Tatarak 24.07.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 ja się nie znam, ale to dużo chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 24.07.2012 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 w tym za sam 1m3 gazu około 1,6 zł reszta to dodatki!!!!!!!!!!!!!!!!! za licznik za przesył za odczyt to nie jest dużo to jest koszmarne:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 24.07.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 (edytowane) Kaśka, mogę podjechac jutro po wiesz co? Chętnie wsadziłabym łeb przez futryne popatrzeć na ten łupek... Chyba że wolisz do mnie? ale wiesz że u mnie gładzie i wszystko nie wygląda...? jeśli się nie przestraszysz to ok no chyba że wytrzymasz jeszcze ciut aż p. Grzegorz skończy czyli jeszcze dzień dwa no więc mam ciepłą wodę cywilizacja normalnie bardzo sie cieszę był p. Adam sprawdził zawory w grzejnikach nalał do nich wody odpowietrzył , sprawdził podłogówkę, nalał wody do zasobnka i ustawił piec na grzanie wody normalnie full service Edytowane 24 Lipca 2012 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.07.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 fool service ale cudny kiks a ciepłej wody gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 24.07.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 freudowska pomyłka?! coś w tym musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.07.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 zwykłe inwestorskie przemęczenie, nie nakręcajmy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 25.07.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Kaśka, wybrałam się dziś do Ciebie, dojechałam do celu (prawie) z P. i malakami - cały samochód wypakowany, po czym zorientowałam się, że nie wzięłam telefonu, a w nim i numer do Ciebie i adres, jeździłam jak ta durna po Twojej ulicy w te i we wte, bo Twoja ulica to jakby 4 ulice no i nie znalazłam Cię moja droga no porażka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.07.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 a ja dopiero wróciłam byłam od 13 i nawet myślałam o Tobie czy będziesz telefon sobie położyłam pod ręką i nic cisza nawet widziałam jakieś srebrne autko co jeździło sobie?!co do skomplikowanej sytuacji z numeracją naszej ulicy to brak słów a co tam ulżę sobie w popieprzonej gminie ktoś sobie wymyślił że jest ulica główna powiedzmy X a każda w bok to X1 X2 X......X13 i domów przybywa z roku na rokprzy każdej jest po naście domów i tym sposobem my to X ulica 6 dom R nikt nie trafi w UG (pozdrawiam czule) nikogo to nie rusza może pora na zmiany bardzo mi przykro że się nie spotkałyśmy ale jutro też jest dzien no i trochę już odsprzatałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 26.07.2012 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 cały czas zastanawiam się nad prysznicem w kabinie dać go na drążku z suwakiem czy na uchwycie? ze względu na Anię praktycznie byłoby móc regulować wysokość a ze względów na wygląd na uchwycie no i myślę.... dziewczyny co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 27.07.2012 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 ponieważ wczoraj ucięłam sobie miłą pogawędke z Magdą sprawa prysznica się wyjaśniła i będzie jednak sama słuchawka ale nie mam ochoty na czytanie o wyższości jednych słuchawek nad drugimi długości węży uchwytami w kludi jest to jakoś bardzo skomplikowane ponieważ Przemek kończy ukladać podłogę jeszcze 10mkw i finał stwierdziłam że pora kpić panele a tu dopiero schody jak dla mnie to za duży wybór a dopasowanie podłogo do okien i przyszłych drzwi nie to jak dokonać nie możliwego może to pogoda ale mam nie moc decyzyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.07.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 tylko nie kupuj pierwszego z brzegu zestawu prysznicowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 27.07.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Wojtek tak wiem i to jest właśnie ten smaczek które to sa te dobre a które nie samo życieostatnio nic nie robie tylko czytam katalogi porównuje z opiniami użytkowników;) jakTwoje zakupy łazienkowe juz zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.07.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 moje zakupy w toku.... do pryszica jeszcze nie doszlismy...., ale chyba bedzie z opcją sluchawki kaskadowej wejdź na swoja pocztą, jak możesz - bedę wdzięczny za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.07.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 jeśli chodzi o armaturę, to ja postanowiłam sie trzymać jakieś w miarę porządnej marki (kludi) i wybierać "po taniości", jak to ładnie mówi Madeleine. ale dopiero zaczynam i już mam odruch wymiotny... pewnie jakbym miała milion złotych na wykończeniówkę, to bym tak nie cierpiała a tu jeszcze pstryczki! Kaśka, co wybrałaś? berkera? czy inszą inszość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.07.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 ja kupilem komplet armatury Kludi New Waves - umywalkowa, wannowa, prysznicowa z termostatami a bidetowa zwykla - poniżej 3tys zł/całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.07.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Wojtek - a pstryczki jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.07.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 nie wiem jeszcze jakie - skończe temat łazienki to pomysle o pstryczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.07.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Wojtek, super te baterie. A pstryczki to sobie pojedźcie do Nota Bene na Aliancką 10. Jest duży wybór różnych marek. Ładnie wyeksponowane, można dotknąć, pooglądać, a do tego bardzo miły i cierpliwy szef:) Ceny katalogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 28.07.2012 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Magda przy ilościach na dom ceny katalogowe mogą zrujnować ale owszem pojechać wybrać pomacać owszem kupić albo przez elektryka bo od osprzętu nie ma zwrotu vat albo tam gdzie najtaniej czyli np, w jakimś e -sklepie ja wybrałam berkera kwadrat ecru do moich beży brązów pasuje był to oczywiście wyór ekonomiczny a i tak zapłaciłam 3.5 tys ja do małej łazienki mam kupioną armature kludi ocean Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.07.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Kasia, własnie dlatego wspomniałam o tych cenach katalogowych:yes: Bardziej popularne serie można spokojnie kupić taniej w hurtowniach czy e-sklepach. Ja zamawiałam w tym Nota Bene, bo porównując ich ofertę z ofertą internetową wyszło chyba tak samo cenowo. Ale ja mam tego osprzętu mało, to poszalałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts