Kaśka73 18.01.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ja osobiście nie widzę przeciwwskazań ale z starej gwardii prawie nikt nie zagląda na FM wszystko mieszka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.01.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Zaglądać czasami zagląda A że się mieszka i powoli zapomina o forach budowlanych, jak każdy... Ja od czasu "ulepszenia" forum oraz zaciśnięcia grupy adoracji na wroclawskiej, odpuściłem sobie to forum, a za to jestem na paru innych Do Ciebie, do Gosi i paru innych zerkam co jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.01.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 miło mi:) ale sprowadzaj mnie czasami na ziemię z tych moich wizji budowlanych Tomek to roześlij proszę wici póki jeszcze dzieci maja wolne to mamy czas ja napiszę do Ryski BeaWroc ania klepka ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.01.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 ... Ja od czasu "ulepszenia" forum oraz zaciśnięcia grupy adoracji na wroclawskiej, odpuściłem sobie to forum, a za to jestem na paru innych adoracja na wrocławskiej? ciekawe spostrzeżenie szkoda własnie, że nie wpisujesz się tam - doswiadczenie zawsze mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.01.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 adoracja na wrocławskiej? ciekawe spostrzeżenie a te ostatnie 2-3 strony o ph wody to co to jest pitu pitu:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.01.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 adoracja na wrocławskiej? ciekawe spostrzeżenie szkoda własnie, że nie wpisujesz się tam - doswiadczenie zawsze mile widziane Nic ciekawego, od powrotu "założyciela" wypisało się stamtąd na tyle dużo osób, które lubiłem czytać, że także odpuściłem sobie. Mam wrodzoną awersję (czyli jestem wredny z natury) na lanserów i do potakiwaczy Uprzedzając, nie piszę o wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Mam wrodzoną awersję (czyli jestem wredny z natury) na lanserów i do potakiwaczy Uprzedzając, nie piszę o wszystkich... co Ty Skorpion z zodiaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.01.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 co Ty Skorpion z zodiaku? Wiesz jak jest Małżonka skorpion, ja ryba, a charakter (szczególnie mój) w 100% nie zgadza się z żadnymi "przypisanymi" cechami No, chyba że przeszło przez naście lat małżeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.01.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Wiesz jak jest ja akurat wiem - czysty Skorpion ze mnie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.01.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Tomek to roześlij proszę wici póki jeszcze dzieci maja wolne to mamy czas ja napiszę do Ryski BeaWroc ania klepka ok? Kasia zapytam Stęskniliśmy się za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.01.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 ok pytaj ja już do dziewczyn wysłałam priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 18.01.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Nic ciekawego, od powrotu "założyciela" wypisało się stamtąd na tyle dużo osób, które lubiłem czytać, że także odpuściłem sobie. Mam wrodzoną awersję (czyli jestem wredny z natury) na lanserów i do potakiwaczy Uprzedzając, nie piszę o wszystkich... i teraz nie wiem, czy jestem lanserem, czy potakiwaczem:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.01.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 i teraz nie wiem, czy jestem lanserem, czy potakiwaczem:o a może jesteś 2w1..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.01.2012 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Uprzedzając, nie piszę o wszystkich... Madeleine stanę w obronie Tomka zaznaczył uprzejmie ze nie o wszystkich ma takie zdanie i wogóle zyskuje bardzo przy bliższym poznaniu.. Wojtek otwarłam sobie własnie pudełeczko czekoladek z B.(bardzo dobre) i tak mi się przypomniało że miałam Ci napisać o montażu podłóg co i jak ale to dopiero jutro jak mój Przemek wróci z warszawy bo on jest w temacie mam wycenę od Arka jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.01.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 to czekam w takim razie jutro.rozumiem, ze Arek zaakceptowany? to kiedy zaczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.01.2012 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 pytanie:) pewnie że tak wstępnie termin od marca zastanawiam się co mu jeszcze zlecić (bo pytał) postaram sie być kreatywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.01.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 i teraz nie wiem, czy jestem lanserem, czy potakiwaczem:o Kobiety... Było jeszcze jedno zdanie na końcu ps. Kasia, dziękuje, daję sobie radę My ten temat przerabialiśmy dawno temu i Madeleine oraz wojgoc mogli źle odebrać, to co napisałem nie znając "historii". Sorry Będę już grzeczny... dzisiaj, obiecuje, aż do końca dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.01.2012 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 (edytowane) całe 7 minut wow a czy zauważyłeś ze podłogami zajmuje sie mój Przemo pamietasz poczatki naszej budowy cały był na nie teraz on ciągnie do przodu życie jest przewrotne Edytowane 18 Stycznia 2012 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.01.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 całe 7 minut wow Zawziąłem się i słowa dotrzymam Za to kot dostał adhd... Śmiga po salonie z prędkością światła mraucząc przy tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.01.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 My ten temat przerabialiśmy dawno temu i Madeleine oraz wojgoc mogli źle odebrać, to co napisałem nie znając "historii". Sorry jeśli chodzi o mnie to spoko;) a Madeleine ma jeszcze więcej luzu jak ja:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts