Kaśka73 12.07.2012 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 właśnie widzisz nagle wszyscy spece od podłóg zmienili zdanie można kleić nic się ma nie wypaczać co tam opór cieplny mają cudowne elastyczne kleje oczywiście przy małych deseczkach tak mi zeznają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.07.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 ale to nie jest problem w kleju tylko w strukturze drewna.male deseczki czyli jakie wymiary? szersze jak parkietowa deseczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.07.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Takie jak pisałam wyżej 15x90x600-900 w/g mnie to są małe deseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 A co to za różnica małe czy duże, czy właściwości drewna jakoś to zmienia? Już prędzej jego grubość ma znaczenie. Dziwne:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.07.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 im dłuższa deska tym bardziej narazona na wszelakie wypaczenia, skręcanie - latgo nikt Ci nie da gwarancji na ułozenie desek 2-3-4 metrowych na podlogowce, ze nic się z nimi ie będzie dzialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 13.07.2012 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 im dłuższa deska tym bardziej narazona na wszelakie wypaczenia, skręcanie - latgo nikt Ci nie da gwarancji na ułozenie desek 2-3-4 metrowych na podlogowce, ze nic się z nimi ie będzie dzialo. to prawda a małe deseczki są ok i właśnie dlatego się zastanawiam bo to zawsze więcej drewna w drewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.07.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Takie jak pisałam wyżej 15x90x600-900 w/g mnie to są małe deseczki dalej se bede upieral, że straty z tytulu gestości dewna a co za tym idzie jego oporu cieplnego beda duze i pociągną za sobą zwiększone rachunki za ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.07.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 (edytowane) Podłoga w garderobie położona wyglada swietnie bardzo się cieszę bo Przemek kładł ja sam i trochę się napracowal ... Trochę bardzoJutro sypialnia grunt to mieć pracowity urlop Muszę jutro kupić gladz odebrać parapet do jadalni i kupić listwy jakoś o nich zapomnialam Edytowane 20 Lipca 2012 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.07.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 A jakby tak Królewna wymiotła troche ze skrzynki, to bym mogła odpowiedzieć na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 23.07.2012 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 a to lecę pędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.07.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 z tego co wiem, to pędzenie jest karalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 24.07.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 karalne to powinno być to że prawie rok po wypadku otrzymałam z PZU wkońcu odszkodowanie na zawrotną kwotę no normalnie nie wiem jak bardzo mam zaszaleć - całe 104 zł !!!!!!!!!!!!!!!! generalnie ostrzegam przed tym 'ubezpieczycielem' mam wrażenie że jestem sponsorem ich kampanii reklamowej ale ja im pokażę teraz to ich wycisnę jak cytrynę na budowie dzieją się straszne rzeczy wczoraj p.Grzegorz czyścił ściany z gładzi więc parter cały biały jestem zadowolona no może mały minus za obróbki glifów okiennych, był również p. Hubert i dokończył łupek przy schodach dzisiaj ma być hydraulik odpalimy ciepłą wodę no spróbujemy ciepła woda przy sprzątaniu jakoś bardziej mnie motywuje Przemek walczy z bambusem nabrał wprawy i klejenie idzie mu co raz lepiej mamy już połowę podłogi w sypialni:) w dalszym ciągu nie mam kontaktu z elektrykiem w sypialni mam nie pozakładany osprzęt w łazience włączniki do poprawy buuu a wogóle to już się dawno temu rozliczyłam za całość czyżbym popełniła błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 24.07.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Kaska, ten odkurzacz przemysłowy to Twoj? mam pytanie o hydraulika - zadowolona? - podeslsz namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.07.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Kaśka - super domowo! łupek jest piękny aż żal, że nie ma niego pomysłu u siebie co do elektryka - zaraz będę dzwonić, żeby sobie termin zaklepać na sierpień. mam nadzieję, że nie padł ofiarą własnego sukcesu... co do PZU, jestem zaskoczona - moja siostra się u nich ubezpiecza od wieeeelu lat, miała parę wypadków (ostatni bardzo straszny) i zawsze wypłacali jej odszkodowanie wyższe niż się spodziewała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.07.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Wojgoc - a p. Adam R nieteges? przecież byłeś z niego zadowolony. Kaśka - też się nie mogę do p. Mietka dodzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 24.07.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Kaśka, mogę podjechac jutro po wiesz co? Chętnie wsadziłabym łeb przez futryne popatrzeć na ten łupek... Chyba że wolisz do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 24.07.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 padł ofiarą własnego sukcesu... co do PZU, jestem zaskoczona - moja siostra się u nich ubezpiecza od wieeeelu lat, miała parę wypadków (ostatni bardzo straszny) i zawsze wypłacali jej odszkodowanie wyższe niż się spodziewała sukcesu powiadasz??!!! co do PZU ciąglę mam nadzieję że przyjrzą się sprawie raz jeszcze mam fajną kancelarię takie młode chlopaki pistoleciki sa na % z tego co wiem złożyli już pozew:) Wojtek namiar wysłany ale to p. Adam R czyli dobrze myślałam ze go znasz coś nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.07.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 no sukcesu, przecież taaaaaaką ma reklamą na fm! a jak się odezwałam, że nieco mnie zawiódł (wycena na odgromówkę), to obrońców miał legiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 24.07.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Adam jest ok:) - co nie znaczy, ze nie nalezy od czasu do czasu sprawdzić nawet najlepszych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 24.07.2012 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 w temacie ogrzewanie dostałam rachunek za gaz zużycie 1 m3 rachunek na kwotę 142 złote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts