khb 30.01.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 khb z tym odbieraniem przez siostrę to raczej opcja "czasami" i to bardzo czasami:) mamy chyba podobną różnicę wieku miedzy dziećmi u mnie 6 lat i lekko nie jest jakie Ty masz doświadczenia? tu ukłon w stronę Spirei:) Tataraczku ja mam delikatną klatę ... dla kota mam już psikadło sprubóję przechytrzyć sierściucha wojgoc "czarownice" górą ale z nami "starymi" co się odwlecze... dużo ludzi trzeba dogadać terminy co z podłogą - Twoją jest jakiś wybór bo lekko straciłam wątek?! u mnie dzieci 13- Ola / 6- Mateusz przyznaję, że mimo różnicy wieku i płci dogadują się fajnie, Mati troszkę czuje respekt przed siostrą chociaż tekst do siostry "kobieto moje dinozaury atakują.... to nie wiem skąd podsłyszał chyba z przedszkola pierwsza próba z odbiorem z przedszkola też już była, próba była udana niestety dzieci wracały skrótem przez łączkę gdzie zostały zaliczone przez Mateusza chyba wszystkie możliwe kałuże a buty nadawały się tylko do utylizacji do nowej szkoły droga jest bardziej ruchliwa, to mnie trochę martwi ale będziemy próbować wszystkie możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 30.01.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) 1. jak zapytałeś to i to i to:) a po realizacji to nawet foto!!! 2. Karolina?! wiesz że to córka wodza=króla??? czy ma silny charakter bo moja bardzo:) już widzę jutro te wpisy w dzisiejszych czasach 4 dzieci 3. jeszcze troszke i 4 z przodu w zwiazku z tym zmykam spać bo mi sie zmarszczki zrobią albo co... khb to prawie tyle co u mnie i u Wojtka bo 6 czy 7 lat to wszystko jedno po miedzy moimi pannami walka ale podjazdowa no i sadząc po wieku dzieci to witaj w klubie 35+ Edytowane 30 Stycznia 2012 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.01.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 1. http://www.finishparkiet.com.pl/cmf/index.php a dealera Ci podam jutro - jak dogadam ostateczne zasady kupna,2. z dogadywaniem się 15latki z 9latkiem bywa delikatnie mówiąc trudno3. kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.01.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Hej Kasiu:). Wpadłam na moment, ale widzę, że z kuchnią to już chyba pozamiatane;). Julianna odwaliła kawał dobrej roboty! Jeśli moje zdanie Ci jakoś pomoże, to najbardziej podoba mi się(i chyba tylko;)) pierwsza wersja:). Jest bardzo wygodna i ergonomiczna:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 31.01.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 1. jak zapytałeś to i to i to:) a po realizacji to nawet foto!!! 2. Karolina?! wiesz że to córka wodza=króla??? czy ma silny charakter bo moja bardzo:) już widzę jutro te wpisy w dzisiejszych czasach 4 dzieci 3. jeszcze troszke i 4 z przodu w zwiazku z tym zmykam spać bo mi sie zmarszczki zrobią albo co... khb to prawie tyle co u mnie i u Wojtka bo 6 czy 7 lat to wszystko jedno po miedzy moimi pannami walka ale podjazdowa no i sadząc po wieku dzieci to witaj w klubie 35+ dobry rocznik 1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.01.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Kaśka - ja Cię niniejszym zapraszam na swoją budowę a w uprzedni weekend to był zlot wiedźm krótszych stażem na forum (nooo Madeleine i Spirea ciut psują statystyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.01.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Tataraku,jakie statystyki masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.01.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 w zwiazku z tym zmykam spać bo mi sie zmarszczki zrobią albo co... z tym spaniem to ostrożnie! widziałaś, jak ostatnio wygląda Ewa Minge? i ona twierdzi, że to dlatego, że się wysypia! no to ja sobie chyba zacznę budzik ustawiać na pół godziny wcześniej - tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.01.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Tataraku, jakie statystyki masz na myśli? statystyki długości stażu na fm- Ty, ja i Gosia mamy zdecydowanie krótszy niż Spirea i Madeleine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 31.01.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) właśnie sobie policzyłam jestem na forum od 2006 czyli 6 lat (to straszne:)) Rasia co ty tak delikatnie ja tu kopa potrzebuję Wojtek myślałam że ujawnisz ile to 35+? A to Twoje starsze dziecię to gdzie chodzi do szkoły? Kasia to huczna impreza urodzinowa się szykuje, super!!! Tataraczku obstawiam że jesteś 30+? za zaproszenie dziekuję! i pewnie skorzystam ale jak się ociepli, i zapraszam również a jeśli mam wyglądać jak EWA M to od dzisiaj śpię 5 godzin na dobę (przeraziłaś mnie) a taka była kiedyś ładna z niej kobieta Edytowane 31 Stycznia 2012 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.01.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 nieważny wiek;) - ważne na jaki wiek się sama czujesz. moje dzieciaki chodza do szkoly tutaj - www.eeb1.be - na co dzien tutaj mieszkamy. uroda, tak samo jak gust, trudno oceniać - jak dla mnie P. EM bardziej straszy niż świeci kobiecością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 31.01.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 z tym spaniem to ostrożnie! widziałaś, jak ostatnio wygląda Ewa Minge? i ona twierdzi, że to dlatego, że się wysypia! no to ja sobie chyba zacznę budzik ustawiać na pół godziny wcześniej - tak na wszelki wypadek dlatego tak mało śpię zarejestrowałam się na forum przy pierwszym podejściu do szukania działki, ale chyba przez pierwszy rok raczej się nie udzielałam. Co do zlotu, to przypominam, że wziął się stąd, że Wojgoc zaprosił na oglądanie w moich komentarzach, a potem poszły za ciosem budowy w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.01.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 od pierwszej chaty do ostatniej rozrzut co prawda 20km, ale zawsze to można nazwać okolicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 31.01.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 od pierwszej chaty do ostatniej rozrzut co prawda 20km, ale zawsze to można nazwać okolicą najbliżej to ja mam do Spirei:) rzut beretem zmykam trzeba by popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 31.01.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 a to gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.01.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Kaśka - 30+, by nie rzec -40 mówisz, że widok Ewy M. tak na Ciebie działa? ok, niech pomyślę... ona powiedziała, w jednym wywiadzie, że tak "ładnie" wygląda, bo się ociąga od pewnego czasu z zamówieniem mebli kuchennych. i jak? Wojgoc - ona wszystkich straszy, musisz chyba wrócić i doczytać dokładnie Spirea - tak sobie właśnie tłumaczyłam te Twoje posty o każdej porze dnia i nocy - wszystko dla urody! Co do zlotu - co nie?Wojtek wszystko nakręcił, a potem powie, że MYŚMY Kaśki nie zaprosiły! mógłby chłopak iść w dyplomację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.01.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 właśnie sobie policzyłam jestem na forum od 2006 czyli 6 lat (to straszne:)) Rasia co ty tak delikatnie ja tu kopa potrzebuję Kopa, to Ci z przyjemnością zafunduję, jak w Twoich okolicach wyląduję Czytając jakie z Was młode Laski nabrałam przekonania, że kuchnia już zamówiona i wybory pozamiatane... Pamiętaj jedno: dużo się w niej dzieje, sbs, skośna ściana, barko-stolik... meble muszą być jak najprostsze;) Jaki blat wybrałaś? C czego? Pewnie było, ale nie mam siły wracać się naście stron wstecz:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.01.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Co do zlotu - co nie?Wojtek wszystko nakręcił, a potem powie, że MYŚMY Kaśki nie zaprosiły! mógłby chłopak iść w dyplomację. wszak w tym samym terminie Kaska organizowała konkurencyjny zlot starej wiary grupy wrocławskiej. co do dyplomacji:rolleyes:- każdy Polak w Bru wie, że jak Francuz nagle ustepuje w negocjacjach, to trzeba się czym szybciej ewakuować z rozmów, bo znaczy, że ma jeszcze wiekszy biznes w tym. Tylko nasz "WÓDZ" od 5lat nie zrozumiał tego:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 01.02.2012 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 jestem nie mogłam sie dzisiaj zwlec z łóżka... za żabojadami nie przepadam zawsze z tym swoim wielkim szykiem nie dotrzymują słowaspokojnie z tym spotkaniem w sobotę byłam po za wrockiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 01.02.2012 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 sprawa kuchni co dzień ciut do przoduszafki jasne nie białe beż krem jaśmin lakierowane odpadają blaty pomysł jest na drewno lub granit ale to po montażu kuchnipoproszę juliannę o wizualizację jeszcze jednego układu Rasia okolice mamy wspaniałe bardzo zapraszam Tatarak wizja ewy m. działa przyśpieszająco słowo:) (zobacz baterie kludi)Spirea Kiełczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts