pestka56 31.08.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Kasia, kuchnia naprawdę nic dodać nic ująć. A jak ją zasiedlisz to jeszcze nabierze ciepła i wyjść Ci się z niej nie będzie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 01.09.2012 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Pesteczko tylko takie myślenie może nas uratować dziewczyny co dać w progu pomiędzy panelami jako listwę coś aluminiowego czy listwę laminowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.09.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Kasiu, nasza listwa aluminiowa już jest porysowana i nie wygląda fajnie.Jeśli chodzi o listwę laminowaną, to nie mam doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.09.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Kasia, ja kupiłam aluminiową, ale z niej zrezygnowałam, bo za bardzo mi się odznaczała. Kupiłam więc listwę laminowaną w kolorze paneli (QS ma akurat coś takiego, sprawdź czy producent Twoich - jeśli to nie QS - nie ma czegoś takiego). Fotki listwy do białych mam w dzienniku przy panelach. Listwę w kolorze dębu mogę podesłać jak chcesz. I gratulacje z kuchnią Bardzo ładnie rozwiązana wysoka zabudowa z tym przejściem blatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.09.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Cześć Kasiu:-) A może zamiast tych listw korek w płynie? Tylko lepiej, żeby podłoga była klejona (chociaż wiem, że przy pływającej też się nic nie dzieje z tym korkiem); rowek pomiędzy podłogami powinien być w miarę równy no i posadzka na jednym poziomie;) http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ9NephxqdIlGr0G3rv3M7yQxszZS77YBMOG4xf9i2gOrBt7hqH8A&t=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 05.09.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 w temacie listwy progowe kupiłam ze stali taką w kształcie T no i od patrzenia aż boli więc kupię do bambusa bambusową (we Wrocławiu tylko na zamówienie ) no chyba że jeszcze gdzieś nie dzwoniłam?! do paneli jeszcze nie znalazłam (a nie ma do nich dedykowanych) i trudno będę miała niemodne okropne listwy progowe pod kolor podłogi (tak wyczytałam w wątku o wntrzach a TAM wiedza najlepiej;)) w temacie listwy przyścienne mam wybrane trzeba zmierzyć ile i kupić kiedyś ze spraw bieżących jutro ma być elektryk również jutro ma pojawić się drabina co to wszystkimi drabinami rządzi 3x9 z której to może w końcu pomaluje nasz korytarz nad schodami 4,2h z rusztowania od teścia nie dało rady a kombinować nie chciałam grawitacja działa itd....itp.... z drabiny też nie będzie lajtowo no ale dam radę mam nadzieję do soboty mam czas w sobotę Ojciec Dyrektor zamierza ułożyć panele w korytarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 06.09.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 miałam dzisiaj ciężki i długi dzień, ale wszystko co zaplanowane zrobione po akrobacjach na drabinie nóżki boląAnia jest przeziębiona była całe 3 dni w szkole pobiła swój życiowy rekord:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.09.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Kaśka, czy też czujesz się bardziej wykończona od swojego domku? bo ja od 19:30 walczę z niemocą i sennością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 06.09.2012 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Ja o 21 30 to się doczolgalam do domu i nic nie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 07.09.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Kaśka, a przeprowadzka kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 07.09.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 (edytowane) W sobotę....... Edytowane 5 Lutego 2016 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.09.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 nieeee noooo, Kaśka nie pękaj, bo Cię prześcignę kiedy się zaczynałaś budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 08.09.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Kaśka, wyczyść skrzynkę, bo się wiadomości przelewają i nowe nie przyjmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.09.2012 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 oki skrzynka wyczyszczona trwa nie równa walka z akrylowaniem i malowaniem nad schodami tzn. ja wygrywam ale stracha mam ogromnego jak stoję 4m nad schodami oj trzęsą mi się nóżki był elektryk i zlikwidowaliśmy wiszącą lampę nad schodami będziemy mieć kinkiet który dodatkowo ma podświetlić łupek 1 pomysł był taki żeby było i takie oświetlenie i takie ale technicznie Pan Elektryk odradził że i tak nie będziemy korzystać z lampy 2 po akrobacjach na drabinie stwierdziłam że z lampą rozstanę się bez żalu i nie chodzi mi o wymianę żarówek ale jak pomyślałam że 2 razy do roku bedę musiała wspinać się żeby umyć klosze to sorry ale ja nie jestem akrobatką wracając do malowania to mam nadzieję że rajska plaża z duluxa po wyschnięciu przestanie być różowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.09.2012 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 ale się załatwiłam jestem chora na max humanitarnie byłoby mnie dobić podobno to wirusowe tak twierdzi podobno lekarz:mad: a ja mam zapalenie zatok i to porządne teraz to juz nawet nie mam sił zwlec się raz jeszcze do lekarza i tak sobie dogorywam bez antybiotyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.09.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Buuuu, miejmy nadzieję, że odejdzie tak szybko jak przyszło. Zdrowiej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.09.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Kaśka - biedulko, to pewnie ze stresu organizm się poddał jakiemuś świniowatemu wirusowi szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.09.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Dużo zdrowia Kasiu. Nie daj się wirusom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.09.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Pewnie na sobotnim festynie zabalowałaś? Byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 13.09.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Dziękuje za życzenia wezmę je sobie do serca i postaram się jak najszybciej wyzdrowiecostatnie dwa dni to głownie spalam juz mi trochę lepiej Moorela gdyby to było po balowaniu to cierpialabym z godnością Ide szukać pralki w necie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts