Kaśka73 18.01.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 w sumie to teraz Wojtek się spiera z ojcem załozycielem czasami nawet ostro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.01.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 OK, a przy okazji. W między czasie wypełniałam PITa za 2011 i jak zwykle niektóre bzdurne ulgi powinni wycofać. W tamtym roku oddaliśmy ok 2l krwi do pck, teoretycznie można wrzucić w darowiznę. Praktycznie jak zwykle nie ma sensu, raz że trzeba brać zaświadczenia z punktu o wysokości przekazanej "darowizny" - to już głupota, dwa, że zwrot jest na 18% z tego co podają za litr, czyli grosze. Czekolady są zdecydowanie fajniejsze od tych urzędowych radości... Ale do czego zmierzam, macie jakąś organizację albo kogoś potrzebującego komu można przekazać 1%? Przez ostatnie lata przerzucałem koledze jak miał chorego synka, teraz na szczęście już jest ok. Z braku pomysłu wpisze jakąś znaną organizację, ale czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.01.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 w stopce Megany jest prośba o pomoc dla dziecka - nie wiem czy Ich czy znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.01.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 (edytowane) w stopce Megany jest prośba o pomoc dla dziecka - nie wiem czy Ich czy znajomych Nie, nie ich. Stopka jest z zeszłego roku. Zresztą podpytam Gosię czy aktualne. Edytowane 18 Stycznia 2012 przez TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.01.2012 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Tomek czytasz mi w myślach czy co aż sie zajaknęłam juz dawno miałam wpisać sobie w stopke na FM jesli możecie to przekazcie tu to syn mojej kuzynki potrzeba ok.60000 na trzy operacje w hamburgu ale dają gwarancję na całkowitą sprawność http://www.paluszkipiotrusia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.01.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Załatwione. Jeśli masz z nimi kontakt, poproś aby na stronie dali dane w formie tekstowej - takie do kopiuj i wklej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.01.2012 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 ok dziękuję bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 19.01.2012 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 cześć Różnice między grubością paneli niweluje się różnymi grubościami pianek/mat pod panele a jeśli pod panelami jest podłogówka? Nie mogę dać za grubej pianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 19.01.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 a jeśli pod panelami jest podłogówka? Nie mogę dać za grubej pianki. Wtedy trzeba szukać innego rozwiązania Nie mam podłogówki u siebie i nie chce gdybać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.01.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 a może jesteś 2w1..... to może ja też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.01.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Kobiety... Było jeszcze jedno zdanie na końcu dobra, wezmę to do siebie i będę mieć dobry humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.01.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 a teraz o kuchni podoba mi się taki półwysep dobrze by oddzielał kuchnie od jadalni (bez płyty oczywiście) http://blackredwhite.ecpaper.eu/2011_new/#page=34-35 Kaśka, jakie są wymiary Twojej kuchni. jest gdzieś jej rzut? jak jest, to daj jeszcze raz na świeżo. bo tak bez obrazka to sie ciężko myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.01.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 a jeśli pod panelami jest podłogówka? Nie mogę dać za grubej pianki. Spireo, są takie specjalne podkłady z grafitem (?) pod panele na podłogówce. podobno nie stanowią takiej izolacji jak "zwykła" pianka. trzeba by spytać w jakimś fachowym sklepie, czy tej pianki można dać ciut więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.01.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 w sumie to teraz Wojtek się spiera z ojcem załozycielem czasami nawet ostro:) Tylko Wojtek nie mam "kompleksu ostatniego zdania" (za co go bardzo polubiłam:)) i dlatego "przegrywa". ja sobie przeczytałam komentarz do mojej wczorajszego niewinnego "trzeba się pocieszać" i spasowałam... po co komu takie dyskusje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 19.01.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Sama widzisz, lepiej aby mnie tam nie było Wracając do podłóg, w skrajnym wypadku można zrobić dodatkową wyrównującą wylewkę. Kolega tak majstrował, przy okazji usunął babole po dziurawym jastrychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 19.01.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 a jeśli pod panelami jest podłogówka? Nie mogę dać za grubej pianki. ale to chodzi o 1-2m2, w progu. Do przeżycia. Przy panelach drewnianych grubość posadzki nie jest 7-9, tylko 12-14, i też to jakoś funkcjonuje. TMK, aż żałuję, że poszłam spać Tatarak, strach pomyśleć, co by było, gdyby do wiadomej osoby przyszli Świadkowie Jehowy - zostaliby zagadani na śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 19.01.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Chociaż wyspana jesteś, a... grzeczne dziewczynki nie pokazują języka Uprzedzając odp. lubię niegrzeczne Świadkowie na koniec rozmowy przeprosiliby, wychodząc z nowymi książeczkami i nowym światopoglądem - niekoniecznie prawdziwym, ale bardzo dobrze i stanowczo umotywowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.01.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 w czterech wariantach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.01.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 a jeśli pod panelami jest podłogówka? Nie mogę dać za grubej pianki. wtedy się delikatnie szlifuje wylewkę od strony grubszego panela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 19.01.2012 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 no dorwałam się do netu poczytałam wpisy i wiecie co dajmy spokój w końcu to ojciec założyciel:) TMK padło pytanie o termin i miejsce spotkania?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts