Kaśka73 25.01.2012 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 no coś Ty? a jakie było uzasadnienie? moja siostra z pzu dostała bardzo ładne odszkodowanie, mimo że kwit polisy znalazła 2 lata po wypadku i dopiero wtedy zaczęła procedurę. sprawy w toku ale robia wszystko żeby nie wypłacić dupki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.01.2012 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 No to ja się przypominam - czekam na Twoje preferencje kolorystyczne i szczegóły odnośnie sprzętów (jak piekarnik - słupek?, okap- samodzielny czy podszafkowy?, ociekacz, ?) . Czy mam rozumieć, że interesuje Cię kolor z inspiracji BRW? A może już masz wszystko ustalone, skoro jesteś po rozmowie ze stolarzem? Pan stolarz to szafy ma zrobić kolory Boże jakie trudne pytanie bardzo podobaja mi się z ikei faktum lidingo, ale i ten kolor z brw olcha? też piekarnik mikrofalówka i kawiarka w lini mam z whirlpoola okap tu jeśli nie dam żadnych szafek wiszących to samodzielny ale czy to doby pomysł żeby bez wiszących szafek? to zdjęcie z brw to pomysł na oddzielenie kuchni i jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 25.01.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Kaśka, pilna sprawa z tym oknem? może jednak poczekać na Jezierskiego, zawsze to komplet będzie. W ogóle współczuję włamania, u nas na budowie wprawdzie nic, ale kilka lat temu w odstępie pół roku skradziono dwa samochody. Uczucie, że się było dłuższy czas obserwowanym - fatalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.01.2012 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 ja swoje okna kupowałam w lakbudzie teraz mają tylko hekaplast z nimi się znam serwis a w baumanie jestem "nowa" ale mają jezieskiego pytałam już jareko okna wizualnie takie same no detale dla znawców inne muszę pogadać w lakbudzie może mi zamówią ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.01.2012 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) tu zdjęcie kuchni w domu też w projekcie Damian myślę o takim właśnie układzie mebli???? Edytowane 25 Stycznia 2012 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.01.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Wojgoc, nie jęcz, wiesz dlaczego............................. Małgośka bez przesady - pierwszy raz wspomniałem w szerszym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 25.01.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ok Kasiu Pokombinujemy Przykro mi z powodu Twoich kłopotów . U nas sąsiadowi wyrwali wszystkie kable... spod tynku i wymontowali okna dachowe (8 sztuk) . Słów brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 25.01.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) Muszę przyznać, że Twoja kuchnia to dla mnie do tej pory największe wyzwanie . I niestety... raczej nie będziesz mogła dokonać zakupu w IKEA, ze względu na skośną ścianę i niewymiarowe narożniki (trzeba tu raczej zrobić zabudowę na zamówienie). Nie wiem też jak z wysokością okien, bo jeśli są u Ciebie faktycznie tak nisko, to szafki z Ikea mają chyba kilka cm więcej (licząc z blatem). W związku z powyższym wizualizacja przedstawia takiego połatanego Frankensteina , więc z góry przepraszam za wrażenia estetyczne. Starałam się uwzględnić Twoje preferencje i zasady ergonomicznego planowania, stąd najpierw jest lodówka (w domyśle side by side) potem blat "kanapkowy", w narożniku zlew, blat roboczy, płyta z samodzielnym okapem (obok u góry szafki na szklanki, kubki, itp) i blat do lepienia pierożków na półwyspie. Ten blat może być małym barkiem, aczkolwiek nie masz tam dużo miejsca na osobne stołki, to zawsze można odwrócić krzesło od stołu . Ciąg zamykają dwa słupki z piekarnikiem, mikro i ekspresem. Gdybyś /cie mieli jakieś sugestie zmiany, to daj znać . http://img853.imageshack.us/img853/649/kasia3h.jpg http://img72.imageshack.us/img72/8403/kasiapg.jpg http://img833.imageshack.us/img833/944/kasia4.jpg http://img19.imageshack.us/img19/728/kasia5f.jpg http://img687.imageshack.us/img687/6681/kasiasupki.jpg http://img163.imageshack.us/img163/8632/kasiarzut.jpg Aaa... teraz dopiero zauważyłam - ta dona szafka po prawej stronie płyty powinna się oczywiście otwierać odwrotnie Edytowane 25 Stycznia 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.01.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 jak dla mnie, Julianna rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.01.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 rządzi i to nieźle:)trochę mi szkoda że ikea odpada jakie Ci wyszło przejście? bo wygląda ok tu się bałam że będzie wąsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.01.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Kasiu, mam nadzieję, że niedługo się spotkamy, to pogadamy Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.01.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 też tak myślę co z Ryską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.01.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Zadzwonię do niej jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 25.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 jak dla mnie, Julianna rządzi Tatarak święta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 25.01.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Dziękuję Wam ślicznie za dobre słowo . Kasiu, jeśli pytasz o przejście między półwyspem a słupkami, to masz tam 1 m. To wystarczy do otwierania i obsługi słupków. Możesz jeszcze zmniejszyć półwysep albo o tę półeczkę na wino (ma 20 cm), albo ostatnią szafkę zrobić 60 (teraz jest 80). Trzymam mocno kciuki za powodzenie i piękny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 26.01.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 gosia1611 za całość wyjdzie prawie 3.200+vat.... ja się przynajmniej takich kwot za pstryczki nie spodziewałam Spirea ten piątek to będzie dłuuugi bardzo bo u mnie tez ma jeszcze działać, (czekamy na dostawę w hurtowni) nowe kolorki widziałam bardzo ładne, ale nie do mnie i całe szczęście bo już się zastanawiałam czy się nie pośpieszyłam z wyborem u mnie wychodzą podobne kwoty. Po części się spodziewałam, jak zaczęłam kiedyś sobie liczyć. Tych nowych kolorów niestety nie widziałam na żywo. W piątek mają tylko dotrzeć. Jeszcze nie wiem, kiedy będzie montaż. I współczuję z tyn włamaniem. Faktycznie, człowiek po czymś takim może wpaść w schizę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 26.01.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 (edytowane) A czy ta cena pstryczków to z montażem czy bez? Dostałyście może jakąś bardziej szczegółową wycenę od p. Mietka? Bo bym sobie też z chęcią taki kosztorys zrobiła, aby się potem nie zdziwić Edytowane 26 Stycznia 2012 przez gosia1611 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 26.01.2012 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 to cena bez montażu jakiejś bardziej szczegółowej wyceny nie miałam tzn. cena była w rozbiciu na pstryczki w/g listy osprzętu + osobno ramki (450netto:)) kontrolnie wyceniłam całość w najtańszym sklepie jaki udało mi się znaleźć i nie zauważyłam różnicymontaż jednego pstryczka 6zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 26.01.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 A mogę prosić o namiar na ten najtańszy sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.01.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Dziewczynki, z tymi pstryczkami, to dobrze byłoby zapytać waszych elektryków.Nasz zakupił nam pstryczki w dobrej cenie w hurtowni z którą współpracował, my pojechaliśmy wybraliśmy sobie i wzięliśmy fakturę na niego.Miał tam duży upust i wychodziło dużo taniej. Nie opłacało się czekać na zwrot VAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts