Megana 16.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ania Klepka A tak przy okazji Aniu, założyłabyś sobie chociaż komentarze, żeby można było z Tobą podyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 16.04.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 właśnie mam ochotę założyć dziennik i komentarze, tylko jeszcze nie czytałam jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 16.04.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 mam uraz kolana po wizycie na działce, po plewieniu truskawek.woda w kolanie, obrzęk i teraz chodzę o kulach. w poniedziałek idę na usg kolanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.04.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 właśnie mam ochotę założyć dziennik i komentarze, tylko jeszcze nie czytałam jak to zrobić To nie nie opitalaj się, tylko ZAKŁADAJ :) Ja sama tego nie robiłam, to Ci nie jestem w stanie pomóc założyć, ale w działce dzienniki ( Michał mi tu podpowiada) jest temat jak założyć dziennik. Chętnie poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.04.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Aniu to straszne Kasiu Ty mi pisz co z tym garazem Twoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 16.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Aniu Pan Bóg mnie pokarał, bo ja w niedzielę zamiast przed ołtarzem klęknąć to na działkę pojechałam drzewka przycinać itp.Wywodzę się ze służby zdrowia, ale przekwalifikowałam się i teraz biegam od gabinetu do gabinetu (bo ze mnie nie jest domator i to siedzenie w domu to koszmar) bo na nfz długie oczekiwania. A tak bym miała od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 mam uraz kolana po wizycie na działce, po plewieniu truskawek. woda w kolanie, obrzęk i teraz chodzę o kulach. w poniedziałek idę na usg kolanka No to się załatwiłaś :( biedactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.04.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Aniu Pan Bóg mnie pokarał, bo ja w niedzielę zamiast przed ołtarzem klęknąć to na działkę pojechałam drzewka przycinać itp. Wywodzę się ze służby zdrowia, ale przekwalifikowałam się i teraz biegam od gabinetu do gabinetu (bo ze mnie nie jest domator i to siedzenie w domu to koszmar) bo na nfz długie oczekiwania. A tak bym miała od razu. Ania, przechodzimy do mnie do komentarzy, bo nas zaraz Kasia pogoni Ja też nie umię siedzieć w domu, moja mama ma 76 lat a nie usiedzi w domu, działka, roślinki to jej życie i pewnie umrze w biegu. Nie mozna jej przystopować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.04.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 chyba mam pomroczność jasną dopiero zauważyłam że byłyscie u mnie i teraz już wiem co u Was pisałam do Was na priwa bo wydawało mi się że ucichło ania klepka bardzo mi przykro życzę powrotu do formy Megana prześlę ci namiar na montaż ogrodzeń, co za kursik robisz? anjamen z blaszakiem to jest tak że mi podkupili upatrzony (700) i szukam na nowo więc jakbyś coś słyszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 17.04.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 dzieki za życzenia,Kasiu ja też chce namiar na ogrodzenia, a materiały budowlane już kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.04.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ania pisałam na priva Znikam jadę balować córcia ma 12 urodziny wrócę w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 17.04.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Kasia napisalam ci na priv. z tym garazem blaszanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.04.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Megana prześlę ci namiar na montaż ogrodzeń, co za kursik robisz? Prześlij namiary Kurs to "Ewidencja i rozliczenia podatkowe", coś trzeba robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 21.04.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ale mam dzisiaj dzień cała masa spraw znikam bo się spóźnię wpadnę wieczorkiem wszystkich pozdrawiam i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 28.04.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 no odkopałam komentarze roboty mam jak głupia, a chyba wezmę jeszcze jedną fuchę (może dam radę), z Anią jeżdżę dalej na rehabilitację, kosztorys się robi, do architekta jutro, mam kierownika budowy tzn. sam się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 no odkopałam komentarze roboty mam jak głupia, a chyba wezmę jeszcze jedną fuchę (może dam radę), z Anią jeżdżę dalej na rehabilitację, kosztorys się robi, do architekta jutro, mam kierownika budowy tzn. sam się znalazł Kasiu, widzę że do przodu gnasz, super. Kierownik znalazł Cię sam ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 29.04.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 KB no tak sam się znalazł to znajomy męża, sam zagaił myślałam ze może budować by chciał, ale nie bo ma dużą budowę a u nas będzie KB pooglądał projekt miał fajne spostrzeżenia, pochwalił nasz strop o który tak się martwiłam bo wszyscy mają terivę, no pożyjemy zobaczymy, żeby nie zapeszać...byle do przodu. teraz ekipa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 , pochwalił nasz strop o który tak się martwiłam bo wszyscy mają terivę, no pożyjemy zobaczymy, żeby nie zapeszać...byle do przodu. teraz ekipa??? Kasiu, to pochwal się tym stropem, bo my też chcemy terivę, w projekcie mamy za lekki strop, a ma to być docelowo poddasze użytkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.04.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Tu jest sekator, Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 29.04.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 tak mamy w projekcie strop filigran i trochę osób mi odradzało, żweby zmienić na terrivę, ale chyba nie zostawimy jak jest, byle dożyć do jutra i znikam tralala.... mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts