Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kaśki.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to cena z montażem:)

wyceniałam ją jeszcze w bingo była droższa o 1 tys. w wersji bez bajerów

jeśli szukasz alternatywy to hormann w irga

z pytań nie budowlanych gdzie można zrobić imprezkę na 15 osób (obiad kawa ciasto) żeby było czysto smacznie miło w okolicach rynku???

Edytowane przez Kaśka73

... z pytań nie budowlanych gdzie można zrobić imprezkę na 15 osób (obiad kawa ciasto) żeby było czysto smacznie miło w okolicach rynku???

Kasia, określ się, czy ta imprezka to odzieciowana, czy tylko dorosła :) Nawet ja, nie z waszej krainy, wiem, że u Was Rynek wypchany możliwościami, tylko nie każde miejsce pasuje dla dzieci :)

... impreza dzieci, my i dziadkowie:)

Słyszałam o jednym takim, ale nie na Starówce. „4 Pory Roku” chyba na Jaracza, nad Odrą jakieś 10 minut samochodem z okolic Rynku. Podobno Restauracja się dzieci nie boi i nawet zabawki dla nich mają. Jedzenie naturalne, a dzieciakom wolno wejść nawet do kuchni. Mówiła mi o tym dziennikarka z Mamo to ja.

Tu namiar na pana od bramy garażowej Tomasz Urbańczyk 668 156 691 "Osiński i syn" brama full wypas z dodatkowymi ryglami na pilota (i klamka ale to zupełnie zbędne tyle ze ładna) brama EUROFLAIR-ISO 2375x 2125 - 4.499;)

I ja też skorzystam, w poniedziałek z samego rana dzwonię, żeby mi Tatarak nie wykupił, karamba!

Jak przyoszczędzę jeszcze na tej bramie, to mój mąż zapomni o tym, ile generalnie kosztuje normstahl...

:)

Dzięki! Będę meldować o postępach.