Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kaśki.

Recommended Posts

Czy ja dobrze widzę na zdjęciu? Ten pierwszy stopień jest niższy od pozostałych?

Jeśli tak, to nie masz wyjścia, musisz go poszerzyć w przód, bo będziecie się na nim potykać jak na podwójnym progu. A skoro poszerzać w przód to i na boki też.

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasia,

musiałabym sie u Ciebie pojawić, żeby zobaczyć jaki kolor ścian by pasował. Mogę przyjechać po świętach?:rolleyes:

A jesli już o tym mowa to życzę Tobie i wszystkim, którzy do Ciebie zaglądają, a nie mają własnych dzienników Wesołych Świąt Wielkanocnych

http://foto0.m.onet.pl/_m/5849ee7c8584e7ecd887980d0c8536d4,21,19,0.jpg

wklejam żeby nie zgubić, cały czas zastanawiam się nad schodami, mam problem z pierwszym stopniem czy zrobić go innego? czy nie kombinować

na tym zdjęciu z linku są podobne schody o jakie mi chodzi takie dywanowe

na fotce taki pomysł z większym zapraszającym stopniem

i schody w realu

są jakieś opinie???

http://www.sks.pl/schody/klasyczne.htm

Kasia jak dla mnie te schody z prawej

a wiesz, co mnie wkurza? meble powinny kosztować tyle, ile są uczciwie warte, a nie bajońskie kwoty dlatego jedynie, że zaprojektowała je jakaś włoska firma :(

jakbym miała na meble kuchenne 50 tys to i tak bym sobie chciała je kupić w przyzwoitej cenie, a za resztę wolałabym wybudować studnię w jakieś biednej wiosce w afryce. bo to jest normalnie nieprzyzwoite: meble kuchenne za 100 tys, torebka czy buty za 20 tys. nieprzyzwoite i już :(

Cześć Dziewczęta:-)

Też widziałam tę kuchnię naocznie i jest śliczna, ale tyle pieniędzy:jawdrop: Szok!!! Ja wyceniłam swoją kuchnię na 10 700 ( same meble). To na razie najtaniej ze wszystkich dotychczasowych wycen i mąż już zaczął mrugać zielonym światłem, także może w końcu zrobimy tę nieszczęsną kuchnię ;)

Dorzucę kwiatuszek :)

Możecie GO kupić jeszcze przez 10 dni ;) na allegro.

Nie wiem, śmiać się... ?

Firma BIZ ze Świebodzic oferuje WANNĘ WOLNOSTOJĄCĄ ZŁOTĄ za jedyne 14 900 zł. bez hydromasażu i złota wewnątrz.

Dopłata: za „złoto" w środku wynosi – 1 476 Euro; za masaż powietrzny – 3 490 Euro; za hydromasaż – 3 790 Euro; oświetlenie podwodne – 369 Euro.

Wannę można zamówić w każdym kolorze RAL oraz z różnymi dekoracjami nawet kryształami SWAROVSKY.

Czas oczekiwania na wannę ok. 4 tyg.

Gold_bath(BIZ)-02.jpg Gold_bath(BIZ)-03.jpg Gold_bath(BIZ)-01.jpg

http://allegro.pl/biz-wanna-wolnostojaca-zlota-hydromasaz-swarovski-i2263393177.html

Wiecie ile kosztuje korpus szafki kuchennej np. w IKEA ?

No, więc narzeczony mojej córki zatrudnia na stałe w swojej firmie stolarza. Ów stolarz właśnie zaczął robić szafki kuchenne do kuchni w domu mojej córy i jej narzeczonego. Korpusy są z białej płyty MDF i... materiał na 80cm z szufladą do segregacji pod zlewozmywak kosztował niecałe 20 zł. No comments ;)