Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kaśki.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ech, jak już zrobiłam jedno, zmienianie kolorów to drobiazg. Dzięki :)

Też najbardziej mi się podoba orzech. No, jeszcze próbowałabym wykończenia łupkiem, ale to trzeba by spróbować zobaczyć z całością schodów.

A co sądzisz, Magda o tych dwóch dolnych stopniach? Narysowałam taki poszerzony, bo on jest niższy od reszty – to niebezpieczne i źle będzie wyglądało jak się zostawi bez jakiegoś maskowania.

Zobaczymy co powie Kasia :)

no to po kolei:

umowa z panem stolarzem podpisana (próbek kolorów nie widziałam zamomniał wrr..) schody powinnam mieć gotowe za 6 tygodni wiele szczegółów jest nie dogadanych ale będą przymiarki w trakcie i konsultacje

na weekend byliśmy u mojej mamy (nie uprzedzam o wyjazdach na forum, żeby nikogo postronnego nie kusił mój domek pozostawiony samotnie takie czasy) wyjazd był udany hucznie świętowaliśmy urodziny i imieniny mojego Przemka i 15-stkę Karoliny tort autorstwa mojej mamy pyszny

w związku z przygotowaniami Ani do komunii dostałam rozpiskę spotkań na cały miesiąc i mamy zajęte wszystkie środy i piątki do końca maja a tydzień przed to nawet dzień w dzień

a ja zaczynam kolejną porcję rehabilitacji więc będę tak się miotać ma to oczywiście też i taki skutek że malowanie domu przeciagnie się chyba aż na czerwiec że o całej reszcie nie wspomnę jeszcze dzisiaj Przemo jedzie na szkolenie więc ten tydzień spisuję budowlanie na straty

i wkurza mnie to wszystko i dołuje jednocześnie bo tak nam mało brakuje do przeprowadzki : malowanie, schody, podłogi i kuchnia

Moorela studnię robił ktoś z polecenia z FM ten nasz z K. marudził że nie będzie wody ale że może spróbować za około2,5

Kaśka - a pamiętasz, co Wojgoc pisał o przygotowaniach do komunii w Belgi? ech... pomarzyć, dobra rzecz :)

Rozumiem, że chciałabyś się już przeprowadzać, bo ja jestem daaaaaaleko za Tobą i też mnie korci :) Masz dobrych ludzi do ocieplenia elwacji może? jakby co, to poproszę :)

Folię biorę - choćby po to, żebyśmy wreszcie miały "pretekst" się spotkać :) gdzie i kiedy? weekend wchodzi w grę?

Kaśka - a pamiętasz, co Wojgoc pisał o przygotowaniach do komunii w Belgi? ech... pomarzyć, dobra rzecz :)

to jeden z nielicznych plusow pobytu - przed sama komunia bylo 1 spotkanie dla przecwiczenia kto, gdzie siedzi i jaka kolejnosc wychodzenia z lawek.

po komunii zadnego bialego tygodnia.

Nowoscia bylo to, ze po samej komunii byl poczestunek dla wszystkich - ciasto, sok, kawa i herbata - przygotowany przez kosciol i mozna bylo sobie rodzic zdjecia z ksiedzem na przykoscielnym trawniku

Siedzę w ogrodzie :) Dziś akurat karczowałyśmy z sąsiadką jej 3 świerki serbskie. Smutne bo miały już pokaźny wzrost - 12 lat i były bardzo ładne. Moje serby zginęły już jesienią. Wszytko przez dwa kolejne mokre sezony :( Poza tym plotę mój płotek. Jestem coraz lepsza - jutro skończę płd-wsch bok. Ramiona mam jak zapaśniczka, a włosy mam całe w pyłku z bazi – idę się wypluskać :D

na piątek? :) 13- 20

chyba mam bambus do sypialni i garderoby nad korytarzem się zastanawiam;) bo lakierowany na połysk (co prawda na razie nie mogę jeszcze się cieszyć w 100% bo nie widziałam go w realu a przez telefon to takie dziwne rozmawianie o kolorach), zresztą pasuje mi każdy z odcieni a wzór ma wertykalny mój faworyt

czekam na wc i deszczownicę i czekam....

byłam dzisiaj na 1 rehabilitacji no i doktorek ma przechlapane ja wiedziałam że tym razem mam prądy ale żeby dwa razy

przy okazji odebrałam wyniki Karo z tarczycy po lekach i są ok wybaczyłam jej nawet to że spóźniła się dzisiaj do szkoły a jak się spóźniła to na 1 lekcję już nie poszła ;) był jej ulubiony przedmiot