Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kaśki.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no dobra jesteśmy już po porannym zastrzyku w domu a teraz po kolei: kuzynka mojego męża Kasia lat 15 od roku choruje na białaczkę ale teraz to już była akcja błysk jej stan się pogorszył i od soboty ona jest z mamą na Bujwida dostaje chemię a jej brat Tomek z tatą są na tzw. dziennym oddziale młody będzie dawcą szykują go do przeszczepu szpiku na piątek

wszystko szło dobrze ( jesteśmy co prawda za logistykę i zaopatrzenie ale kto by nie pomagał) do wczoraj kiedy wieczorem mama Kasi dostała gorączki prawdopodobnie przeziębienie ale może to tylko ze stresu i braku snu i nie może być już z nią na oddziale

nastąpiła mała roszada Tomek do nas i mamy go pilnować dokarmiać i dopieszczać, wozić na zabiegi itd.

tato do Kasi na oddział

mama w mieszkanku przy szpitalu ma czas na powrót do zdrowia do piątku bo jak nie nie będzie mogła być z młodą w izolatce po przeszczepie

zmykam

trzymajcie kciuki

młodego nam jednak oddadzą na noc:) nic już z tego nie kumam rano w znieczuleniu ogólnym miał zabieg teraz jest na pooperacyjnej trochę mam cykora

w miedzy czasie żeby się oderwać byłam zobaczyć deski do sypialni w realu i podpytać o montaż: na klej czy jako podłoga pływająca

mimo różnych argumentów (słabych możliwość cyklinowania i pogłos przy chodzeniu)) pan mnie nie przekonał muszę jeszcze poszperać w necie jak przyklejenie podłogi wpłynie na gwarancję a raczej jej utratę? koszt montażu też jest nie bez znaczenia +85 zł do każdego metra

pytałam nawet naszych forumowych speców i też bez przekonania więc klejenie chyba sobie daruję

znalazłam zdjęcia z dwoma wersjami kolorystycznymi podłogi

http://www.globalwood.pl/public/images_kategorie/1250236444bambus_wertykalny_karbon_0.jpg

http://www.globalwood.pl/public/images_kategorie/1250236377bambus_wertykalny_naturalny.jpg

Cuda się dzieją. Napisałam wcześniej o podłodze i nie ma :(

Łazienka super. Wannę postaw kwadratową - te słupy wymuszają powtórzenie kształtu. Tylko nie przysuwaj jej całkiem do ściany. Taka wolnostojąca jest boska.

PODŁOGA – w łazience mam własnołapnie ułożone z bambusa w jednym kawałku jakieś 3,5m2 (reszta podłogi to trawertyn „rozszyty” tą samą deską). Leży na pływająco. Pod spodem jest podłożona taka zielona płyta, coś jakby prasowana gąbka. Nie ma żadnych pogłosów, skrzypień itp.

Sama możesz swoją podłogę położyć. To nawet fajna zabawa.

Te 85 za ułożenie to jakieś zdzierstwo do kwadratu. Mój bambus tyle kosztował !

Edytowane przez pestka56