem lanserem, czy potakiwaczem:o

Kobiety... :) Było jeszcze jedno zdanie na końcu :)

ps. Kasia, dziękuje, daję sobie radę ;) My ten temat przerabialiśmy dawno temu i Madeleine oraz wojgoc mogli źle odebrać, to co napisałem nie znając "historii". Sorry :) Będę już grzeczny... dzisiaj, obiecuje, aż do końca dnia :D