Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kaśki.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasia wrzuć większą fotkę PLEASE, a jak nie możesz, prześlij mi mailem (pestka56@gmail.com) full size zdjęcie to przerobię i wstawię.

Na oko wygląda ładnie, ale zdjątko maciupcie

Ale... jestem przeciwna dokładaniu mozaiki, żeby oddzielić kafle od drewna.

Za łupkiem na boku jestem nadal, ale mozaika wydaje mi się zbędna.

Dawaj te fote. Obejrzymy – pomyślimy:yes:

Pesteczko mozaika była liczona + 30 cm już przy podłodze że da nam taką całość przed kominkiem i w wejściu do jadalni manewr jest tylko jakiego ma być rodzaju od prawie identycznej jak kafle po granic fantazji:)

miło zapytać mądrych ludzi wiem jedno mam kupić 10 ledów i kazać zamontować je 20 cm od schoda

(czekam na M. tupiąc nóżkami ma u nas zaległości ale jest usprawiedliwiony był na L-4 czekam z malowaniem górnego korytarza trzeba przełożyć (czytaj popsuć mi ściany) włączniki od światła z łazienki na przedpokój bo są w środku!!!!

Kaśka, dobre :) osobiście jestem za Niemcami. u mnie M. zrobił włącznik światła w garażu po złej stronie drzwi. najśmieszniejsze, że tego nie zauważyłam nawet po zamontowaniu drzwi, tylko po zamontowaniu bramy dopiero. na szczęście ściana ma być ocieplona (w środku, między garażem a domem), więc nie jest nawet otynkowana.

No, takie duże to one nie są, gorzej, że mają tzw. ziarno, bo niestety iPod ma słabą rozdzielczość. To samo wychodzi z mojego iPhona:(

Ale proszę Kasieńko, schodki można podziwiać (po kliknięciu oczywiście się powiększą)

Kaska73-zdjecie.jpgKaska73-zdjecie(1).jpgKaska73-zdjecie(2).jpgKaska73-zdjecie(3).jpgKaska73-zdjecie(4).jpg

U mnie duże zdjęcie to min. 30 MB:rotfl:a te ledwie po 600 Kb mają.

Edytowane przez pestka56

To będzie ładnie :D jak dasz drewno na tej ściance, rozumiem to samo co na schodach. Koniecznie łupek na boczku schodów.

Tylko jakoś nie mogę rozgryźć o co chodzi z tą mozaiką. Jeśli miałaby być też łupkowa, albo z podobnego kamienia, to wyjdzie dobrze.

Machnij na planiku jak miałaby leżeć ta mozaika i wrzuć na wątek, albo mi wyślij.

Racja Magda :yes: Jak o tym myślałam, to wydawało się dobrym pomysłem powtórzyć drewno ze schodów. Teraz widać, że robi się ciężko i na dodatek brak uzasadnienia. Łupek powinien być na tym kawałku ściany. I mozaika na podłodze – ja bym jej wcale nie robiła:no: – jeśli musi być to łupkowa, albo podobna.

Ja w ogóle mam opór przed mieszaniem ze sobą zbyt wielu materiałów