Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kaśki.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

im dłuższa deska tym bardziej narazona na wszelakie wypaczenia, skręcanie - latgo nikt Ci nie da gwarancji na ułozenie desek 2-3-4 metrowych na podlogowce, ze nic się z nimi ie będzie dzialo.

to prawda a małe deseczki są ok i właśnie dlatego się zastanawiam bo to zawsze więcej drewna w drewnie

Podłoga w garderobie położona wyglada swietnie bardzo się cieszę bo Przemek kładł ja sam i trochę się napracowal ... Trochę bardzo

Jutro sypialnia grunt to mieć pracowity urlop

Muszę jutro kupić gladz odebrać parapet do jadalni i kupić listwy jakoś o nich zapomnialam

Edytowane przez Kaśka73

karalne to powinno być to że prawie rok po wypadku otrzymałam z PZU wkońcu odszkodowanie na zawrotną kwotę no normalnie nie wiem jak bardzo mam zaszaleć - całe 104 zł !!!!!!!!!!!!!!!!

generalnie ostrzegam przed tym 'ubezpieczycielem'

mam wrażenie że jestem sponsorem ich kampanii reklamowej ale ja im pokażę;) teraz to ich wycisnę jak cytrynę

na budowie dzieją się straszne rzeczy wczoraj p.Grzegorz czyścił ściany z gładzi więc parter cały biały jestem zadowolona no może mały minus za obróbki glifów okiennych, był również p. Hubert i dokończył łupek przy schodach

dzisiaj ma być hydraulik odpalimy ciepłą wodę no spróbujemy ciepła woda przy sprzątaniu jakoś bardziej mnie motywuje

Przemek walczy z bambusem nabrał wprawy i klejenie idzie mu co raz lepiej mamy już połowę podłogi w sypialni:)

w dalszym ciągu nie mam kontaktu z elektrykiem w sypialni mam nie pozakładany osprzęt w łazience włączniki do poprawy buuu a wogóle to już się dawno temu rozliczyłam za całość czyżbym popełniła błąd?

P1000523.jpg

P1000569.jpg

P1000571.jpg

P1000567.jpg

P1000582.jpg

Kaśka - super domowo! łupek jest piękny :) aż żal, że nie ma niego pomysłu u siebie ;)

co do elektryka - zaraz będę dzwonić, żeby sobie termin zaklepać na sierpień. mam nadzieję, że nie padł ofiarą własnego sukcesu...

co do PZU, jestem zaskoczona - moja siostra się u nich ubezpiecza od wieeeelu lat, miała parę wypadków (ostatni bardzo straszny) i zawsze wypłacali jej odszkodowanie wyższe niż się spodziewała

padł ofiarą własnego sukcesu...

co do PZU, jestem zaskoczona - moja siostra się u nich ubezpiecza od wieeeelu lat, miała parę wypadków (ostatni bardzo straszny) i zawsze wypłacali jej odszkodowanie wyższe niż się spodziewała

sukcesu powiadasz??!!!

co do PZU ciąglę mam nadzieję że przyjrzą się sprawie raz jeszcze mam fajną kancelarię takie młode chlopaki pistoleciki sa na % z tego co wiem złożyli już pozew:)

Wojtek namiar wysłany ale to p. Adam R czyli dobrze myślałam ze go znasz coś nie tak?