Megana 29.04.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 tak mamy w projekcie strop filigran i trochę osób mi odradzało, żweby zmienić na terrivę, ale chyba nie zostawimy jak jest, byle dożyć do jutra i znikam tralala.... mam dość To poczytamy na temat tego stropu Coś Michał zaczął czytać, że dźwigiem trzeba go włożyć na górę. Macie utwardzoną drogę? Miłego odpoczynku i dużo wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 29.04.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Monia toż to narzędzie zbrodni ale o takie właśnie mi chodzi, dzięki, na te 3 dni wolnego planuję tylko akcja ogród, no i grill w sobotę ps. w poniedziałek będę trzymała łapki pod biurkiem śnieżyczki już prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.04.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Monia toż to narzędzie zbrodni ale o takie właśnie mi chodzi, dzięki, na te 3 dni wolnego planuję tylko akcja ogród, no i grill w sobotę ps. w poniedziałek będę trzymała łapki pod biurkiem śnieżyczki już prawie jest naprawdę dobry jak dla mnie - najlepszy, a zużyłam już kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 29.04.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Monia ja też już kilka wykończyłam ups... jesteśmy niebezpieczne czy coś Megana z drogą to tak średnio, ale zobaczymy w tzw. praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.04.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Monia ja też już kilka wykończyłam ups... jesteśmy niebezpieczne czy coś Megana z drogą to tak średnio, ale zobaczymy w tzw. praniu sekatory były do d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.04.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Dzien dobry Kasiu jak postepy na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 30.04.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 etap tzw. papierowy, ale dla odmiany ja luzik a Przemo dostaje budowlanego bzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.05.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ładny domek.... na pęwno będzie superowy w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 06.05.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam sie I jak znalazlas blaszak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 06.05.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 cześć blaszaka niet, kupimy nowy, ale mam zmartwienie zabrałam dokumenty od architekta i ....jestem w tzw. doopskumuszę poszukać kogoś innego na wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.05.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 cześć blaszaka niet, kupimy nowy, ale mam zmartwienie zabrałam dokumenty od architekta i ....jestem w tzw. doopsku muszę poszukać kogoś innego na wczoraj Hej Kasiu, coś Wam spieprzył???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.05.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Co do architekta to jeszcze nie zaczął ale cena była umwiona na 3.000, potem doszedł VAT, potem....i stanęło w oklocach 4.850 bo się wsciekłam i zabrałam dokumenty w poniedziałek idę do innego zobaczymy. Tydzień miałam okropny, jak zadzwoniła do mnie dzisiaj mama i zapytała co z weekkendem to nie bardzo wiedziałam o co chodzi, że to już, ale jak się potrzebuje dużoo kasy na budowę to tak podobno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.05.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 jak chcesz to zadzwoń do mojego:Marek Żygadło515-271-846może będzie bardziej elastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Co do architekta to jeszcze nie zaczął ale cena była umwiona na 3.000, potem doszedł VAT, potem....i stanęło w oklocach 4.850 bo się wsciekłam i zabrałam dokumenty w poniedziałek idę do innego zobaczymy. Tydzień miałam okropny, jak zadzwoniła do mnie dzisiaj mama i zapytała co z weekkendem to nie bardzo wiedziałam o co chodzi, że to już, ale jak się potrzebuje dużoo kasy na budowę to tak podobno jest No to nie w porządku facet, nie lubię takich. Konkrety na początku i żadnego dodawania, a już nie cierpię jak ktoś podaje mi kwoty netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.05.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 w razie "W" to zadzwonię my przez Sielską Zagrodę się budujemy jeździliśmy, jeździliśmy i....któregoś popołudnia stwierdziłam, że to piękne miejsce, ładniejsze od naszego blokowiska, no i moje dziewczyny też Megana ja niestety też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 że to piękne miejsce, ładniejsze od naszego blokowiska Fajnie znaleźć swoje miejsce na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 że to piękne miejsce, ładniejsze od naszego blokowiska Fajnie znaleźć swoje miejsce na ziemi a później jeszcze zbudować tam dom i można odpoczywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.05.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 że to piękne miejsce, ładniejsze od naszego blokowiska Fajnie znaleźć swoje miejsce na ziemi a później jeszcze zbudować tam dom i można odpoczywać Kurcze , tylko jeszcze ten jeden mały szczegół - domek, taki fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 TMK, ty to już masz zbudowany, a my jeszcze nawet nie w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.05.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 TMK, ty to już masz zbudowany, a my jeszcze nawet nie w lesie eee rok temu mieliśmy tyle samo i taką samą bieganinę z papierami, pozwoleniami etc później czas zaczyna zapierdzielać jak błyskawica - sama zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts