Megana 08.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Kasiu, ja żartowałam, ale na grupie więcej osób czyta i może te opinie i propozycje komuś pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 08.04.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Kasia kafelki Sumawa w mieszkaniu przecudne (drogie były?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 09.04.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Dziewczyny tak sobie Was podczytuję.....Z ogrodzeniem wbrew pozorom sprawa jest prosta, wykonalna samodzielnie. Tylko trochę czasu i chęci i zaoszczędzone .... kilka tysięcy.... http://www.rabatka.pl/Montaz-siatki-ogrodzeniowej-poradnik,1.html Tak to się mniej więcej robi. Tylko do zalewania słupków warto użyć oprócz rzadkiego betonu trochę kamieni (wrzuconych w wykop) dla lepszego ustabilizowania słupków.Podmurówkę również można samodzielnie wykonać. Kilka desek szalunkowych, trochę cementu, piaski i wody....Trzeba oczywiście poszukać siatki, słupków, najlepiej gotowych itd. Przy ogrodzeniu o wysokości 1,50m - siatka 1,25m, słupki 2m. Siatkę u mnie można kupić do 10 zł za metr bieżący (nie wiem jak u Was), słupki to koszt 20-25 zł. Moim zdaniem najlepiej kupić siatkę tylko ocynkowaną i pomalować na dowolny kolor. Sam się zastanawiałem nad powlekaną, już gotową, ale pomyślałem sobie, że za jakiś czas, za kilka lat pcv może się zużyć, w sensie zacznie kiedyś odłazić. I jak wtedy "naprawić" ? Wymieniać całą siatkę ? A przy ocynkowanej raz na kilka lat odmalować i spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.04.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 dlaczego mój małż. takich rzeczy nie wie a może się ukrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 09.04.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 wie, wie... tylko daj mu szansę żeby sobie to uświadomił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 09.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Smacznego jajeczka i wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzacych Swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.04.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 uzgodnienie odbioru nieczystości stałych Kasiu, nam architekt mówiła o ciekłych, a nic nie wspominała o stałych hyyyy musimy zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.04.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wesołych Świąt http://img217.imageshack.us/img217/5461/kurczak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 10.04.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 to co robimy z tym ogrodzeniem, ile potrzebujecie siatki, podmurówki , słupków?Wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 10.04.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Wesołych Świąt.Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego.Mokrego dyngusa, smacznego jajka.I niech, te święta będą jak bajka http://img25.imageshack.us/img25/5725/mailgooglecom7671574.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.04.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Kasiu Wesołych Świąt http://www.systemc.pl/domek/kurcze.jpg Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego dyngusa i wspaniałych gości. Niech to będzie czas uroczy, życzymy miłej Wielkanocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.04.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 to co robimy z tym ogrodzeniem, ile potrzebujecie siatki, podmurówki , słupków? Wesołych świąt Aniu, Michał jeszcze dzwoni po paru miejscach, więc może jutro coś napiszę Pozdrawaim Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 11.04.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://www.kartki.wielkanocne.pl/images/image-4636649d0c18082adc1de28b26d9e5f8-478161_easter_bunnies.jpg Pisanych jojecek, wirzbowych bazicek, kiełbasy święconej, dużo krzanu do niej. Baby polukrzonej, kukiełki pieconej. Zmartwychwstanio w dusy i wiesny po usy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.04.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://img27.imageshack.us/img27/8579/nowyobrazb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 14.04.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Właśnie wróciłam, serdecznie dziękuję za życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.04.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Właśnie wróciłam, serdecznie dziękuję za życzenia. A gdzie bywałaś Kasieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.04.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ja na Świeta byłam u mamy, w ogrodzie już wiosna, wcale nie chciało mi się wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.04.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ja na Świeta byłam u mamy, w ogrodzie już wiosna, wcale nie chciało mi się wracać. Ja też mam już dość murów. Praca, dom i już wieczór, brakuje mi powietrza, a jeszcze dzisiaj zaczęłam chodzić na szkolenie przez 2 m-ce co czwartek i już mi kręgosłup wysiada od siedzenia na d......ie Posiedziałoby się w ogrodzie, powąchało maciejkę ( z lat dziecięcych, gdy jeździłam do babci na wieś, wieczorem po umyciu się i zgaszeniu światła, otwierałam okno i wąchałam maciejkę :) bezcenne wspomnienia.......................... ech rozmarzyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 16.04.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 witam po świętach,drzewka pięknie kwitną a maciejkę na pewno będę miała pod oknami kiedyś, uwielbiam jej zapach. Ja wróciłam do pracy ale kolano nadal boli i spuchnięte. Na działkę nie jeździmy, bo zakuwam do egzaminu, który mam 29.04 no i noga nie pozwala na wyjścia -koszmar.Kasiu u nas temat ogrodzenia przymarł - wszystko przez moją nogę i latanie po lekarzach. A Wy jak tam z blaszakiem, macie odzew. A z ogrodzeniem na czym stanęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.04.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 witam po świętach, drzewka pięknie kwitną a maciejkę na pewno będę miała pod oknami kiedyś, uwielbiam jej zapach. Ja wróciłam do pracy ale kolano nadal boli i spuchnięte. Na działkę nie jeździmy, bo zakuwam do egzaminu, który mam 29.04 no i noga nie pozwala na wyjścia -koszmar. Kasiu u nas temat ogrodzenia przymarł - wszystko przez moją nogę i latanie po lekarzach. A Wy jak tam z blaszakiem, macie odzew. A z ogrodzeniem na czym stanęło? Aniu, co z Twoją nogą??? Gdzieś mi umknął wątek Co do ogrodzenia to mamy namiary na firmę, która chce za siatkę bez podmurówki 50 zł/mb. Sami za to nie będziemy się brać, bo ani czasu, ani narzędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts