Kaśka73 19.04.2012 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) ładne schody potwierdzam Wojtek nie, ale kiedyś krótko i dawno temu tak kupowanie i sprzedawanie domów i mieszkań to kosmos ludzie mają swoje fioły i w takich momentach to się bardzo uwidacznia długo by wymieniać np. ogladacze hobbyści, spróbujmy sprzedać zobaczymy ile możemy dostać itd różne gatunki najmniej jest zdecydowanych kupić lup sprzedać [pestka56] Ja zawsze zbieram wszystkie sprawy z całego tygodnia tak, żeby max załatwić w ciągu dnia. Wracam potem zamęczona, ale mam znowu tydzień na wsi to ideał do którego dążę a jestem uparta:) Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.04.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Oby Ci się udało. Zobacz resztę tego domu od schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 19.04.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 czy Państwo nie mogą spać po nocach;) czy pracują? poważnie to marzyły mi się długie dechy 150-200cm z jakiegoś super egzotycznego gatunku (Wojtek podłogowo mamy podobny gust:)) jednolamelowe a to co można dać na podłogówkę to odpady z produkcji 10 x 100 Pesteczko podrzucone linki przeczytam dokładnie wieczorem i zobaczę czy tam piszą coś innego czy nie to się wypowiem generalnie na podłogówkę można dawać drewno ale jest dużo ale.... u nas generalnie panele, decha ładna ale trochę za droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.04.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Kaśka, dostałaś moją prywatną wiadomość? bo ja TWojego maila nie mogę znaleźć i na pw cały czas piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 20.04.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Tataraczku dostałam Twoje "wytyczne" w prawo w lewo itd;) tyle tylko że nie wiem czy damy radę do Was podskoczyć i kiedypostaram się obiecuję ale co wyjdzie z planów??? miałam się udzielać towarzysko oprowadzać po włościach a tu ani Magdy ani Moniki no trudno to będę malować (nie rzęsy żeby nie było:))a nie chce mi się wcale słońce dzisiaj tak pięknie świeci popracowałabym w ogródku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.04.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) ok, odebrałam odpowiedź zwrotną Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez Tatarak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 20.04.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Buuu, Kasiu, no bardzo Cię przepraszam Kochana za dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 20.04.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Magda nie ma za co:) dużo dzisiaj nie na walczyłam (mam już na cacy garderobę w jaśminie z duluxa ) strasznie źle się dzisiaj czułam jak zaczęło grzmieć i błyskać to zrozumiałam dlaczegojak zgram fotki to się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 20.04.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 jaśmin duluxa to ładny jaśniutki kolorek Prosimy o fotki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 20.04.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 jak zgram fotki to się pochwalę jak Małż wyda zgodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 21.04.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 jak Małż wyda zgodę... wiesz po próbie włamania Ojciec Dyrektor miał początki mani prześladowczej ale czas leczy rany i od jakiegoś czasu już wklejam fotki co nie jest łatwe mam nowy aparat (może go budowa nie wykończy) i jeszcze mam problemy z wklejaniem na forum fotki są za ciężkie muszę je zmniejszać i takie tam witam się z Wami serdecznie w ten pochmurny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 23.04.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 strasznie jestem ciekawa i garderoby i koloru wklejaj fotki czym prędzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.04.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Kasieńka, gdzie te foty ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 23.04.2012 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 no ok mam zdjęcia ale nie za bardzo jest się czym chwalić do tych jasnych ścian na podłogę pójdzie bambus taki sam jak w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.04.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 A ten piękny słup zaolejuj na podobny kolor jak bambus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.04.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Mi się słup podoba najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.04.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Kasiu, bardzo ładnie masz zrobione regipsy i ten słup super. Właśnie pomyślałam, że jak kiedyś będziemy robić górę, to wykorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.04.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Słupy są zawsze super, chyba, że stoją 2m od komina, na którym ma być duży kominek To kawałek historii mojego domu A słupa nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 23.04.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Kasiu, bardzo ładnie masz zrobione regipsy i ten słup super. Właśnie pomyślałam, że jak kiedyś będziemy robić górę, to wykorzystam cześć Małgosiu u mnie to ledwo co odkuwamy się od betonu a u Ciebie już fiu fiu nawet ogród jest wiem bo zaglądam:) jak tam na szkoleniu ok? Słupy są ładne ale pracy sporo trzeba je było wyszlifować dostały też ciutkę szpachli bo pękały teraz jeszcze malowanie lub olejowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 23.04.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 ale się porobiło mam jeszcze jedno dziecko do opieki i to właściwie przed chwilą przyjechał jeszcze jestem w lekkim szoku ale damy radę jak zagonię towarzystwo do łóżek to napiszę o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts