Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kaśki.

Recommended Posts

ładne schody potwierdzam

Wojtek nie, ale kiedyś krótko i dawno temu tak

kupowanie i sprzedawanie domów i mieszkań to kosmos ludzie mają swoje fioły i w takich momentach to się bardzo uwidacznia długo by wymieniać np. ogladacze hobbyści, spróbujmy sprzedać zobaczymy ile możemy dostać itd różne gatunki najmniej jest zdecydowanych kupić lup sprzedać

[pestka56] Ja zawsze zbieram wszystkie sprawy z całego tygodnia tak, żeby max załatwić w ciągu dnia. Wracam potem zamęczona, ale mam znowu tydzień na wsi

to ideał do którego dążę a jestem uparta:)

Edytowane przez Kaśka73

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czy Państwo nie mogą spać po nocach;) czy pracują?

poważnie to marzyły mi się długie dechy 150-200cm z jakiegoś super egzotycznego gatunku (Wojtek podłogowo mamy podobny gust:)) jednolamelowe a to co można dać na podłogówkę to odpady z produkcji 10 x 100

Pesteczko podrzucone linki przeczytam dokładnie wieczorem i zobaczę czy tam piszą coś innego czy nie to się wypowiem

generalnie na podłogówkę można dawać drewno ale jest dużo ale....

u nas generalnie panele, decha ładna ale trochę za droga ;)

Tataraczku dostałam Twoje "wytyczne" w prawo w lewo itd;) tyle tylko że nie wiem czy damy radę do Was podskoczyć i kiedy

postaram się obiecuję ale co wyjdzie z planów???

miałam się udzielać towarzysko oprowadzać po włościach a tu ani Magdy ani Moniki no trudno to będę malować (nie rzęsy żeby nie było:))a nie chce mi się wcale słońce dzisiaj tak pięknie świeci popracowałabym w ogródku.....

jak Małż wyda zgodę...

wiesz po próbie włamania Ojciec Dyrektor miał początki mani prześladowczej ale czas leczy rany i od jakiegoś czasu już wklejam fotki co nie jest łatwe mam nowy aparat (może go budowa nie wykończy) i jeszcze mam problemy z wklejaniem na forum fotki są za ciężkie muszę je zmniejszać i takie tam

witam się z Wami serdecznie w ten pochmurny dzień:)

Kasiu, bardzo ładnie masz zrobione regipsy i ten słup super.

Właśnie pomyślałam, że jak kiedyś będziemy robić górę, to wykorzystam :)

cześć Małgosiu u mnie to ledwo co odkuwamy się od betonu a u Ciebie już fiu fiu nawet ogród jest wiem bo zaglądam:)

jak tam na szkoleniu ok?

Słupy są ładne ale pracy sporo trzeba je było wyszlifować dostały też ciutkę szpachli bo pękały teraz jeszcze malowanie lub olejowanie