Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kaśki.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasia, ja kupiłam aluminiową, ale z niej zrezygnowałam, bo za bardzo mi się odznaczała. Kupiłam więc listwę laminowaną w kolorze paneli (QS ma akurat coś takiego, sprawdź czy producent Twoich - jeśli to nie QS - nie ma czegoś takiego). Fotki listwy do białych mam w dzienniku przy panelach. Listwę w kolorze dębu mogę podesłać jak chcesz.

I gratulacje z kuchnią :) Bardzo ładnie rozwiązana wysoka zabudowa z tym przejściem blatu.

Cześć Kasiu:-)

A może zamiast tych listw korek w płynie? Tylko lepiej, żeby podłoga była klejona (chociaż wiem, że przy pływającej też się nic nie dzieje z tym korkiem); rowek pomiędzy podłogami powinien być w miarę równy no i posadzka na jednym poziomie;)

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ9NephxqdIlGr0G3rv3M7yQxszZS77YBMOG4xf9i2gOrBt7hqH8A&t=1

w temacie listwy progowe kupiłam ze stali taką w kształcie T no i od patrzenia aż boli więc kupię do bambusa bambusową (we Wrocławiu tylko na zamówienie :bash:) no chyba że jeszcze gdzieś nie dzwoniłam?!

do paneli jeszcze nie znalazłam (a nie ma do nich dedykowanych) i trudno będę miała niemodne okropne listwy progowe pod kolor podłogi (tak wyczytałam w wątku o wntrzach a TAM wiedza najlepiej;))

w temacie listwy przyścienne mam wybrane trzeba zmierzyć ile i kupić kiedyś

ze spraw bieżących jutro ma być elektryk

również jutro ma pojawić się drabina co to wszystkimi drabinami rządzi 3x9 z której to może w końcu pomaluje nasz korytarz nad schodami 4,2h

z rusztowania od teścia nie dało rady a kombinować nie chciałam grawitacja działa itd....itp....

z drabiny też nie będzie lajtowo no ale dam radę mam nadzieję do soboty mam czas w sobotę Ojciec Dyrektor zamierza ułożyć panele w korytarzu

oki skrzynka wyczyszczona

trwa nie równa walka z akrylowaniem i malowaniem nad schodami tzn. ja wygrywam ale stracha mam ogromnego jak stoję 4m nad schodami oj trzęsą mi się nóżki

był elektryk i zlikwidowaliśmy wiszącą lampę nad schodami będziemy mieć kinkiet który dodatkowo ma podświetlić łupek

1 pomysł był taki żeby było i takie oświetlenie i takie ale technicznie Pan Elektryk odradził że i tak nie będziemy korzystać z lampy

2 po akrobacjach na drabinie stwierdziłam że z lampą rozstanę się bez żalu i nie chodzi mi o wymianę żarówek ale jak pomyślałam że 2 razy do roku bedę musiała wspinać się żeby umyć klosze to sorry ale ja nie jestem akrobatką

wracając do malowania to mam nadzieję że rajska plaża z duluxa po wyschnięciu przestanie być różowa :bash: