Magda 34 12.04.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 pestko, jesteś niesamowita!!!! Najlepsze połączenia to te stonowane. Moim zdaniem ten orzech włoski dobrze wygląda:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.04.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ech, jak już zrobiłam jedno, zmienianie kolorów to drobiazg. Dzięki Też najbardziej mi się podoba orzech. No, jeszcze próbowałabym wykończenia łupkiem, ale to trzeba by spróbować zobaczyć z całością schodów. A co sądzisz, Magda o tych dwóch dolnych stopniach? Narysowałam taki poszerzony, bo on jest niższy od reszty – to niebezpieczne i źle będzie wyglądało jak się zostawi bez jakiegoś maskowania. Zobaczymy co powie Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.04.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Wsiąkł post z 4 ostatnimi obrazkami Teraz komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 13.04.2012 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 ja tak szybciutko jestem zachwycona:) bardzo dziękujępierwsze wnioski łupek powtórzony również na boku-policzku schodówna dolnym biegu bez barierki co do kolorów ścian to z tych duluxsów podobają mi się te zielenie i biała czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.04.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Sąsiadko, ja się tylko przywitać chciałam oficjalnie w dzienniku, przyzwoitość nakazuje, żeby najpierw przeczytać to co wstecz, więc jeszcze się przedzieram przez gąszcz postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 13.04.2012 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 troszkę tych postów się nazbierało ale to przez to że ludzie tu na FM są wspaniali:) ps. z wodą jakby co to mam studnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.04.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Dzięki! zaczerpnę...A Waldek z naszej wioski Ci wiercił? Czy ktoś inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.04.2012 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 no to po kolei: umowa z panem stolarzem podpisana (próbek kolorów nie widziałam zamomniał wrr..) schody powinnam mieć gotowe za 6 tygodni wiele szczegółów jest nie dogadanych ale będą przymiarki w trakcie i konsultacje na weekend byliśmy u mojej mamy (nie uprzedzam o wyjazdach na forum, żeby nikogo postronnego nie kusił mój domek pozostawiony samotnie takie czasy) wyjazd był udany hucznie świętowaliśmy urodziny i imieniny mojego Przemka i 15-stkę Karoliny tort autorstwa mojej mamy pyszny w związku z przygotowaniami Ani do komunii dostałam rozpiskę spotkań na cały miesiąc i mamy zajęte wszystkie środy i piątki do końca maja a tydzień przed to nawet dzień w dzień a ja zaczynam kolejną porcję rehabilitacji więc będę tak się miotać ma to oczywiście też i taki skutek że malowanie domu przeciagnie się chyba aż na czerwiec że o całej reszcie nie wspomnę jeszcze dzisiaj Przemo jedzie na szkolenie więc ten tydzień spisuję budowlanie na straty i wkurza mnie to wszystko i dołuje jednocześnie bo tak nam mało brakuje do przeprowadzki : malowanie, schody, podłogi i kuchnia Moorela studnię robił ktoś z polecenia z FM ten nasz z K. marudził że nie będzie wody ale że może spróbować za około2,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.04.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Kaśka - a pamiętasz, co Wojgoc pisał o przygotowaniach do komunii w Belgi? ech... pomarzyć, dobra rzecz Rozumiem, że chciałabyś się już przeprowadzać, bo ja jestem daaaaaaleko za Tobą i też mnie korci Masz dobrych ludzi do ocieplenia elwacji może? jakby co, to poproszę Folię biorę - choćby po to, żebyśmy wreszcie miały "pretekst" się spotkać gdzie i kiedy? weekend wchodzi w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.04.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Kaśka - a pamiętasz, co Wojgoc pisał o przygotowaniach do komunii w Belgi? ech... pomarzyć, dobra rzecz to jeden z nielicznych plusow pobytu - przed sama komunia bylo 1 spotkanie dla przecwiczenia kto, gdzie siedzi i jaka kolejnosc wychodzenia z lawek. po komunii zadnego bialego tygodnia. Nowoscia bylo to, ze po samej komunii byl poczestunek dla wszystkich - ciasto, sok, kawa i herbata - przygotowany przez kosciol i mozna bylo sobie rodzic zdjecia z ksiedzem na przykoscielnym trawniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.04.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Wojtek musiałeś TO napisać my mamy zrobiony grafik (cała trójka) kto kiedy idzie z Anią no sama wiadomo nie pójdzie co do "imprezy" po głębokim przemyśleniu robię w restauracji gdybym miała sama szykować o nie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.04.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 W Kanadzie też, jak w Wojgocowej opowieści. Podobało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.04.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 hej! pesteczko dawno Cię nie widziałam pewnie dużo pracy?! byle do 20 maja tak sobie powtarzam dla poprawy nastroju;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.04.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Tataraczku bo chyba się nie dogadałyśmy: opcje są trzy Ty do mnie, ja do Ciebie albo gdzieś w okolicach Arkad -Renomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.04.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Siedzę w ogrodzie Dziś akurat karczowałyśmy z sąsiadką jej 3 świerki serbskie. Smutne bo miały już pokaźny wzrost - 12 lat i były bardzo ładne. Moje serby zginęły już jesienią. Wszytko przez dwa kolejne mokre sezony Poza tym plotę mój płotek. Jestem coraz lepsza - jutro skończę płd-wsch bok. Ramiona mam jak zapaśniczka, a włosy mam całe w pyłku z bazi – idę się wypluskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.04.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 No to może ja do Ciebie? W końcu to ja mam interes, a i chętnie domek Twój zobaczę podeślesz mi adres/trasę dojazdu/nr tel? masz mojego maila w ogóle? wysyłam na priw adresik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 18.04.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Kasia, to jak? Mam dzwonić? Umawiamy się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.04.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 na piątek? 13- 20 chyba mam bambus do sypialni i garderoby nad korytarzem się zastanawiam;) bo lakierowany na połysk (co prawda na razie nie mogę jeszcze się cieszyć w 100% bo nie widziałam go w realu a przez telefon to takie dziwne rozmawianie o kolorach), zresztą pasuje mi każdy z odcieni a wzór ma wertykalny mój faworyt czekam na wc i deszczownicę i czekam.... byłam dzisiaj na 1 rehabilitacji no i doktorek ma przechlapane ja wiedziałam że tym razem mam prądy ale żeby dwa razy przy okazji odebrałam wyniki Karo z tarczycy po lekach i są ok wybaczyłam jej nawet to że spóźniła się dzisiaj do szkoły a jak się spóźniła to na 1 lekcję już nie poszła był jej ulubiony przedmiot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.04.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 ale bambus nie nadaje się na podłogówkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.04.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 a ja w sypialni nie mam podłogówki ha;) za to w salonie tak i wcale mi się nie podobają " jakieś ścinki drewna" które mam tam przykleić zamiast wymarzonych desek bo tak powinnampoważnie zastanawiam się nad panelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts