wojgoc 22.06.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 ze zdjecia nie wiele mozna wywnioskować - poza ladnym kolorem trepów.20cm jest ok jesli maja podswietlac stopnie a nie rozpraszać sę na scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.06.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 znalazłam stare zdjęcie w mniejszym formacie tu widać podłogę i bok schodów tu powstanie moim zdaniem pisanka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Kasia wrzuć większą fotkę PLEASE, a jak nie możesz, prześlij mi mailem (pestka56@gmail.com) full size zdjęcie to przerobię i wstawię.Na oko wygląda ładnie, ale zdjątko maciupcieAle... jestem przeciwna dokładaniu mozaiki, żeby oddzielić kafle od drewna. Za łupkiem na boku jestem nadal, ale mozaika wydaje mi się zbędna. Dawaj te fote. Obejrzymy – pomyślimy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.06.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Pesteczko mozaika była liczona + 30 cm już przy podłodze że da nam taką całość przed kominkiem i w wejściu do jadalni manewr jest tylko jakiego ma być rodzaju od prawie identycznej jak kafle po granic fantazji:) miło zapytać mądrych ludzi wiem jedno mam kupić 10 ledów i kazać zamontować je 20 cm od schoda (czekam na M. tupiąc nóżkami ma u nas zaległości ale jest usprawiedliwiony był na L-4 czekam z malowaniem górnego korytarza trzeba przełożyć (czytaj popsuć mi ściany) włączniki od światła z łazienki na przedpokój bo są w środku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Wsio rozumiem W fotce nie będę grzebać, tylko wielkość dostosuję, żeby wlazła na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.06.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Pesteczko a te duże zdjęcia to wieczorkiem ok? bo są w innym lapku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Okey Forum nie łapie większych fotek niż 2 MB. Jest sposób w Photoshopie, żeby jeśli są większe, kompresować bez specjalnej szkody dla jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.06.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 zupełnie nie budowlanie ale nie mogę się oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.06.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Kaśka, dobre osobiście jestem za Niemcami. u mnie M. zrobił włącznik światła w garażu po złej stronie drzwi. najśmieszniejsze, że tego nie zauważyłam nawet po zamontowaniu drzwi, tylko po zamontowaniu bramy dopiero. na szczęście ściana ma być ocieplona (w środku, między garażem a domem), więc nie jest nawet otynkowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.06.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 (edytowane) u nas duża pomyłka to jest przy drzwiach wyjściowych wszystkie pstryczki są na opak ale już się przyzwyczaiłam no cóż za Grekami nie przepadam ale właśnie remisująza to jedzenie wino wysepki wszystko wspaniałe Edytowane 22 Czerwca 2012 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.06.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 chyba muszę jeszcze cały dom obejść i sprawdzić, czy nie mam jakiegoś zonka elektrycznego w takim razie. euro już nie oglądam, bo ogólnie, jak nie grają nasi, to futbol mnie strasznie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.06.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Tataraczku a jak kuchnia wiem że w ikei byłaś i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Kasia, no gdzie te foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 22.06.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Kaśka chyba jakieś schody wycięłą z gazety, wkleiła i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.06.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 przejrzałam te zdjęcia i one są w dużym formacie ale bardzo słabe robione ipodem wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 (edytowane) No, takie duże to one nie są, gorzej, że mają tzw. ziarno, bo niestety iPod ma słabą rozdzielczość. To samo wychodzi z mojego iPhona:( Ale proszę Kasieńko, schodki można podziwiać (po kliknięciu oczywiście się powiększą) U mnie duże zdjęcie to min. 30 MB:rotfl:a te ledwie po 600 Kb mają. Edytowane 22 Czerwca 2012 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 23.06.2012 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Bardzo Ci dziękuję!!!! ale fakt rozdzielczość słaba ta ściana która "wchodzi" w stopień zapraszający będzie też obłożona drzewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.06.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 To będzie ładnie jak dasz drewno na tej ściance, rozumiem to samo co na schodach. Koniecznie łupek na boczku schodów. Tylko jakoś nie mogę rozgryźć o co chodzi z tą mozaiką. Jeśli miałaby być też łupkowa, albo z podobnego kamienia, to wyjdzie dobrze. Machnij na planiku jak miałaby leżeć ta mozaika i wrzuć na wątek, albo mi wyślij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 24.06.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Czy to tak ma wyglądać Kasiu? Jeśli mogę coś powiedzieć ,to to drewno to już chyba za dużo szczęścia:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.06.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Racja Magda Jak o tym myślałam, to wydawało się dobrym pomysłem powtórzyć drewno ze schodów. Teraz widać, że robi się ciężko i na dodatek brak uzasadnienia. Łupek powinien być na tym kawałku ściany. I mozaika na podłodze – ja bym jej wcale nie robiła:no: – jeśli musi być to łupkowa, albo podobna. Ja w ogóle mam opór przed mieszaniem ze sobą zbyt wielu materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts