Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kaśki.

Recommended Posts

temat pralek rozpoznany celuję w bosch http://www.mixelectronics.pl/bosch-wae2447fpl-38174?gclid=CPH4qK7Hv7ICFUELfAodry0Auw

jest b.podobna do tej którą mam tylko szybsza 1200obrotów i większa 7kg prania klasa A++ no i znalazłam ofertę za 1.5tys

kupiłam również listwe progowa do bambusa Przemek dociął ją na próbę i wygląda całkiem całkiem :yes: jedno co mnie zadziwiło to to że przesyłka kurierska przyszła bez faktury pierwszy raz w mojej karierze zakupów przez net ale nie miałam sił napisać do sklepu co o tym myślę i jakie moga mieć problemy skarbowe a tu dzisiaj zaskoczenie faktura przyszła listem poleconym szok

zamówiłam dzisiaj w godnym uwagi sklepie- hurtowni

(raz ze Pan mnie nie olał jak to bywa przy małych zakupach a potrzebowałam 2 listew do paneli i się ruszył zza biurka i nawet doradził kolornika poszukał

a dwa maja spory wybór wiekszy niz komfort czy belpol drzwi paneli listew podkładów desek warstwowych Solum ul. Starograniczna 32)

a listwy wybrałam takie mam nadzieje ze będą trwałe http://www.cezar.eu/?str=4&n=10&p=82

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Dziękuję!!! :)

Ale to nie było cichaczem to było pod wpływem impulsu mój mąż miał dość dojazdów i tak w 2 tygodnie zmieniliśmy miejsce zamieszkania

A ii tak jestem zdania że trzeba było przeprowadzić się przed wakacjami jednak jak jest się na miejscu to szybko przybywa wszystkich drobiazgów wykończeniowych potrzebnych do funkcjonowania.

Ps czy to nie ty chwaliłaś się namiarem na busa?

Cześć nie zazdroszczę wizyty na Menniczej byłam tam w środę kolejka na 50 osób aż mnie zatkało bo na pierdylion różowych ulotek to kasę mają a na BOK z prawdziwego zdarzenia już nie i trzeba stać w kolejce

Mieszka się fajnie z każdym dniem bardziej wygodnie przybywa różnych dupereli

oczywiście chciałabym szybciej i więcej ale raz że portfel nie jest bez dna dwa że ogarnęło mnie totalne lenistwo a trzy w tym domu tylko ja i kot jesteśmy aktualnie zdrowe:)

• 2 weeks później...

http://systemc.pl/domek/2012/12/p1.jpg

To właśnie tego wieczoru

zło ze wstydu umiera,

widząc, jak silna i piękna

jest Miłość, gdy pięści rozwiera.

To właśnie tego wieczoru,

od bardzo wielu wieków,

pod dachem tkliwej kolędy

Bóg rodzi się w człowieku.

Wesołych Świąt ……………

• 2 months później...