Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kaśki.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja się głupia wyrwałam, że sobie sama zdjęcia porobię ;) Gosiu- oglądałam tego berkera od niego i jest naprawdę fajny.

Tatarak przyjrzyj się jeszcze pstryczkom z firmy Efapel- ładne perłowe wybarwienie

mają jeszcze w ofercie fajne pstryczki z ramką ze szkła, tak jak ten

http://img513.imageshack.us/img513/1589/efapelszko.jpg

lub ramka granitowa, piękne, ale to jest kosmos cenowy ;)

http://img534.imageshack.us/img534/9531/efapelkamie.jpg

w rzeczywistości to wygląda znacznie lepiej, no cóż mnie też nie przekonały ;)

Tatarak kiedy posadzki wylewasz? U nas hydraulik ma wejść na początku lutego, jak tylko się troszkę ociepli, położą rurki do podłogówki, dystrybucję gorącego powietrza do kominka no i wtedy wylewamy posadzki

Efapel z tymi drogimi ramkami jest bardzo ładny, ale ceny to poziom Berker K.1. Wolałabym juz ten K.1. Wariant podstawowy nie przypadł mi do gustu, przede wszystkim właśnie kolorystycznie. Miałam okazję gościć walizeczkę od Frankai, więc pooglądałam i poprzymierzałam. A poza tym warto pamiętać, że osprzęt w środku jest taki sam, płacimy więc więcej za wygląd. Tak mi przynajmnie tłumaczył elektryk. Własnie przed chwilą odpisałam komuś w komentarzach na blogu, że za różnicę z K.1 na całości mogłabym sobie kupić lodówkę albo łózko do sypialni ;)

gosia1611 za całość wyjdzie prawie 3.200+vat.... ja się przynajmniej takich kwot za pstryczki nie spodziewałam

Spirea ten piątek to będzie dłuuugi bardzo bo u mnie tez ma jeszcze działać, (czekamy na dostawę w hurtowni) nowe kolorki widziałam bardzo ładne, ale nie do mnie i całe szczęście bo już się zastanawiałam czy się nie pośpieszyłam z wyborem

Tataraczku czsami nie warto się chwalić, że umie się coś samemu (fotki instalacji):)

wojgoc to ja do Ciebie mailowałam jak mi się pochwaliłeś elektrykiem pamiętasz:)? i wysłałam Cię do Małgosi

ale z Twoim wcale tak źle nie poszło kokietujesz...

czy mam zrobić wywiad jak to jest z deskami bo mi nie napisałeś????

Megana jak miło Cię widzieć bardzo!!!

khb mnie się też różne rzeczy podobają jestem z tych ludzi co to mają "drogi gust" ale czsami trzeba powiedzieć pas

Madaleine ja jeszcze materiał (tablice kable różnicówk iitd) miałam z fakturą i 22%vatem ale już słyszłam, że jest inaczej

mam nadzieję że wszystkim odpowiedziałam jak coś to proszę się przypominać:)

a ja dzisiaj walczyłam ze stolarzem 2h meble kuchenne i szafy wnękowe i wiecie ja mam do tego chyba co raz mniej cierpliwości pora już pomieszkać

wojgoc to ja do Ciebie mailowałam jak mi się pochwaliłeś elektrykiem pamiętasz:)? i wysłałam Cię do Małgosi

ale z Twoim wcale tak źle nie poszło kokietujesz...

czy mam zrobić wywiad jak to jest z deskami bo mi nie napisałeś????

nie, nie dzieki za deski.

co do elektryka to szkoda słów - zza późno było na rezygnację i zapowiadało się dobrze...:no:

a skończy się chyba w sądzie:mad:

cze Neferka

ja też:( ale przejmuje się tylko ważnymi sprawami -nieodwracalnymi, okno rzecz nabyta, zastanawiam skąd oni wiedzieli że w tym jednym oknie jest zepsuta roleta 1 z 21 (ktoś z sąsiedztwa? z wykonawców?)

cały wic w tym że gdzie tu teraz kupić okno jezierskiego gdzie? nasz sprzedawca handluje z hekaplastem mam na oku jeszcze baumana Tatarak sobie go chwali on ma ewentualnie jezierskiego ale te ich terminy realizacji i bądź tu babo mądra

uuu... nie wiedziałam bo nic nie pisałeś, problemy z odbiorem czy co?

czemu się nie "pochwalisz" na wrocławskiej i fakt dawno GO tam nie widziałam

nie ma GO dokładnie od czasu, gdy spytałam wprost na forum, czy ktoś zechciałby PUBLICZNIE napisać, czy go poleca - bo na priva to dostałam z 5 listów z ostrzeżeniami. może mu to dało do myślenia? ;)

mnie to jakoś nie dotknęło no może tylko w tym sensie że to ktoś swój

wk..łam się tylko jak mi ubezpieczyciel uświdomił że moje ubezpieczenie tego nie obejmuje i naprawa na własny koszt :(:(:( ale nt ubezpieczeń mam złe zdanie od dawna ja nawet za wypadek samochodowy nie dostałam ani grosza

mam nadzieję że wszystkim odpowiedziałam jak coś to proszę się przypominać:)

a ja dzisiaj walczyłam ze stolarzem 2h meble kuchenne i szafy wnękowe i wiecie ja mam do tego chyba co raz mniej cierpliwości pora już pomieszkać

No to ja się przypominam :) - czekam na Twoje preferencje kolorystyczne i szczegóły odnośnie sprzętów (jak piekarnik - słupek?, okap- samodzielny czy podszafkowy?, ociekacz, ?) :). Czy mam rozumieć, że interesuje Cię kolor z inspiracji BRW?

A może już masz wszystko ustalone, skoro jesteś po rozmowie ze stolarzem? :)