Kaśka73 23.01.2012 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 http://http://kitchenplanner.ikea.com/PL/UI/Pages/VPUI.htm?LoadDesign=84434b116aca4adc8e1c2ff668507b85&UIContext=Kitchen&IsSharedDesign=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 23.01.2012 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Wojtek już się poprawiam:( przepraszam za opóźnienie ale zeznania mojego męża w wiadomej sprawie są nie precyzyjne A TU LINK DO MOJEJ KUCHNI: http://kitchenplanner.ikea.com/PL/UI/Pages/VPUI.htm?LoadDesign=84434b116aca4adc8e1c2ff668507b85&UIContext=Kitchen&IsSharedDesign=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.01.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Wojtek już się poprawiam:( przepraszam za opóźnienie ale zeznania mojego męża w wiadomej sprawie są nie precyzyjne czyli dalej nic nie wiem:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.01.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Kaśka, mnie się ten link do kuchni nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.01.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 A mnie się otwiera - to tylko puste ściany z oknami, czyli baza dla mnie do działania . Czekam na info od Kasi odnośnie kolorów (frontów, blatów, ścian, podłogi) i preferencji (piekarnik w słupku, okap podszafkowy czy osobno, zlew z ociekaczem, itp.?) Jutro pracuję, ale wieczorkiem zajrzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 23.01.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 tu malutki rzut parteru, planuję zachować ten podział na kuchnię i jadalnię ale nie pasuje mi płyta i zlew po skosie może by chociaż płytę dać prosto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 23.01.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Kasia, planner ikeowski wyświetli kuchnię tylko na kompie, na którym projektowałaś. Musisz skopiować do Painta i zapisać w jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 23.01.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 tak wiem, to tylko puste ściany do planowania ale z wymiarami o takie chodziło ja tu spiskuję z julianną i czekam na opinie- sugestywne opinie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 24.01.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 a mi się właśnie ten skos podoba, bardzo oryginalnie mam nadzieję że IKEA na wiosnę szykuje jaką promocję z kuchniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 24.01.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 tak wiem, to tylko puste ściany do planowania ale z wymiarami o takie chodziło ja tu spiskuję z julianną i czekam na opinie- sugestywne opinie!!!! aaaa to rozumiem powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 24.01.2012 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Spirea kuchnia rodzi się w bólach to jest jedyne pomieszczenie na które nie mam pomysłu albo inaczej mam tyle pomysłów że na 10 kuchni by starczyło:) Wojtek rozumiem że maila dostałeś? Kasiu jeden skos tak tam planuję zlew i zmywarkę ale drugi też zostawić??? no i promocja by się przydała czemu nie, wiem ze była w grudniu ale moja doba czasami za krótka żeby się załapać teraz też nie wstrzeliłam się w materace świadomie ale musiałam odsapnąć pierwszy raz w życiu ucieszyłam się że dzwonią z urzedu skarbowego ta radość ma wymierną wartość:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 24.01.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 fajnie Wam Pan Mietek był u nas dzisiaj rano i będzie zamawiać osprzęt. A wybierałaś jakiś konkretny model czy Pan Mietek zamawia jakiś standardowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.01.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 płyty bym absolutnie nie dawała w takim narożniku. dostęp do garnków z tyłu to będzie masakryczna akrobatyka. a ja od p. Mietka dostałam od razu wykaz osprzętu. chociaż pewnie i tak przez niego kupimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 24.01.2012 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 (edytowane) ja ja dostałam wykaz osprzętu schematy instalacji płytę ze zdjęciami instalacji i się nie chwalę mi ( i Spirei też) polecał berker kwadrat ze dobra jakość i cena nie zwala z nóg kupowaliśmy przez niego mam już zamontowane tralala!!!! teraz mam taki narożnik i właśnie gary w nim trzymam moze dlatego jestem taka wygimnastykowana...... ale chyba już młodsza nie będę trzebaby sobie ułatwiać Edytowane 24 Stycznia 2012 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 24.01.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 no ja też dostała wykaz osprzętu i też myślę, że kupimy przez niego, bo pewnie taniej, dzięki za nazwę modelu, pooglądam sobie jak wygląda, a cenowo jak się wyszło za cały dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.01.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 a ja się głupia wyrwałam, że sobie sama zdjęcia porobię Gosiu- oglądałam tego berkera od niego i jest naprawdę fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 24.01.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Osprzętu elektrycznego i tak się nie odlicza w uldze, można brać przez P. Mietka. Ja akurat te rzecz kupowałam gdzie indziej (przez kogoś innego), ale całą elektrykę oczywiście brał on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 24.01.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 przewodów się nie odlicza? mimo zatynkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 24.01.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 same przewody tak, ale tu mówimy o osprzęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 24.01.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Po elektryce dostałam wykaz i rysunki (płyty nie dostałam ) Pokazywał nam wtedy Berkera, dał katalogi i zachwalał własnie jakość. Juz wtedy zdecydowalismy się na standardową wersję Berker B.Kwadrat. Potem chcieliśmy dobrać do ciemnych ścian ciemne włączniki, to polecił K.1. Jednak finalnie powiedział, ze Berker wprowadził teraz nowe kolory do serii B.Kwadrat i są akurat antracytowe (link do nowych kolorów wkleiłam w dzienniku). Bierzemy więc wszystko w jednej serii. Dzisiaj nam zamówił i mają być na piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts