Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kaśki.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A mnie się otwiera :) - to tylko puste ściany z oknami, czyli baza dla mnie do działania :).

Czekam na info od Kasi odnośnie kolorów (frontów, blatów, ścian, podłogi) i preferencji (piekarnik w słupku, okap podszafkowy czy osobno, zlew z ociekaczem, itp.?)

Jutro pracuję, ale wieczorkiem zajrzę :).

Spirea kuchnia rodzi się w bólach to jest jedyne pomieszczenie na które nie mam pomysłu albo inaczej mam tyle pomysłów że na 10 kuchni by starczyło:)

Wojtek rozumiem że maila dostałeś?

Kasiu jeden skos tak tam planuję zlew i zmywarkę ale drugi też zostawić??? no i promocja by się przydała czemu nie, wiem ze była w grudniu ale moja doba czasami za krótka żeby się załapać teraz też nie wstrzeliłam się w materace świadomie ale musiałam odsapnąć

pierwszy raz w życiu ucieszyłam się że dzwonią z urzedu skarbowego ta radość ma wymierną wartość:):):)

ja ja dostałam wykaz osprzętu

schematy instalacji

płytę ze zdjęciami instalacji i się nie chwalę:)

mi ( i Spirei też) polecał berker kwadrat ze dobra jakość i cena nie zwala z nóg kupowaliśmy przez niego

mam już zamontowane tralala!!!!

teraz mam taki narożnik i właśnie gary w nim trzymam moze dlatego jestem taka wygimnastykowana......

ale chyba już młodsza nie będę trzebaby sobie ułatwiać

Edytowane przez Kaśka73

Po elektryce dostałam wykaz i rysunki (płyty nie dostałam :() Pokazywał nam wtedy Berkera, dał katalogi i zachwalał własnie jakość. Juz wtedy zdecydowalismy się na standardową wersję Berker B.Kwadrat. Potem chcieliśmy dobrać do ciemnych ścian ciemne włączniki, to polecił K.1. Jednak finalnie powiedział, ze Berker wprowadził teraz nowe kolory do serii B.Kwadrat i są akurat antracytowe (link do nowych kolorów wkleiłam w dzienniku). Bierzemy więc wszystko w jednej serii. Dzisiaj nam zamówił i mają być na piątek.