Magda 34 25.04.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 pestko, a może Ty też rzucisz okiem na moją kuchnię? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?142331-Projekt-kuchni-wizualizacje&p=5348270#post5348270 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.04.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) cześć dziewczyny:) postaram sie po koleiumywalki 2 wygladają ładnie ale pewnie sie nie zmieszczą bądźmy realistami też uważam że 85 to rozbój i pewnie sami położymy nie mogę się doprosić o próbke podłogi zaczynają mi rosnąć kły;) panna w sklepie nie potrafi powiedzieć jaki to kolor nie ogarniamwiecie że ludzie z bazy dawców wycofują się za pięć dwunasta (to powinno być karalne) ja nie wiedziałam i są dzieciaki u których źle się to kończymłody dzisiaj u nas boli go założone wkłucie ale jest dzielny jutro go zawozimy na pobranie i jeszcze jedna rzecz o FM właśnie przeczytałam że ktoś kto również miał pod górkę z moją architekt jednak ją poleca innym jak to jest?! Magda już widziałam kuchnię mi się podoba wresja nierealna z zabudową wysoką po lewej od drzwi;) Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 25.04.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Tak jak mnie. Zresztą zawsze mi sie podoba coś, co jest najdroższe, albo niewykonalne:lol2: Umywalki mogłyby sie zmieścić dwie, albo jedna duża na dwie baterie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 25.04.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Kasia jak można się wycofać ...to nie jest nieuczciwe to jest chamstwo my jesteśmy poważnymi ludźmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.04.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) jak coś jest najdroższe to cała ja:) ale jestem realistkąpotrafię znaleźć najdroższą parę butów w sklepie (sprawdzałam ostatnio) w tamaris znalałam za 425 drobiazg nie? ja też się zapiszę na listę dawców kiedyś jak chciałm to byłam za stara teraz już można do 50 rżpoważnie ktoś się wycofał i musieli na już szukać innego dawcy było groźnie ale dobrze się skończyło to najważniejsze Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 25.04.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 i jeszcze jedna rzecz o FM właśnie przeczytałam że ktoś kto również miał pod górkę z moją architekt jednak ją poleca innym jak to jest?! im więcej czasu mija, tym szybciej zapominamy złe rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.04.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Też zawsze wybieram to co najdroższe. Taka karma. Inna rzecz, czy mnie stać Kasia, bambusy występują zasadniczo w 2 kolorach naturalny i karmelowy. Raz widziałam na żywo w Castoramie czekoladowy. Był piękny, ale zniknął w ciągu kilku dni Ja mam karmel i ten jest najbardziej do niego podobny kolorem. Są oczywiście i inne kolory - czekolada, cappucino, pistacja, brandy - ale sama pewnie wiesz, że nie za rozsądną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 26.04.2012 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 im więcej czasu mija, tym szybciej zapominamy złe rzeczy? ale dlaczego od razu pisać w polecanych ekipach? Spirea mam namiar na dr immunolog z Korczaka która przyjmuje prywatnie, namiar dostałam od b.zadowolonej koleżnki której córkę leczy od roku, gdybyś potrzebowała to podam. podłoga: ja poprostu kupuję coś czego akurat nie ma w skiepie we wro: próbki nie ma no może jest ale trzeba by poszukać zdjęcia nie zrobią bo paczek nie otwieraja oryginalnie zamknietych a ja się zdecydowałam i chcę no ale przed zakupem muszę wiedzieć co kupuję nie? nie będę sie potem bawić w reklamacje nie mam czasu ani nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.04.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Kasieńka, a nie mają jakiejś rozsypanej paczki? Nie do wiary? Sprawdzałaś w innych sklepach?A L.Merlin - to sieć sklepów. Dla mnie kiedyś sprowadzali płytki z innego marketu w Polsce, bo w W-wie w żadnym z 4 nie mieli. Ten bambus, który u nich kupiłam jest niemiecki i całkowicie wykończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 26.04.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Kaśka,podjedź na Braniborską, do firmy Zebrano - jadąc od Świebodzkiego po lewej stronie, za Domarem jak Biedronka.Swego czasu widzialem tam kilka rodzai bambusa, zarówno co do koloru jak i dlugosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.04.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 https://www.westwing.pl/home.php?cat=1157 Rozsyłam wszystkim info – ciekawe nowoczesne krzesła w niższej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.06.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Co tu tak pusto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.06.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Kasia zasnęła ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 19.06.2012 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 nie ale zarobiona jestem;) czy ja się już chwaliłam że mam schody?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.06.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 czy ja się już chwaliłam że mam schody?! z braku czasu nie mialas kiedy tego zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.06.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Nio, czekam aż pokażesz. Ciekawam bardzo, bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.06.2012 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 no więc są schody wyszły bardzo fajnie bejca dobierana pod kolor okien, ale jak na przymiarce był jesion nie pobejcowany to nawet zaczełam się łamać czy tak nie zostawić takie ma piękne słoje ściana nie dokończona, ale już w poniedziałek będą ją kończyć oczywiście w zwiazku z schodami pytań i watpliwości wykończeniowych jest sto: 1. czy łupek dać również na bok schodów, na wizualizacji do Pestki (raz jeszcze dziękuję) wygląda to dobrze, ale w tym miejscu na podłodze będzie pasek mozaiki pomiędzy kaflami a drewnem 2. na jakiej wysokości od stopnia montuje się lampki 3. co ile stopni dać lampki jak stopni jest 9 lampki wybrałam takie małe skoffy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.06.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 większego zdjęcia schodów nie da rady wrzucić? bo tak to słabo coś widać. 1. mozaika/kafle/drewno i łupek obok siebie to może być faktycznie za dużo dobra. nie da się z czegoś zrezygnować? 2. podpytaj pana Mietka i napisz, bo też jestem ciekawa 3. ja bym dala przy wszystkich nieparzystych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 22.06.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Kasia, odpowiem na 2 pyt: 20 cm nad stopniem. Ad3. tak, jak prawi Monika : przy nieparzystych stopniach. Z pierwszym pytaniem mam problem bo tego nie widać, ale też mi sie wydaje, że za dużo tego wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.06.2012 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 większe zdjęcie nie wchodzi jest za duże 1 mniej znaczy lepiej (muszę jeszcze to wmówić mojemu Przemkowi a on w łupku jest zakochany)2 M. jest na urlopie3 też tak kombinuję że przy nieparzystych 20 nie za nisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts