Kaśka73 12.04.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Magda właśnie ten kolor z dużego pokoju podoba mi się bardzo i tak mi się zdaję że do mojej ściany z łupka by pasował potrzebuję coś neutralnego i ciepłego i żeby to nie był żółty ma się te wymagania;) jestem otwarta na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.04.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 @Moniko, zastanawiam się nad droższym blatem (z kwarcogranitu). W tej chwili mam wyceniony blat z rausolidu w kolorze białym. Cena 2800 na 250cm. Jeszcze się nie zdecydowałam, ale mam nadzieję, ze uda mi się zbić nieco cenę @Kasia, no właśnie z tym kolorem nie pamiętam, bo było małe zamieszanie. Najpierw było pomalowane szyfonowym beżem dekorala, ale Inwestorce się nie widział, bo był dla Niej "za kamienny i smutny". I teraz nie pamiętam, ale się dowiem, nadal Ja widuję Edit: w sprawie przyjazdu to wstepnie jesteśmy umówione na przyszły tydzień i sie zdzwonimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.04.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Kasia, dostałam olśnienia. Już wiem jak było: pastelowe coś tam poszło do trzeciego pokoju, którego nie ma zdjęciach, a w pokoju z balkonem jest biała czekolada duluxa:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.04.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Magda a poprostu z granitu znam 2 hurtownie mają duży wybór w jednej zamawiałam parapety w drugiej łupek (aktualnie zakochałam się w czekoladowo-brązowym ale jeszcze nie wiem czy będzie pasował)ceny mkw już od 600 ps Tataraczku mają nawet w odcieniu fioletu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.04.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Zastanawiałam się też nad granitem, ale zniechęca mnie do niego zimna powierzchnia kamienia. Bardzo podoba mi się też biały marmur carrara. Zobacze jeszcze. najpierw muszę przygotować kuchnię do montażu mebli, czyli ją trochę zdemolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.04.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 zastusuj może ten chwyt z reklamy jakiegoś banku wpuść tam kota i psa i poczekaj na rozwój wypadków:) marmury też mają i onyksy wymyśliłam sobie właśnie że potrzebuję takiego koloru "bazy" który będzie pasował do poszczególnych pomieszczeń które będą w odcieniach pomarańcz, brąz, czerwień, zieleń zawsze tak jakoś wychodzi że nigdzie nie pasuje mi mój ulubiony niebieski to dziwne chyba powinnam mieć basen;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.04.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Kaśka, niebieski do sypialni Mam zawsze te same problemy z kolorami. Rysuję Twoje schody. Wezmę na ścianę te białą czekoladę duluxa i pokombinuję jeszcze z przekolorowaniami. Magda, ta carrara to dopiero LÓD w czystej formie. Chcesz to na blaty? Jest taki specjalny carraryjski, który jest używany na blaty rzeźnicze. Wiem bo zaprzyjaźniony rzeźbiarz robił kiedyś pomnik na grób na Powązki warszawskie. Zamówił blok białej carrary we Włoszech. Przywieźli piękny, tyle że rzeźbienie okazało sie katorgą i trwało w nieskończoność , ale pomnik jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.04.2012 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 pesteczko rysuj na tym zdjęciu z niedokończonym łupkiem;) ja osobiście nie lubię marmuru mam skojarzenie że jest wyniosły jak napisałaś o rzeźbieniu w marmurze to przypomniałam mi się "udręka i ekstaza" irvinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.04.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 no pięknie, jeszcze się z bramą nie ogarnęłam, a tu się szykuje mordęga z blatami do kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.04.2012 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 blaty do kuchni to pikuś Tataraczku kolor ścian podłogi parapetów drzw wewnętrznych zewnętrznych no i jak zadowolić wszystkich i nie zrobić pisanki to jest wyzwanie no i jeszcze żeby nie oszaleć uff...ale lubię swój domek;) powtarzam to sobie i pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.04.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 aaaaaa! (musisz mnie straszyć? musisz?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.04.2012 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 ja Cię nie straszę motywuję do walki;) wypatrzyłam piękne odcienie trawertynu chyba mam plan na kominek ecru i brązowy jest piękny nawet nie wiedziałam że taki istnieje http://www.berg-studiokamienia.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=98&Itemid=230 żeby jeszcze wkłady kominkowe nie kosztowały tyle to bym już robiła a tak to jedna z tych rzeczy które zrobimy kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.04.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 To u mnie w łazience – ciągle nie ma kiedy dokończyć – to kremowo-beżowy trawertyn z bambusem. Trawertyn – boski kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.04.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Na tej stronie z linku trochę kolory przekłamane - zbyt różowo. Grafik się nie popisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.04.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Spirea, ale ta wycena nie obejmuje AGD, tylko meble, blat, zlew i baterię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.04.2012 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 widzę że teraz jesteś pod wrażeniem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.04.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Kasia, Twoje schody w moim wydaniu Będzie 5 postów, bo są w dwóch kolorach bambusa, do tego 10 kolorów duluxa (opisane w nazwach plików) i jeszcze dwie kombinacje ścianki pod stopniami. Razem 24 kombinacje. Najniższy stopień jest poszerzony. Wygląda na pokaźny w tej perspektywie, ale jest tylko 2 razy głębszy od pozostałych. Jego głębokość powinnaś ustalić empirycznie. Ja bym zwyczajnie poukładała deski markując kształt i wielkość. Balustradę zaczęłabym od 3 stopnia. Wtedy schody będą wyglądać lżej i nowocześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.04.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Teraz te same wersje, ale z ciemniejszym bambusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.04.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.04.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts