Kaśka73 11.04.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 ta cudowna kuchnia już została sprzedana +- 35.000 (są też inne z tego samego sklepu gdyby któraś ewentualnie była zainteresowana;)) Spirea cena była bez agd i dlatego szok był większy pestka56 fajny kształ ma TA wanna ale złoto mi nie pasuje Tataraczku więc dzisiaj sobie przypomniałam i folia jest potwierdzam a rurki to ja mam z kan-therm (a Ty chciałaś z wavin???) namierzyłaś hurtownie dla detalistów Magda34 co to za firma od kuchni? aktualności: przyznam się Wam że ja dzisiaj też poszalałam kupiłam w końcu wc do łazienki z v&b ale starałam się naprawdę za jak najmniejszą cenę pół dnia dzwoniłam również do DPD w sprawie przesyłki i szczerze niech ich gęś kopnie pełny luz nikt nic nie wie wisiałam na linnii po 15 minut w końcu jak się wydarłam że to niemożliwe że kurier mnie dzisiaj nie zastał bo jestem uziemiona w domu (Ania chora ale i tak sukces była zdrowa 3 miesiące) to po godzinie dostałam przesyłkę schodziarz umówiony na podpisanie umowy 13 w piątek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.04.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Kasia, a co jest z tym najniższym stopniem u Ciebie? Na zdjęciu wygląda jakby niższy od reszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.04.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 A wanny oni mają też takie klasyczne z czarnego granitu na żeliwnych łapach. Te mają klasę i cena niższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.04.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 stopień to taki "prezent" od majstra i KB tak sobie dobrze wyliczyli wysokość i wylewkarza ten ostatni po pomiarach dodał od siebie 2 cm mało nie padłam z wrażenia ale było już za późno mam czas na decyzję co z tym stopniem do piątku celujemy w taką barierkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.04.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Bardzo ładne Ale ze stopniem jest problem. Moim zdaniem nie masz wyjścia i musisz ten stopień poszerzyć w przód i to na co najmniej podwójną szerokość, bo będziecie się inaczej potykać, albo „spadać”. KOCHAM majstrów miłością pierwszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 11.04.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 O widzę, że jest zainteresowanie na mebelki kuchenne:-) Wyślę na priv, żeby nie było, że tu reklamę rozpowszechniam;) Robili kuchnię dla osoby niepełnosprawnej (u mnie pod linkiem Mieszkanie bez barier) i bardzo ładnie wyszło. Jak będzie w użytkowaniu? Zobaczymy:-) Póki co mnie się podoba i bez obaw zamierzam zlecić im wykonanie swojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.04.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Magda, już to u Ciebie wcześniej oglądałam. Widać staranne wykonanie i pomysł ładny. A ten blat z podcięciem i wysuwana dodatkowa powierzchnia do pracy SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.04.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 TO mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 11.04.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 pestko oprócz tego wyciąganego blatu górne szafki są otwierane i zamykane automatycznie. Niestety te bajery znacznie podnoszą cenę mebli:-( Ale w tym przypadku siła wyższa, trzeba było jakoś umożliwić korzystanie osobie na wózku z tych szafek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.04.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Magda dziękuję dostałam namiary, powiedz już masz czas czy jeszcze jesteś zajęta no i czy mam gratulować Pesteczko a narysujesz mi w wolnej chwili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.04.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Magda, oświeć mnie – osoba na wózku, mimo bajeru z otwieraniem, musi mieć kłopot z sięganiem do tych wiszących szafek. Wiem coś o tym, bo mam 158 cm wzrostu i wiszące szafki kuchenne zawsze były dla mnie problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.04.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Dziś padłam od pracy ogrodniczej i zaraz idę spać, ale rano siadam do rysowania dla Ciebie i Wojgoca, który już pewnie chętnie powiedziałby coś na temat mojego spóźnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 11.04.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) Magda, oświeć mnie – osoba na wózku, mimo bajeru z otwieraniem, musi mieć kłopot z sięganiem do tych wiszących szafek. Wiem coś o tym, bo mam 158 cm wzrostu i wiszące szafki kuchenne zawsze były dla mnie problemem. pestko, pod płyta kuchenną, kawałkiem blatu roboczego i zlewozmywakiem nie ma szafek, także osoba niepełnosprawna normalnie sobie wjeżdża nogami pod blat w tym miejscu i może sięgnąć do szafki. Tak to sobie wymyśliłam, a Panowie zrealizowali:-) Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.04.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Domyśliłam się, że po to jest to wcięcie pod blatem. To jest świetny pomysł nawet dla osób sprawnych. Pytam, bo ja przy moim wzroście mam problem na stojąco, żeby sięgnąć na wyższą półkę w standardowo umieszczonej nad blatem szafce. Czy w tej kuchni szafki wiszą niżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 11.04.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Domyśliłam się, że po to jest to wcięcie pod blatem. To jest świetny pomysł nawet dla osób sprawnych. Pytam, bo ja przy moim wzroście mam problem na stojąco, żeby sięgnąć na wyższą półkę w standardowo umieszczonej nad blatem szafce. Czy w tej kuchni szafki wiszą niżej? Tak, tak, oprócz tej wnęki szafki wiszą nad blatem 55 cm, wtedy spokojnie sięga ręką do tych niższych półek:-) Kasia, pisz kiedy mogę przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.04.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Dzięki Magda To trudne zaprojektować mieszkanie tak by osoba niepełnosprawna mogła z niego bez przeszkód korzystać. Pięknie Ci się to udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.04.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Magda jestem uziemiona Anie mam chorą ale w przyszłym tygodniu jak najbardziej, co to za kolor ścian w tym mieszkanku bez barier??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.04.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Kaśka - ta poręcz jest zajefajna rurki będziemy kłaść Wavina, chyba raczej nie chcemy "mieszać systemów"... wiesz, to by było takie n-i-e-p-r-o-f-e-s-j-o-n-a-l-n-e ;) Magda - ja też chcę namiary na panów od kuchni. a - mam już dziękuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.04.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dziękuję pestko Przy wc, łazience i kuchni miałam wolna rękę więc starałam się wczuć w sytuację takiej osoby i wyobrazić sobie jak Ona funkcjonuje, jednocześnie wziąć pod uwagę fakt, że będzie mieszkać z córką, która jest sprawna. Mieszkanie miało być, że tak powiem "dwu-funkcyjne" @Kasia Nie ma sprawy, daj znać kiedy będziesz miała chwilę, to wpadnę. A z kolorów w mieszkaniu pamiętam, że w kuchni i przedpokoju jest dekoral - klasyczny alabaster (na ścianie wygląda ślicznie, jest to taki jasno żółty wpadający w popiel); w pokoju z tapetą to dulux - pastelowa orchidea. Nie pamiętam jaki kolor jest w pokoju z balkonem, ale na 100% coś dekorala (coś brzoskwiniowego chyba?) @Tataraczku, Kasiu wycena moich mebli zawiera meble w białym połysku z uchwytami frezowanymi. Zabudowa typu szafki górne i dolne na długosci 250 cm +3 slupki. W tym tylko dwie szafki z szufladami, pozostałe szafki otwierane w bok bez zbajerowanych zawiasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.04.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Magda - a jaki blat do tego planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts