Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kaśki.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć dziewczyny:)

postaram sie po kolei

umywalki 2 wygladają ładnie ale pewnie sie nie zmieszczą bądźmy realistami

też uważam że 85 to rozbój i pewnie sami położymy nie mogę się doprosić o próbke podłogi zaczynają mi rosnąć kły;) panna w sklepie nie potrafi powiedzieć jaki to kolor nie ogarniam

wiecie że ludzie z bazy dawców wycofują się za pięć dwunasta (to powinno być karalne) ja nie wiedziałam i są dzieciaki u których źle się to kończy

młody dzisiaj u nas boli go założone wkłucie ale jest dzielny jutro go zawozimy na pobranie

i jeszcze jedna rzecz o FM właśnie przeczytałam że ktoś kto również miał pod górkę z moją architekt jednak ją poleca innym jak to jest?!

Magda już widziałam kuchnię mi się podoba wresja nierealna z zabudową wysoką po lewej od drzwi;)

Edytowane przez Kaśka73

jak coś jest najdroższe to cała ja:) ale jestem realistką

potrafię znaleźć najdroższą parę butów w sklepie (sprawdzałam ostatnio) w tamaris znalałam za 425 drobiazg nie?

ja też się zapiszę na listę dawców kiedyś jak chciałm to byłam za stara teraz już można do 50 rż

poważnie ktoś się wycofał i musieli na już szukać innego dawcy było groźnie ale dobrze się skończyło to najważniejsze

Edytowane przez Kaśka73

Też zawsze wybieram to co najdroższe. Taka karma. Inna rzecz, czy mnie stać :(

Kasia, bambusy występują zasadniczo w 2 kolorach naturalny i karmelowy. Raz widziałam na żywo w Castoramie czekoladowy. Był piękny, ale zniknął w ciągu kilku dni :)

Ja mam karmel i ten

Bambus-karmelowy.jpg

jest najbardziej do niego podobny kolorem.

Są oczywiście i inne kolory - czekolada, cappucino, pistacja, brandy - ale sama pewnie wiesz, że nie za rozsądną cenę.

im więcej czasu mija, tym szybciej zapominamy złe rzeczy?

ale dlaczego od razu pisać w polecanych ekipach?

Spirea mam namiar na dr immunolog z Korczaka która przyjmuje prywatnie, namiar dostałam od b.zadowolonej koleżnki której córkę leczy od roku, gdybyś potrzebowała to podam.

podłoga:

ja poprostu kupuję coś czego akurat nie ma w skiepie we wro: próbki nie ma no może jest ale trzeba by poszukać zdjęcia nie zrobią bo paczek nie otwieraja oryginalnie zamknietych

a ja się zdecydowałam i chcę no ale przed zakupem muszę wiedzieć co kupuję nie?;) nie będę sie potem bawić w reklamacje nie mam czasu ani nerwów

Kasieńka, a nie mają jakiejś rozsypanej paczki? Nie do wiary? Sprawdzałaś w innych sklepach?

A L.Merlin - to sieć sklepów. Dla mnie kiedyś sprowadzali płytki z innego marketu w Polsce, bo w W-wie w żadnym z 4 nie mieli.

Ten bambus, który u nich kupiłam jest niemiecki i całkowicie wykończony.

• 1 month później...
  • 3 weeks później...

no więc są schody wyszły bardzo fajnie bejca dobierana pod kolor okien, ale jak na przymiarce był jesion nie pobejcowany to nawet zaczełam się łamać czy tak nie zostawić takie ma piękne słoje

ściana nie dokończona, ale już w poniedziałek będą ją kończyć oczywiście w zwiazku z schodami pytań i watpliwości wykończeniowych jest sto:

1. czy łupek dać również na bok schodów, na wizualizacji do Pestki (raz jeszcze dziękuję) wygląda to dobrze, ale w tym miejscu na podłodze będzie pasek mozaiki pomiędzy kaflami a drewnem

2. na jakiej wysokości od stopnia montuje się lampki

3. co ile stopni dać lampki jak stopni jest 9

lampki wybrałam takie małe skoffy

schody.jpg

skoff.jpg

większego zdjęcia schodów nie da rady wrzucić? bo tak to słabo coś widać. 1. mozaika/kafle/drewno i łupek obok siebie to może być faktycznie za dużo dobra. nie da się z czegoś zrezygnować? 2. podpytaj pana Mietka i napisz, bo też jestem ciekawa 3. ja bym dala przy wszystkich nieparzystych.

Kasia, odpowiem na 2 pyt: 20 cm nad stopniem. Ad3. tak, jak prawi Monika : przy nieparzystych stopniach. :yes: Z pierwszym pytaniem mam problem bo tego nie widać, ale też mi sie wydaje, że za dużo tego wszystkiego.