Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kaśki.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kij z tym, spróbuję za chwilę z nowszego kompa

co ze spotkaniem Beacie pasuje 28 od reszty brak wieści? czy brak info to dobry znak czy co?

małż będzie około 24:(

Kasia zaczyna mi być wszystko jedno tym z ikei nic nie brakuje

fronty kremowe

Edytowane przez Kaśka73

o to mi chodzi, no to teraz w polu do pisania posta klikasz sobie ikonkę obrazka, wybierasz ikonkę z obrazkiem, opcję dodania z komputera, otwiera się okno do przeglądania zawartości komputera, zaznaczasz tam ten plik jpg i fiuu go na fm. nie działa? masz mojego maila? to podeślij mi ten plik i ja wstawię :)

Przemek wrócił cały i zdrowy :) po wypadku nie lubię jak jeździ tak daleko

jako bonus dostarczył mi kuchenkę mikrofalową ma tyle funkcji że może kiedyś je wszystkie ogarnę

na swoje usprawiedliwienie że się nie odzywałam mam to że w piątek odwieźliśmy Anie do mojej mamy, a w sobotę Karolina wyjeżdżała na zimowisko i było wielkie pakowanie nie uwieżycie ile 15-latka potrzebuje rzeczy na tydzień

Pan elektryk szaleje na budowie wszystkie mechanizmy już zamontowane, tak jak uprzedzał w niektórych miejscach ściany leciutko podkute i albo to przykryje ramka albo poprawka malowania oczywiście wszystko pozamiatane więc podłogi ok

znalazłam jednego babola w górnej łazience przycisk od światła jest wewnątrz to jest do poprawy wolę przycisk przed drzwiami

radość z tu pstryknę a tam zgaszę ogromna bawiliśmy się jak dzieci, później jak dorośli u koleżanki na urodzinach 18:) x2

a w niedzielę byłam tu zresztą na sylwestra też tam byłam (foto)

było wspaniale jak zwykle, dużo śniegu ale tym razem jeździłam na nartach (trochę się bałam o kręgosłup ale jest ok)

134084_189217191094964_100000200548997_793526_318981_o.jpg