Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kaśki.

Recommended Posts

TMK napisał:
  Megana napisał:
TMK, ty to już masz zbudowany, a my jeszcze nawet nie w lesie :lol: :lol:

eee rok temu mieliśmy tyle samo i taką samą bieganinę z papierami, pozwoleniami etc później czas zaczyna zapierdzielać jak błyskawica - sama zobaczysz

Zapomniałeś dodać, żeś zdolny i pracowity facet, a nie wszyscy potrafią i mają czas z różnych względów i skazani jesteśmy na "fachowców"

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

TMK napisał:
  Megana napisał:
Zapomniałeś dodać, żeś zdolny i pracowity facet, a nie wszyscy potrafią i mają czas z różnych względów i skazani jesteśmy na "fachowców"

kurde żonka nie uwierzy ;)

Od "fachowców" to trzymaj się z daleka, jak nie wygrałaś w totka ;)

Kto ma szczęście w miłości, to nie ma w grach liczbowych, więc od "fachowców" będę się trzymać z daleka. Tak jak spławiliśmy pana od płotu z Prusic ( jeśli nie czytałeś , to w moim dzienniku napisałam).

Megana napisał:
Kto ma szczęście w miłości, to nie ma w grach liczbowych, więc od "fachowców" będę się trzymać z daleka. Tak jak spławiliśmy pana od płotu z Prusic ( jeśli nie czytałeś , to w moim dzienniku napisałam).

Czytałem, tylko ostatnio nie mam czasu na pisanie - dzisiaj odbijam sobie w paru wątkach, od rana do pracy :)

TMK napisał:
  Megana napisał:

Czytałem, tylko ostatnio nie mam czasu na pisanie - dzisiaj odbijam sobie w paru wątkach, od rana do pracy :)

Sobota, mój ulubiony dzień :)

No to współczuję że do pracy, ale z drugiej strony trzeba się cieszyć, że ta praca jest :D

Witanko z rana w ten słoneczny, ale smutny dzień

to jakaś epidemia na forum moja mama zwichnęła nogę w kostce, nadaje się do gipsu, ale czarowała chirurga i ma unieruchomiony staw :cry: na początek 2 tygodnie chorobowego

pudła potrzebuję 2 białe w brązowe wzorki do przedpokoju na drobiazgi czyli jeszcze nie przeprowadzka :wink:

do architekt dzwoniłam, ale jakoś nie dogadałyśmy

Kaśka73 napisał:
Ale miałam dzisiaj okropny dzień za co się nie wzięłam to stop, może jutro coś ruszy, bo mam już trzy listy spraw do zalatwienia i nic, nawet głupich kartonowych pudeł nie mogę kupić byłam już w 4 sklepach :evil:

Hej Kasiu,

widziałam dziś w OBI pudełka brązowe z czymś ( jakieś wzorki) :)

Moja Kasia już wcozraj liczyła godziny do ściągnięcia gipsu, a mają ściągnąć jutro.

Chyba szkoda, że lekarz się dał uprosić Twojej mamie, bo noga w gipsie porządniej się goi i większe szanse, że nie zwichnie się byle skręcenie nogi ( tak tłumaczył Kasi lekarz).

Jeszcze nie załatwiłam transportu, chociaż mam namiar na faceta za 500 zł :evil: , ale fakt, że wymiary 3x5 są do kitu jeśłi chodzi o przewóz. Szukam dalej.

Nie przejmuj się, że nic dzisiaj nie zrobiłaś, jutro też jest dzień i na pewno wszystko załatwisz :)

Ale co się dizwisz z tym dniem, przecież dziś 13 :) :D :D

ania klepka napisał:
cześć dziewczyny,

a ja lubię 13-tego.

Jak chcecie namiary na fajnego ortopedę to tylko do mnie, bo ja już od półtorej miesiąca trochę ich zeszłam. I dzisiaj trafiłam na Anioła. I koniec maja początek czerwca będę operowana i to na nfz.

Jak Wasze ogrodzenia?

Pozdrawiam

Ania

Hej Aniu,

cieszę się, że trochę poukładało się Twoje leczenie, chociaż przykro, że czeka Cię operacja ( o namiarach na ortopedę będę pamiętać) :D

Idę do swojego dziennika, to opiszę co dzisiaj się wydarzyło, żeby się nie powtarzać :)

Megana

no z moją mamą to wiesz :wink: nawet chirurg nie poszaleje, ale boli ją ma uszkodzoną torebkę stawową niestety, ale jak się zachciało jeździć na rowerze górskim wnuczki to takie są efekty :oops:

Byłam w OBI wczoraj żadnych pudełek nie widzałam w którym miejscu?

Co do blaszaka to koszty transportu okropne.

ania klepka

to trzymam kciuki i życzę zdrowia a namiary podaj, mi (mojej Ani) zawsze się przydadzą, co do ogrodzenia to nic , teraz akcja blaszak i architekt , a jak Twoje PnB?

ogólnie wszystko spowolnione Przemo na szkoleniach, a ja uziemiona bo mała chora.

Kasiu,

na PNB jeszcze czekamy, jeszcze maja ustawowe 40 dni, ale z początkiem czerwca zacznę tam wydzwaniać.

Dzisiaj byłam u dr Jarosława Jakiela - pracuje na Traugutta i w prywatnej klinice przy ul. Zakrzowskiej 19 - Twoje przyszłe strony. Bardzo sympatyczny , łatwy jest z nim kontakt, nie stwarza bariery. Na internecie ma same pozytywne opinie.

Pozdrawiam i życzę zdrówka dla córeczki