wojgoc 24.04.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 ale się porobiło mam jeszcze jedno dziecko do opieki i to właściwie przed chwilą przyjechał jeszcze jestem w lekkim szoku ale damy radę jak zagonię towarzystwo do łóżek to napiszę o co chodzi obiecanki cacanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 24.04.2012 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 no dobra jesteśmy już po porannym zastrzyku w domu a teraz po kolei: kuzynka mojego męża Kasia lat 15 od roku choruje na białaczkę ale teraz to już była akcja błysk jej stan się pogorszył i od soboty ona jest z mamą na Bujwida dostaje chemię a jej brat Tomek z tatą są na tzw. dziennym oddziale młody będzie dawcą szykują go do przeszczepu szpiku na piątekwszystko szło dobrze ( jesteśmy co prawda za logistykę i zaopatrzenie ale kto by nie pomagał) do wczoraj kiedy wieczorem mama Kasi dostała gorączki prawdopodobnie przeziębienie ale może to tylko ze stresu i braku snu i nie może być już z nią na oddziale nastąpiła mała roszada Tomek do nas i mamy go pilnować dokarmiać i dopieszczać, wozić na zabiegi itd.tato do Kasi na oddziałmama w mieszkanku przy szpitalu ma czas na powrót do zdrowia do piątku bo jak nie nie będzie mogła być z młodą w izolatce po przeszczepie zmykamtrzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 24.04.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 to są dopiero dylematy i problemy zyciowejestem pewny dobrego końca i w piatek wszystko pójdzie prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.04.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Kasia, trzymam kciuki! no nie wiem, co powiedzieć... po prostu życzę im Wszystkim dużo zdrowia i siły. niestety, nie dam rady się wyrwać do Wrocka po to, co wiesz ale to pierdoła w obliczu okoliczności, więc w ogóle zapomnijmy o sprawie. trzymajcie się wszyscy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 24.04.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Kasia, życzę zdrowia i siły dla Was wszystkich, szczególnie dla dzieci. Wszystko nie ma znaczenia przy czymś takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 24.04.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Kasiu, będzie dobrze, na pewno!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.04.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Kasia, jak coś zwala się tak na człowieka, to po to, żeby za chwilę dołożyło nam wielką porcję szczęścia. Trzymaj się. Wszystko będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.04.2012 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 na dziś jest tak:młody zostaje również na oddziale będzie miał badania itd, mama chora dostała antybiotyk, tata z Kasią, a my okbyle do piątku musi być dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 25.04.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.04.2012 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 młodego nam jednak oddadzą na noc:) nic już z tego nie kumam rano w znieczuleniu ogólnym miał zabieg teraz jest na pooperacyjnej trochę mam cykora w miedzy czasie żeby się oderwać byłam zobaczyć deski do sypialni w realu i podpytać o montaż: na klej czy jako podłoga pływającamimo różnych argumentów (słabych możliwość cyklinowania i pogłos przy chodzeniu)) pan mnie nie przekonał muszę jeszcze poszperać w necie jak przyklejenie podłogi wpłynie na gwarancję a raczej jej utratę? koszt montażu też jest nie bez znaczenia +85 zł do każdego metrapytałam nawet naszych forumowych speców i też bez przekonania więc klejenie chyba sobie daruję znalazłam zdjęcia z dwoma wersjami kolorystycznymi podłogi http://www.globalwood.pl/public/images_kategorie/1250236444bambus_wertykalny_karbon_0.jpghttp://www.globalwood.pl/public/images_kategorie/1250236377bambus_wertykalny_naturalny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 25.04.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Kasia, poza tym położenie podłogi pływająco jest dziecinnie proste. Możecie zrobić to sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.04.2012 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 to jest mocny argument za nie klejeniem:) Magda mogę Ci wysłać skan łazienki górnej? do zaopiniowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 25.04.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 to jest mocny argument za nie klejeniem:) Magda mogę Ci wysłać skan łazienki górnej? do zaopiniowania? Jasne:-) Wysyłaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.04.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Magda a tu w realu łazienka z projektu Damian http://pprojekt.pl/foto/opinie/33502/01big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 25.04.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 No ładnie, ładnie. Widze teraz jak te skosy wyglądaja. Ale widzisz, też prostokątna wanna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.04.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 jestem otwarta na propozycje co do kształtu wanny tylko jednak większa taka 2 osobowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 25.04.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Kasia, a optujesz za dwiema umywalkami czy jedną większą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.04.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) Cuda się dzieją. Napisałam wcześniej o podłodze i nie ma Łazienka super. Wannę postaw kwadratową - te słupy wymuszają powtórzenie kształtu. Tylko nie przysuwaj jej całkiem do ściany. Taka wolnostojąca jest boska. PODŁOGA – w łazience mam własnołapnie ułożone z bambusa w jednym kawałku jakieś 3,5m2 (reszta podłogi to trawertyn „rozszyty” tą samą deską). Leży na pływająco. Pod spodem jest podłożona taka zielona płyta, coś jakby prasowana gąbka. Nie ma żadnych pogłosów, skrzypień itp. Sama możesz swoją podłogę położyć. To nawet fajna zabawa. Te 85 za ułożenie to jakieś zdzierstwo do kwadratu. Mój bambus tyle kosztował ! Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.04.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Głosuję za karmelowym bambusem U mnie też taki - jest znacznie ładniejszy od tego jasnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 25.04.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Kasia czytam czytam, trzymamy mocno kciuki, na pewno się uda; my z mężem jesteśmy w bazie DKMS zarejestrowani jako dawcy szpiku. polecam... nie boli a ogromna pomoc dla innych w potrzebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts