Kaśka73 18.09.2012 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 temat pralek rozpoznany celuję w bosch http://www.mixelectronics.pl/bosch-wae2447fpl-38174?gclid=CPH4qK7Hv7ICFUELfAodry0Auw jest b.podobna do tej którą mam tylko szybsza 1200obrotów i większa 7kg prania klasa A++ no i znalazłam ofertę za 1.5tys kupiłam również listwe progowa do bambusa Przemek dociął ją na próbę i wygląda całkiem całkiem jedno co mnie zadziwiło to to że przesyłka kurierska przyszła bez faktury pierwszy raz w mojej karierze zakupów przez net ale nie miałam sił napisać do sklepu co o tym myślę i jakie moga mieć problemy skarbowe a tu dzisiaj zaskoczenie faktura przyszła listem poleconym szok zamówiłam dzisiaj w godnym uwagi sklepie- hurtowni (raz ze Pan mnie nie olał jak to bywa przy małych zakupach a potrzebowałam 2 listew do paneli i się ruszył zza biurka i nawet doradził kolornika poszukał a dwa maja spory wybór wiekszy niz komfort czy belpol drzwi paneli listew podkładów desek warstwowych Solum ul. Starograniczna 32) a listwy wybrałam takie mam nadzieje ze będą trwałe http://www.cezar.eu/?str=4&n=10&p=82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 15.10.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Jak to mieszkamy od 09.2012?? Co to za "angielska" przeprowadzka? Gdzie pakowanie, uroczyste odliczanie i szampan dla forumowiczów? No i jak się mieszka? Pisz, kobieto, pisz, to jedyne co Cię może uratować, "długo Cię znajdę?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 24.10.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Będę nieskromna mieszka się cudnie:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.12.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Zbieram papierzyska do odbioru i końca nie widać ... a na mapy czekałam chyba z 1,5 miesiąca ale miło jest zobaczyć swój domek na urzedowej mapie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.12.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Kasia, to tak cichaczem wszystko zorganizowałaś Gratulacje !!!! Ja w końcu złożyłam papiery i 21 dni minie akurat w Wigilię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 13.12.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Dziękuję!!! Ale to nie było cichaczem to było pod wpływem impulsu mój mąż miał dość dojazdów i tak w 2 tygodnie zmieniliśmy miejsce zamieszkania A ii tak jestem zdania że trzeba było przeprowadzić się przed wakacjami jednak jak jest się na miejscu to szybko przybywa wszystkich drobiazgów wykończeniowych potrzebnych do funkcjonowania. Ps czy to nie ty chwaliłaś się namiarem na busa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.12.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Kaśka -gratulacje! fajnie się mieszka? p.s. a ja już ma odbiór, na na na na na na muszę jechać taryfę zmienić w energetyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 14.12.2012 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Cześć nie zazdroszczę wizyty na Menniczej byłam tam w środę kolejka na 50 osób aż mnie zatkało bo na pierdylion różowych ulotek to kasę mają a na BOK z prawdziwego zdarzenia już nie i trzeba stać w kolejce Mieszka się fajnie z każdym dniem bardziej wygodnie przybywa różnych duperelioczywiście chciałabym szybciej i więcej ale raz że portfel nie jest bez dna dwa że ogarnęło mnie totalne lenistwo a trzy w tym domu tylko ja i kot jesteśmy aktualnie zdrowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 22.12.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Sąsiadko, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.12.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 http://systemc.pl/domek/2012/12/p1.jpg To właśnie tego wieczoru zło ze wstydu umiera, widząc, jak silna i piękna jest Miłość, gdy pięści rozwiera. To właśnie tego wieczoru, od bardzo wielu wieków, pod dachem tkliwej kolędy Bóg rodzi się w człowieku. Wesołych Świąt …………… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.12.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 31.12.2012 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Kasia, w nowym domu... http://img689.imageshack.us/img689/7804/2013nw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 29.03.2013 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 (edytowane) Najlepsze życzenia zdrowia i spełnienia marzeń Kaśka ps. I najważniejsze Wiosny;) Edytowane 29 Marca 2013 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts